Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
01.08.2022, 12:29
Attenborough
Weź temu szczurowi przypierdol patelnią za takie kłamliwe pierdolenie.
No kurwa, chyba nikt nie ma obecnie tak wyjebanej w kosmos prawilnej trójki, jak to co ma obecnie pablo.
Weź temu szczurowi przypierdol patelnią za takie kłamliwe pierdolenie.
No kurwa, chyba nikt nie ma obecnie tak wyjebanej w kosmos prawilnej trójki, jak to co ma obecnie pablo.
Metamorfoza
01.08.2022, 12:33
Może jemu chodziło o sniffa, że jest delikatny!? Bo sort na pewno nie jest delikatny...jest elegancki
01.08.2022, 14:09
No raczej,że elegancki.
Ten sort jest tak zajebisty, że wygryzłby z niejednej dzielnicy sebiksowe mefedrony.
Ten sort jest tak zajebisty, że wygryzłby z niejednej dzielnicy sebiksowe mefedrony.
Metamorfoza
03.08.2022, 11:12
kot_kreskowy może nie patelnią, postaram się na urlopie nieść kaganek oświaty zrobić to nieco przyjemniej
Jak tylko dostanę lepsze wyniki to ten sort pójdzie do badania jako pierwszy.
Jak tylko dostanę lepsze wyniki to ten sort pójdzie do badania jako pierwszy.
03.08.2022, 13:30
To żeś se wyzwanie rzucił...
Kaganek oświaty dla przećpanych głów
Podziwiam.
I tak sugeruję zabrać ze sobą na misję patelnię, w razie gdyby argumenty wiedzy nie zadziałały😎
Kaganek oświaty dla przećpanych głów
Podziwiam.
I tak sugeruję zabrać ze sobą na misję patelnię, w razie gdyby argumenty wiedzy nie zadziałały😎
Metamorfoza
03.08.2022, 13:59
09.08.2022, 20:55
Sorcik godny polecenia
Kwestia taka jak ktoś często testuje to wiadomo że będzie go słabiej robić tolerka...
Ale porównując do tego co lata w moich okolicach to jak porównując czerwonego malucha do czerwonego ferrari 🤣
Kwestia taka jak ktoś często testuje to wiadomo że będzie go słabiej robić tolerka...
Ale porównując do tego co lata w moich okolicach to jak porównując czerwonego malucha do czerwonego ferrari 🤣
12.08.2022, 06:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2022, 06:29 przez kot_kreskowy.)
Nagroda ta z poprzedniego ogłoszenia parafialnego odebrana parę dni temu.
Wygrane 3gr, doleciało nie wiem ile ale chyba z 6 gram 3CMC PABLO ❤
Centrum Obsługi Klienta działa u Escobar na poziomie iście olimpijskim, a patronat nad sprawami beznadziejnymi przejmuje el patron, czym zdetronizował Judę Tadeusza😎
Sam odczynnik wypierdolił mnie i koleżankę w kosmos niczym APOLLO 11 w 69'🔥
Tej nocy przeżyłem chyba najwspanialsze uniesienie miłosne w histori dziejów nowożytnych 😎
Odczynnik to złoto, euforia zalewająca całe ciało, a orgazm kurwa taki, że kolana wygina w drugą stronę 🔥
Pablito, coś Ty mi zrobił...???
Nie przestawaj❤
Wygrane 3gr, doleciało nie wiem ile ale chyba z 6 gram 3CMC PABLO ❤
Centrum Obsługi Klienta działa u Escobar na poziomie iście olimpijskim, a patronat nad sprawami beznadziejnymi przejmuje el patron, czym zdetronizował Judę Tadeusza😎
Sam odczynnik wypierdolił mnie i koleżankę w kosmos niczym APOLLO 11 w 69'🔥
Tej nocy przeżyłem chyba najwspanialsze uniesienie miłosne w histori dziejów nowożytnych 😎
Odczynnik to złoto, euforia zalewająca całe ciało, a orgazm kurwa taki, że kolana wygina w drugą stronę 🔥
Pablito, coś Ty mi zrobił...???
Nie przestawaj❤
Metamorfoza