Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromazolam
Serio, żadne benzo tak mi nie przyspieszało rzeczywistości jak to. Żadne klony, rolki czy inne.
Wczoraj trochę ucierpiałem w robocie i miałem problemy z zaśnięciem mimo zmęczenia okrutnego. Wziąłem 3mg około 22. Zasnąłem szybko, ale dziś to jest szaleństwo. Do pierwszej przerwy mam 4h, moment zleciało mimo, iż gdzieś tam w głowie maruda siedziała, że "pracować karzo".
Ok po pierwszej przerwie do drugiej 3h. Wracam z WC z poczuciem, że toż to z 2h jeszcze do przerwy. Patrzę za 3 minuty pauza.
Nie polecam częstego zażywania, ale jak wiesz, że ciężki dzień pracy przed Tobą i za uja się nie będzie chciało, to to może być doraźny lek na dłużący się czas w pracy, ale do zażycia dzień przed. 😁
Wczoraj trochę ucierpiałem w robocie i miałem problemy z zaśnięciem mimo zmęczenia okrutnego. Wziąłem 3mg około 22. Zasnąłem szybko, ale dziś to jest szaleństwo. Do pierwszej przerwy mam 4h, moment zleciało mimo, iż gdzieś tam w głowie maruda siedziała, że "pracować karzo".
Ok po pierwszej przerwie do drugiej 3h. Wracam z WC z poczuciem, że toż to z 2h jeszcze do przerwy. Patrzę za 3 minuty pauza.
Nie polecam częstego zażywania, ale jak wiesz, że ciężki dzień pracy przed Tobą i za uja się nie będzie chciało, to to może być doraźny lek na dłużący się czas w pracy, ale do zażycia dzień przed. 😁
06.08.2022, 22:49
budynmalinowy jak jesz sam czysty proch to taki chujowy trochę gorzkawy posmak, vel alprazolam trochę. Jak pijesz roztwór/łykasz te tableteczki to tam nawet nic nie poczujesz ze smaku.
horsii ostatnio jak bromka w tabsie brałem, to pod język (dobrze, że nie pod powiekę xd) to możliwe, że przyspieszyło wchłonięcie się czy wkrętka? Chwila moment i bezsenność zamieniała się w "sen".
.
Ciekawostka: ten wątek jest jedynym z wątków które ja zasugerowałem autorowi na priv, który to autor tak namiętnie mnie minusikuje teraz, niewdzięczny xD
;**
⬇️Patrz to⬇️ 😄
09.08.2022, 19:20
więc pokrótce - takie rzeczy ładować oral, nie podjęzykowo. możesz tabletkę sproszkować dla przyspieszenia