Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
(prawie) "Metazgon"
Ładnych parę lat temu, po około dwuletnim już ciągu najlepszej fety pod słońcem zostałem wysłany za namową, a może i presją najbliższych na pierwszy detoks z Ich nadzieją na to, że to mi pomoże, jednak młody Kajazik miał w głowie fiu bździu totalne i tylko myślał jak się porobić.
.
Detoks, wtedy jeszcze 2 oddziały na przeciwko siebie - dla alkoholików i dla narkomanów. Nigdy wcześniej żadnych klonów ani nic z tych rzeczy, jedynie gdzieś obiło mi się o uszy to i owo. Wówczas na detoksie był program metadonowy.
.
W głowie tylko jak zmienić stan świadomości. Wychodzimy grupą na spacer i nie wiem jak, nie wiem skąd w szafce którejś pacjentki dostrzegłem Clonazepam. Nie wiedziałem co to i na co, wiedziałem jedynie, że psychotrop i że może sieknąć. Wziąłem jedną tabletkę i bania niesamowita jak na tamte okoliczności, podobało mi się.
.
Na drugi dzień, jako, że od samego początku pobytu fascynowała mnie dyżurka Pielęgniarek a zwłaszcza magazynek za nią wpadłem na spontaniczny pomysł:
GDY BĘDZIE JUŻ POLANE DLA METADONOWCÓW I WYŁAPIĘ TROCHE ZAMIESZANIA W Kolejce I CHWILĘ NIEUWAGI PIGUŁY, ŁYKNĘ SOBIE TROCHE BO TO BĘDZIE BANIA Z TEGO CO WIEM.
Tak też zrobiłem, nie pamiętam ile porcji wypiłem, ale zdążyłem zdecydować się na prysznic i pójść go zacząć brać.
.
Ocknąłem się na łóżku, na korytarzu, z cewnikiem, z wkurwioną śmiertelnie Pielęgniarką (co zresztą odczułem w przyrodzeniu, tak w tej złości mi cewnik wyszarpnęła).
.
W skrócie klon z tego co mi się przypuszcza jeszcze płynął we krwi, wzmacniając działanie metadonu którego dawka była dla mnie niemal śmiertelna. Znalazł mnie ktoś w łazience gdy zapadłem i zdążyli coś zrobić, żebym przeżył.
.
Puenta:
Życie mamy jedno, więc zyjmy dobrze.
Wszystko jest dla ludzi, lecz bawmy się mądrze.
.
.
09.08.2022, 18:31
no nikt nie zrozumie jak tego nie mial, cewnik w fujarze to gorsze niz szukanie okruchow po pihpe na cisnienoiu
Zajebista historia, peace kajabuza!
Zajebista historia, peace kajabuza!
17.09.2022, 20:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.09.2022, 20:31 przez Attenborough.)
Moje doświadczenie pokazuje, że cewnik boli tylko wtedy, gdy piguła, która go zakłada wie, dlaczego dany pacjent musi mieć go założony. Miałem zakładany bez związku z rc i nie bolało ani trochę, czego nie mogę powiedzieć na detox...
Po trzech tygodniach na trójce niemal bez spania i niewiele ponad jednym posiłku dziennie.
Po trzech tygodniach na trójce niemal bez spania i niewiele ponad jednym posiłku dziennie.
17.09.2022, 20:47
Źle założony to tam do przeżycia, ktoś opowie czy na zryciu sam se wyrwał cewnik. Ja raz prawie jak się obudziłem, ale coś mnie powstrzymało, zaraz koles w szpitalu na przeciwko mnie wyrwał. Ktoś opiszę swoje odczucia po wyrwaniu hehe ?
17.09.2022, 21:14
Żeby wyrywać cewnik, to nie, zawsze byłem w stanie "uspokojonym" jak z cewnikiem leżałem. Kiedyś leżałem z gościem, który regularnie wyrywał sobie wenflony, a że kroplówek dostawał kilka na dobę, to jego ręce wyglądały nieciekawie...
10.11.2022, 00:01
(17.09.2022, 21:14)Attenborough napisał(a): Żeby wyrywać cewnik, to nie, zawsze byłem w stanie "uspokojonym" jak z cewnikiem leżałem. Kiedyś leżałem z gościem, który regularnie wyrywał sobie wenflony, a że kroplówek dostawał kilka na dobę, to jego ręce wyglądały nieciekawie...
dokładnie to może mówimy o tym samym gosciu xD
24.02.2023, 12:48
Czyli grzebałeś innym pacjentom po szafkach, ukradłeś komuś leki, zjadłeś bez zastanowienia się co w ogóle spożywasz i prawie od tego umarłeś? Zaiste Bóg nad tobą czuwa przyjacielu. Cieszę się że nic Ci się nie stało i jesteś tu z nami bo mogło być nieciekawie.
24.02.2023, 18:58
Brak mi słów na to, co odpierdalasz Kaja. Weź sie ogarnij, to historia totalnego wykolejenia, egoizmu i bezczelności. Zajebałeś z szafki lek, i to całą pakę, który może uratować komuś życie. Nie oceniam Cie chłopie, ale skończ odpierdalać i wróć w końcu na planetę Ziemia !
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
24.02.2023, 19:24
No to lecimy z wyliczanką:
1. Wziąłem z całego blistra 1 (słownie JEDEN) klonazepam 2 mg.
2. Było to niemal dwie dekady temu.
3. Byłem młody i głupi gubiłem czas jakby można było zdobyć minuty, a nie da się...
4. Jestem gwiazdą Forum Dopal.org⭐
5. Klonazepam spotęgował działanie metadonu którego nigdy wcześniej nie miałem okazji spożywać.
6. Nigdy nikomu nie wyjebałem całego tematu/leków itd. jeśli już szedł mały wałek, bo jestem narkomanem z zasadami i jedną z nich jest to, że nigdy nikogo nie zostawiam z pustymi rękoma. Nigdy nie łamię danego słowa, nigdy nikogo nie okradłem do cna, nigdy nikomu nie działam na szkodę.
⭐☺️⭐
1. Wziąłem z całego blistra 1 (słownie JEDEN) klonazepam 2 mg.
2. Było to niemal dwie dekady temu.
3. Byłem młody i głupi gubiłem czas jakby można było zdobyć minuty, a nie da się...
4. Jestem gwiazdą Forum Dopal.org⭐
5. Klonazepam spotęgował działanie metadonu którego nigdy wcześniej nie miałem okazji spożywać.
6. Nigdy nikomu nie wyjebałem całego tematu/leków itd. jeśli już szedł mały wałek, bo jestem narkomanem z zasadami i jedną z nich jest to, że nigdy nikogo nie zostawiam z pustymi rękoma. Nigdy nie łamię danego słowa, nigdy nikogo nie okradłem do cna, nigdy nikomu nie działam na szkodę.
⭐☺️⭐