Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze ulubione stymulanty + tipy
08.04.2022, 10:03
Jaki jest wasz ulubiony stymulant i czy macie jakieś rady dla użytkowników odnośnie np harm reduction, jak osiągnąć najlepsze doznania, preferowane ROA
08.04.2022, 15:33
Ja stimów nie lubię. Ale dla zawodowych sniffiarzy to pewnie Hex króluje a raczej królował przed banem....
08.04.2022, 17:34
Według mnie hex per sniff jest najlepszy niestety posmakowałem alfe vapo i moc wzięła górę ale tak czy siak top1 hex jest u mnie najmniej szkodliwy z stymulantów jeżeli potrafiło sie dawkować sposobem" im mniej tym lepiej " i nie zbyt często to Henio jeszcze w igłach na zawsze w mym serduszku !
(08.04.2022, 15:33)Maniek napisał(a): Ja stimów nie lubię. Ale dla zawodowych sniffniarzy to pewnie Hex króluje a raczej królował przed banem....
Nep od białego słonia nie jest zły ogólnie nep podobno jest młodszym bratem hexena
(08.04.2022, 17:34)Pazyfea napisał(a): Według mnie hex per sniff jest najlepszy niestety posmakowałem alfe vapo i moc wzięła górę ale tak czy siak top1 hex jest u mnie najmniej szkodliwy z stymulantów jeżeli potrafiło sie dawkować sposobem" im mniej tym lepiej " i nie zbyt często to Henio jeszcze w igłach na zawsze w mym serduszku !
Hexen w igłach ahhh to było coś szczury do tej pory o niego pytają
08.04.2022, 19:53
(08.04.2022, 17:34)Pazyfea napisał(a): Według mnie hex per sniff jest najlepszy niestety posmakowałem alfe vapo i moc wzięła górę ale tak czy siak top1 hex jest u mnie najmniej szkodliwy z stymulantów jeżeli potrafiło sie dawkować sposobem" im mniej tym lepiej " i nie zbyt często to Henio jeszcze w igłach na zawsze w mym serduszku !
Wszystko takim sposobem jest mało szkodliwe, choć przyznaje, że na ciągu hexenowym można było zyc, bo organizm jakoś nie wymagal walenia nie wiadomo ile i jak często. Z alfa natomiast jest tak ze można z nią siedziec codziennie w chuj czasu i zawsze przesadzać. Stad trzeba się hamować.
Alfa + brak snu= psychiatryk
Ja też baaardzo lubiłem hexa. Niestety ostatni dobry sort jaki pamiętam to crystal z 2020r.
10.04.2022, 20:16
Siarczan amfetaminy
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
19.04.2022, 07:53
U mnie czołówka to a pihp Roa to tylko i wyłącznie vapo od 20mg start i iv tutaj trzeba uważać z dawkami i też zaczynać od progu .
Metykaton też jest spoko jak sie dobrze ugotuje . Roa każde się nadaje .
Metykaton też jest spoko jak sie dobrze ugotuje . Roa każde się nadaje .
10.06.2022, 21:15
Najlepszy hexen
Dawki zależne od tolerancji ale jako doświadczona hexiara z kilkuletnim stażem zalecam dawki 60mg-90mg co 1,5h
Nie za często i nie za dużo
Mądrze i z głową
Dawki zależne od tolerancji ale jako doświadczona hexiara z kilkuletnim stażem zalecam dawki 60mg-90mg co 1,5h
Nie za często i nie za dużo
Mądrze i z głową
11.06.2022, 13:27
NEP rządzi, nigdy nie miałem zjazdów po nim, ani schiz nawet po kilkudniowych ciągach