Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JAKIE BENZO?
17.08.2022, 19:07
Jakie benzo na zjazdy i lekkie schizy po 3cmc /mdma/2-cb ???
Zależy zeby uspokoiło do spania. I nie zamulało na wiecej niz 8 -10 godzin.
17.08.2022, 22:11
ty masz schizy po 3 cmc ziomek xDD to lepiej sie nie pakuj w benzo bo jeszcze bardziej sie poschizujesz
polecam meliske na lepszy sen i tyle wystarczy
Maniek napisał 17.08.2022, 22:28:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "szybka odpowiedź".
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "szybka odpowiedź".
17.08.2022, 22:25
(17.08.2022, 19:07)jaro3094 napisał(a): Jakie benzo na zjazdy i lekkie schizy po 3cmc /mdma/2-cb ???
Jak masz zjazdy po wspomnianych substancjach to zmien dilera. emce masz cudowny afterglow, ktory sam Cie do spania polozy. To samo 2cb. O trojce nie wspominam. Brzmisz jak poczatkujacy wiec powiem jak do poczatkiujcego: Benzo so na sytuacje kryzysowe jak wkrecisz sobie za duzo i potrzeba, zebys sie uspokoil. Bo to tylko uspokaja a nie eliminuje problemu. Nie ucz sie zawsze brac benzo po cpaniiu. To zla droga
YOUR ATTORNEY
17.08.2022, 22:36
(17.08.2022, 22:11)SztywnyMisza napisał(a): ty masz schizy po 3 cmc ziomek xDD to lepiej sie nie pakuj w benzo bo jeszcze bardziej sie poschizujesz
Weź pod uwagę, że każdy organizm jest inny i każdego głowa inaczej reaguje na dany specyfik. Są osoby co mają shizy np. po mj - co dla wielu ludzi wydaje się być śmieszne i niemożliwe, ale jednak...
Dodatkowo może ta osoba wali cmc zbyt dużo, zbyt często, nie robiąc przerw na regenerację, a to prosta droga do schiz. Nawet po cmc.
Odpowiadając na temat i na zadane pytanie, odpowiem, że niskie dawki bromazolamu czy alprazolamu powinny pomóc, ale pamiętaj, że benzo to ostateczność w takim przypadku i do stosowania TYLKO I WYŁĄCZNIE doraźnie.
18.08.2022, 05:27
Maniek tylko schizy po mj są spowodowane chorobami psychicznymi m.in. depresją a po cmc to wypłukanie z neuroprzekaźników, tylko i aż
bromazolamem to sobie kuku zrobi xd, jak masz schizy po czymś takim, to nawet diazepam bym zalecił
bromazolamem to sobie kuku zrobi xd, jak masz schizy po czymś takim, to nawet diazepam bym zalecił
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
18.08.2022, 06:26
Dokładnie Beeniepatu 👍
Benzo to ostateczność, chociaż ja np wolę i tak przecierpieć a niżeli się tym faszerować.
Benzo to ostateczność, chociaż ja np wolę i tak przecierpieć a niżeli się tym faszerować.
Metamorfoza
18.08.2022, 13:19
@"PUDZILLA" Odnośnie cmc zgadza się - dlatego napisałem, że pewnie wali zbyt dużo, zbyt często i nie robi przerw = wypłukanie z neuroprzekaźników i schizy.
Jeśli chodzi o schizy po mj, to choroba psychiczna nie zawsze jest tym czynnikiem, który to powoduje. Znam ludzi co normalnie funkcjonują, mają rodzinę, pracę, nie biorą żadnych leków i nie mają na codzień żadnych psychoz czy schiz i oni po prostu nie lubią palić mj, bo mają po niej schizy jak np. za dużo spalą - a dużo spalić nie muszą, żeby było dla nich zbyt dużo.
Właśnie dlatego napisałem o niskich dawkach bromka i alpry - mogłem doprecyzować: chodziło mi o mega niskie dawki, typu 0,25mg alpry dla osoby bez tolerki. Bromazolam nie wiem czy jest tylko w prochu czy również w tabsach, ale jeśli tylko w prochu to faktycznie - odradzam ten pomysł. Jeśli jest w tabsach to inna bajka...
Jeśli chodzi o schizy po mj, to choroba psychiczna nie zawsze jest tym czynnikiem, który to powoduje. Znam ludzi co normalnie funkcjonują, mają rodzinę, pracę, nie biorą żadnych leków i nie mają na codzień żadnych psychoz czy schiz i oni po prostu nie lubią palić mj, bo mają po niej schizy jak np. za dużo spalą - a dużo spalić nie muszą, żeby było dla nich zbyt dużo.
Właśnie dlatego napisałem o niskich dawkach bromka i alpry - mogłem doprecyzować: chodziło mi o mega niskie dawki, typu 0,25mg alpry dla osoby bez tolerki. Bromazolam nie wiem czy jest tylko w prochu czy również w tabsach, ale jeśli tylko w prochu to faktycznie - odradzam ten pomysł. Jeśli jest w tabsach to inna bajka...
18.08.2022, 13:28
ze wszystkich osób które nie lubią jarać babola, to 100% ma ptsd, bordery, dwubiegonowki, sa zaawansowanymi stimiarzami (kiedys palili teraz nie), depresje, fobie spoleczne, zestaw lęków, aspergera*
*niepotrzebne skreślić xD
to osobisty wniosek z wlasnych obserwacji ludzi z ktorymi mialem stycznosc, moge sie mylic, ale mysle, ze cos w tym gleboko siedzi
*niepotrzebne skreślić xD
to osobisty wniosek z wlasnych obserwacji ludzi z ktorymi mialem stycznosc, moge sie mylic, ale mysle, ze cos w tym gleboko siedzi
get
over
it
over
it
18.08.2022, 13:29
(18.08.2022, 13:19)Maniek napisał(a): Jeśli chodzi o schizy po mj, to choroba psychiczna nie zawsze jest tym czynnikiem, który to powoduje. Znam ludzi co normalnie funkcjonują, mają rodzinę, pracę, nie biorą żadnych leków i nie mają na codzień żadnych psychoz czy schiz i oni po prostu nie lubią palić mj, bo mają po niej schizy
Tu się zgodzę, ja kiedyś po paleniu miałem ciągle myśli typu - jestem najgorszy, nic nie znacze, że marnuje życie bo siedzę na pizdzie zamiast się rozwijać - na przykład siłka i tym podobne. Po paleniu samoocena spadała mi poniżej dna i się nie dało nic zrobić z tymi myślami. Na początku palenia też sobie wkręcałem, jak coś usłyszałem na przykład na korytarzu, że sąsiedzi poczuli i na policję zadzwonili.
Po czasie i kilkudziesięciu gramach przeszło mi to.
A jeszcze co do chorób psychicznych, a bardziej sfery psychicznej, bo to się nie kwalifikuje jako choroba to na hypku można znaleźć mnóstwo ludzi, którzy się nabawili nerwicy przez palenie.
Maniek swiete slowa
U mnie na osiedlu pelno co za troche prada by sie pokroili, a po buchu z MJ umieraja i gdyby mieli krucyfiks to by z nim biegali
Mysle, ze to kwestia bardzo osobnicza.
Lekarz przepisal mi mianseryne na "depresje" cos ktos? kiedys bralem to po smierci Ojca i Brata ale nie palilem wtedy nawet trawy wiec profil relaksacyjny mnie nie obchodzil i w sumie nie obchodzi - musze stanac na nogi. Jedyne co pamietam ze przytylem 20kg i spalem po tym jak dziecko w pozniejszym etapie. Da ktos znac? Czy pomoze to po dlugotralym brniu stimow i myslami typu JESTEM CHUJOWY, amotywacje etc?
pozdrowki
U mnie na osiedlu pelno co za troche prada by sie pokroili, a po buchu z MJ umieraja i gdyby mieli krucyfiks to by z nim biegali
Mysle, ze to kwestia bardzo osobnicza.
Lekarz przepisal mi mianseryne na "depresje" cos ktos? kiedys bralem to po smierci Ojca i Brata ale nie palilem wtedy nawet trawy wiec profil relaksacyjny mnie nie obchodzil i w sumie nie obchodzi - musze stanac na nogi. Jedyne co pamietam ze przytylem 20kg i spalem po tym jak dziecko w pozniejszym etapie. Da ktos znac? Czy pomoze to po dlugotralym brniu stimow i myslami typu JESTEM CHUJOWY, amotywacje etc?
pozdrowki