Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
28.07.2022, 08:14
🤔
Znalazłem w RC tego co potrzebowałem od fety, a to co latało wtedy wołało o pomstę do nieba. Tym bardziej dla kogoś kto znał fetę sprzedawaną w połówkach. Gdzie ta połówka na dwie osoby i nocka pełna zjeżonych włosów. 😅
Eth-Cat, Etylofenidat pierwsze RC 🤗
Znalazłem w RC tego co potrzebowałem od fety, a to co latało wtedy wołało o pomstę do nieba. Tym bardziej dla kogoś kto znał fetę sprzedawaną w połówkach. Gdzie ta połówka na dwie osoby i nocka pełna zjeżonych włosów. 😅
Eth-Cat, Etylofenidat pierwsze RC 🤗
28.07.2022, 14:13
Duży wybor,cos nowego na testy szczegolnie jak chodzi o tryptaminy.Do tego swego czasu o wiele bardziej oplacalne no i jebie w beret jak trzeba bo jakosc zajebista jak sie dobrze znalazlo
18.08.2022, 18:09
Chciałem rzucić trawkę zaczełem robić fete w czasach jak była dobra. Odmulilem życie. Pozniej feta była za słaba i zaczęła się zabawa z rc
18.08.2022, 18:13
Feta to była dobra chyba z 12 lat temu przed rc haha , bo teraz to taka feta ze u mnie to psy nawet po to nie wpadają bo wstyd hahah . Alfa od escobar jak coś i pvp myślę że będzie kot niebawem szczury się dowiedzą haha
18.08.2022, 23:05
Teraz też idzie normalnie dostać dobrą fetę jak dawniej. Po prostu w dzisiejszych czasach więcej ludzi wali w chuja i sprzedaje mocno ożenione z kofeiną i innym syfem. Trzeba mieć po prostu dobry kontakt.
19.08.2022, 08:12
Dostępność przede wszystkim.
No i oczywiście są mocniejsze niz standardowe narkotyki. Tradycyjne to takie hui wi co w działaniu xD
No i oczywiście są mocniejsze niz standardowe narkotyki. Tradycyjne to takie hui wi co w działaniu xD