Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP
Nie rozumiem się, mimo że z moich baniek robionych pali się wyjebanie to zostaje glut bo wlot pasywnego powietrza jest koło gwintu a methpipy maja go nad towarem przez co jest lepsze spalanie i nie pozostaje żaden glutt tak jak w wypadku tego bongosa albo pipy
Z tym topienie3m to też nie tak, im więcej powietrza dostaje i szybciej ciągniesz to więcej oparu leci i chmura jest kolosalna, jak się pierdolisz to mała
chmura i spalenizna tylko kręcisz baniakiem jak betoniarką żeby nie był w miejscu
Z tym topienie3m to też nie tak, im więcej powietrza dostaje i szybciej ciągniesz to więcej oparu leci i chmura jest kolosalna, jak się pierdolisz to mała
chmura i spalenizna tylko kręcisz baniakiem jak betoniarką żeby nie był w miejscu
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
19.08.2022, 22:51
Aaa dobra już kapuje. Co do topnienia to wiele zależy od tego jak blisko trzymasz ogień, jakiej wielkości jest ta dziura w bance itd. Jesli dziura jest niewielka wystarczy zwyczajnie podpalić poczekać aż dym zacznie się pojawiać i powoli się zaciągać wtedy pójdzie duży buch. Jak otwór jest spory (głównie w lufkach z odlaczanym cybuchem) to najlepiej podpalac w bliskiej odległości od lufki i zaciągać w miarę szybko.
Najlepiej i tak operować zapalniczka żarowa, trochę wprawy i staje się dużo bardziej wydajna i wygodna w użytkowaniu niż standardowa zapalniczka.
Najlepiej i tak operować zapalniczka żarowa, trochę wprawy i staje się dużo bardziej wydajna i wygodna w użytkowaniu niż standardowa zapalniczka.
20.08.2022, 01:51
Phip vapo bongo nie wirsz kim jestes
Nie był to światły pomysł chyba że ktoś lubi sie psychicznie zabijać. Może w odp s&s ale kiyrając sie wydajesz na siebie wyrok schizy i paranoi
21.08.2022, 12:38
ile najwiecej zajebales na bucha?
bo ja prawie 250mg hexa na dwa myslalem ze upadne i leb mi wybuchnie
bo ja prawie 250mg hexa na dwa myslalem ze upadne i leb mi wybuchnie
21.08.2022, 23:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2022, 22:03 przez dekadan89.
Powód edycji: dodana zawartość
)
Nie jestem takim hardcorem sypie na oko i pale na 2-3 razy zara zwaze ile to moze byc i z edytuje. Cybucg faktycznie barfzo kruchy juz klejony azeby mozna wiekszosc sciagnac dorobilem lufke z dupka na mniejszy przeolyw pow
EDIT
https://dopal.net/Temat-Pocha%C5%82nia-w...2#pid17892
EDIT
(21.08.2022, 23:50)dekadan89 napisał(a): Nie jestem takim hardcorem sypie na oko i pale na 2-3 razy zara zwaze ile to moze byc i z edytuje. Cybucg faktycznie barfzo kruchy juz klejony azeby mozna wiekszosc sciagnac dorobilem lufke z dupka na mniejszy przeolyw pow
EDIT
Alfa ty jebana kurwo znowu mi sie rozsypalas i walke zycia musialem stoczyc ale szmato przegralas. Nie wiem ile cie bylo bo w polmroku mi z wora umknelas a ja leniwy nie pozbieralem tylko nie wiedzac ile poprostu rurka cie wciagalem. Byl to kurewski blad bo serce zaczelo walic jak mlot. Pomyslalem ze otworze okno ale co to? W kazdym krzaku ktos sie kampi i z lasera do mnie wali. Mysle zglupieje Choroszcz gotowa ale to w przedszkolu demonami straszyli male dzieci by byly posluszne a ty jebana szmato jestes tylko krysztallkiem a nie zadnym bostwem. Tak wiec troche po tej rozkminie sie uspokoiłem wrzucilem sluchawy z najlepsza muza na uszy i na fula odpalilem a ciebie Alfo do chbucha wrzucilem i jak marna kurwe na stosie spalilem. Nie bedziesz mi kurwo w głowie macila tylko dla tego ze pvp to twoja rodzina. Czasem nawet pokazujesz pazur ale nie do przesady bo krolowa porycia jest yylko jedna Alfa PVP
Teraz siedze vapuje a z ciebie szmato sie smieje i w ryj ci pluje (choć itak cie lubie)