Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Identyfikacja substancji
27.08.2022, 21:00
To moze byc pomocne ale duzo bardziej szkodliwe. Dopuszcza mozliwosc pomyslki i wprowadzenia kogos w kurewsko wielki blad. Towar moze byc wszystkim - zaden Tomasz Kopyra swiata RC nie zastapi testu substancji odczynnikami. To, ze cos wyglada znajomo, wcale nie znaczy, ze jest wlasnie tym. Odroznij ze zdjecia np. ze to nie eutylon(bk-ebdb) tylko efylon(bk-ebdp). Ja osobiscie odradzam cos takiego
YOUR ATTORNEY
27.08.2022, 21:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2022, 21:17 przez Czarnahexx.)
Beeniepatu
Po części masz racje ale ewnetulane domysły co to za substancja mogły być ok
Na różowym był taki dział
Po części masz racje ale ewnetulane domysły co to za substancja mogły być ok
Na różowym był taki dział
27.08.2022, 21:17
Tak, tylko mamy tu takich mistrzow co beda przekonywac, ze to na bank jest cos, i takich, co wezma to za pewnik.
Jest to oczywiscie tylko moje zdanie w dyskusji
Jest to oczywiscie tylko moje zdanie w dyskusji
YOUR ATTORNEY
JEstem za, ale tematy w stylu "<fota kryształu>co to jest?" i zero info powinny być od razu usuwane.
Opisać zapach, kruchość, pochodzenie, cenę, jako co zostało nabyte, czy piecze w klamota (to to juz nie trzeba być detektywem że na 90% ketony chloroaromatyczne) i DZIAŁANIE. Najlepiej i na sobie i na innych. Większa grupa kontrolna.
Zacznijcie wydawać hajs na analizy chromatografem zamiast bawić sie w organoleptyczne testowanie "krixu od pszemka z klatuwy".
Opisać zapach, kruchość, pochodzenie, cenę, jako co zostało nabyte, czy piecze w klamota (to to juz nie trzeba być detektywem że na 90% ketony chloroaromatyczne) i DZIAŁANIE. Najlepiej i na sobie i na innych. Większa grupa kontrolna.
Zacznijcie wydawać hajs na analizy chromatografem zamiast bawić sie w organoleptyczne testowanie "krixu od pszemka z klatuwy".
27.08.2022, 21:32
dokładnie zgadzam sie z końskim
ten dział jest potrzebny, ale powinien miec ścisle kryteria, a najlepiej imo przypięty wzór na post w dziale dla przeglądających i na podstawie tego pisać wtedy co jest 5
wtedy kazdy bedzie wiedziec jak i co opisać, postawie kebsa temu, ktory najlepszy wzor wymysli
ten dział jest potrzebny, ale powinien miec ścisle kryteria, a najlepiej imo przypięty wzór na post w dziale dla przeglądających i na podstawie tego pisać wtedy co jest 5
wtedy kazdy bedzie wiedziec jak i co opisać, postawie kebsa temu, ktory najlepszy wzor wymysli
(27.08.2022, 21:32)PUDZILLA napisał(a): postawie kebsa temu, ktory najlepszy wzor wymysli
To ja się zgłaszam
1. Nazwa pod którą substancja została zakupiona:
2. Opis działania substancji (efekty, czas działania, chęć na dorzutkę, zjazd):
3. Właściwości chemiczne (stan skupienia, reakcja na kontakt z wodą, smak, zapach):
4. Cena:
5. Zdjęcie:
6. Informacje dodatkowe:
DwDPzN to będziemy tego mega rollo na pół zjeść bo duzo z tego juz wymieniłem. Albo chociaż gryza dasz.
Edit: dopisałbym "CZY PIECZE W NOS" i "BARDZIEJ EUFO CZY SPID" bo wiecie jak niektorzy...ale generalnie, no, coś takiego.
Tylko który uliczny krysztalarz bedzie bawił sie w reakcje krixu z wodą itp. xD
Edit: dopisałbym "CZY PIECZE W NOS" i "BARDZIEJ EUFO CZY SPID" bo wiecie jak niektorzy...ale generalnie, no, coś takiego.
Tylko który uliczny krysztalarz bedzie bawił sie w reakcje krixu z wodą itp. xD