Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych?
29.08.2022, 11:05
Mj, maczanki z pierwszych sklepów i od kolekcjonera palone jak w piecu kaflowym dobrze ze 7 lat czysty. Rc only for sell.
29.08.2022, 12:04
Zasadniczo, to nigdy sie nie jest wolnym od uzaleznienia. Mozna byc czystym od tematow ale uzaleznienie pozostaje juz nami na zawsze. Mozna sie zajac czyms innym by odejsc od myslenia o dragach (najczesciej wpadamy w cos innego i robimy to bardzo kompulsywnie), ale to nie likwiduje uzaleznienia od mozgowej nagrody
YOUR ATTORNEY
29.08.2022, 12:10
Beeniepatu Sens w twojej wypowiedzi jest,ale co jeśli ktoś wpadł w uzależnienie by zapomnieć o innych problemach. A teraz ma lęk wyjścia z niego ponieważ nie wie co go czeka później? Czy nie wpakuje się w coś gorszego co polecasz w takiej sytuacji? ( nie mam na myśli tutaj siebie ale zaintrygowała mnie twoja wypowiedź?
29.08.2022, 12:38
Diabełek25K osobiscie uwazam, ze dragi sa czysta rekreacja i nie sluza do rozwiazywania problemow. Osoby z problemami nie powinny cpac - to tak, zebys znal moje stanowisko w tej sprawie.
Ad rem, nikt nie wie co bedzie jutro a bac sie jest rzecza ludzka. Tylko postac, ktora opisales, ma jakis nierozwiazany problem a odklada rozwiazanie go na pozniej - walac dragi. Najpierw trzeba ruszyc z rozwiazywaniem problemu. Dragi tu sa czyms wtornym, dodatkowym. Nie da sie wpasc w nic gorszego - jedynie alko. Ale jak problemy beda sie rozwiazywac to juz nie bedzie parcia by o nich zapominac.
Ad rem, nikt nie wie co bedzie jutro a bac sie jest rzecza ludzka. Tylko postac, ktora opisales, ma jakis nierozwiazany problem a odklada rozwiazanie go na pozniej - walac dragi. Najpierw trzeba ruszyc z rozwiazywaniem problemu. Dragi tu sa czyms wtornym, dodatkowym. Nie da sie wpasc w nic gorszego - jedynie alko. Ale jak problemy beda sie rozwiazywac to juz nie bedzie parcia by o nich zapominac.
YOUR ATTORNEY
29.08.2022, 14:07
(29.08.2022, 12:38)beeniepatu napisał(a): Osoby z problemami nie powinny cpac - to tak, zebys znal moje stanowisko w tej sprawie.O to to to 👍
W jakiejkolwiek sytuacji kryzysowej, uciekanie w alkohol, czy narkotyki zazwyczaj tylko komplikuje sprawę jeszcze bardziej i zamiast rozwiązania problemu - stwarzamy sobie kolejny.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.08.2022, 15:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2022, 15:08 przez Diabełek25K.)
Beeniepatu Tak,wiem po prostu próbuje wytłumaczyć to pewnej osobie już na różne sposoby próbowałem,ale nie dociera dlatego pytanie skierowałem do Ciebie,widać znasz się na rzeczy
29.08.2022, 15:25
Diabełek25K super, ze to robisz. Nie poddawaj sie. Bardzo trudno jest komus pomoc w takich sprawach, bo decyzja musi byc podjeta przez osobe, ktorej chcemy pomoc. Bez jej decyzji nie da sie za wiele zrobic. W pewnym momencie trzeba tez odpuscic - choc czlowiek za zadne skarby swiata nie chce odpuszczac. Ale tak trzeba. Polecam Ci ksiazke "Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction". Doskonale pokazuje walke o wyjscie z uzaleznienia. Jest tez film - Moj piekny syn
YOUR ATTORNEY
29.08.2022, 17:31
@"PUDZILLA" oj juz nie lap za słowa hehe , miałem na myśli narkotyki i dopalacze hehe nie alkohol. Wiadomo wódki czasami się wypije
31.08.2022, 12:20
Marihuana ale rzadko
Najczęściej hex , koks
Najmniej feta , 3cmc
Kiedyś mdphp, mdma, 4cmc , xcmc , alfa , 3cmc , kana , bk ebdp , red devil
Przyznam się bez bicia że nawet paliłam dopał ale tylko kilka razy
Najczęściej hex , koks
Najmniej feta , 3cmc
Kiedyś mdphp, mdma, 4cmc , xcmc , alfa , 3cmc , kana , bk ebdp , red devil
Przyznam się bez bicia że nawet paliłam dopał ale tylko kilka razy