Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dzięki za obrażanie mojej osoby nie znając sytuacji
02.09.2022, 16:22
CO TO ZA WY ZY WI SKA PODCZAS MOJEGO OSŁABIENIA PO NIE PRZESPANEJ NOCY. JA WAM DAM.!!!!!
WY....!!!
.
WYYYY HULTAJE!! 😎
A tu ciekawostka. Ostatnio coś tam brałem od Esco, ale dostałem rzekomo numer do kuriera od gabarytów i miałem się kontaktować. Kurwa a ja prawko jakoś za rok zrobię XD (zakaz)
Dziękuję za ten symboliczny samochód Wart 15.000.000 wow.
PS. Na karteczce którą kazał El. kierowcy do moich rąk przekazać jest napisane:
“Za wszystkie zaslugi poczynione w ramach "wizji" promocji Forum a także za wiele trafnych symugestii (yyyy.... Ten. Pisze się SUGESTI $zefie, chociaż kojarzy się z pewnym imieniem niefartownie, ALE BYŁBYM ZA BŁĘDEM AUTOPILOTA w klawkaturze) skromny resoraczek tylko jak bedziesz bawił się lalkami czy zestawami do makijażu to nie zgub i nie ubrudź pozdrawiam "
AlWY....!!!
.
WYYYY HULTAJE!! 😎
A tu ciekawostka. Ostatnio coś tam brałem od Esco, ale dostałem rzekomo numer do kuriera od gabarytów i miałem się kontaktować. Kurwa a ja prawko jakoś za rok zrobię XD (zakaz)
Dziękuję za ten symboliczny samochód Wart 15.000.000 wow.
PS. Na karteczce którą kazał El. kierowcy do moich rąk przekazać jest napisane:
“Za wszystkie zaslugi poczynione w ramach "wizji" promocji Forum a także za wiele trafnych symugestii (yyyy.... Ten. Pisze się SUGESTI $zefie, chociaż kojarzy się z pewnym imieniem niefartownie, ALE BYŁBYM ZA BŁĘDEM AUTOPILOTA w klawkaturze) skromny resoraczek tylko jak bedziesz bawił się lalkami czy zestawami do makijażu to nie zgub i nie ubrudź pozdrawiam "
Zdjęcia chronione prawami autorskimi.
MOIMI KJERWA W KULKI NIE GRAĆĆ!
BO
... Każdemu z nas życzę stabilizacji, spokoju finansowego i pamiątki po Forum jaką kot ścieżkowy mi uczynił. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
02.09.2022, 16:30
wart 15.000.000 chyba tych benzocoinów to byłoby jakies 2,17 pln xD
w ogóle człowieku lambo inne niż Countach? masz ferie od dziś, za takie coś klozapinę przepisują
w ogóle człowieku lambo inne niż Countach? masz ferie od dziś, za takie coś klozapinę przepisują
03.09.2022, 09:53
horsii dla mnie najbardziej od zawsze L. Gallardo byli najpiękniejsze, takie nieprzekombinowane, ale obecnie to taki golf 2 z wyższej półki.
.
Lamborghini Sian rozpędza się od 0 do 100 km/h w niecałe trzy sekundy za sprawą połączenia 6,5 litrowego silnika V12 o mocy 785 KM i elektrycznego o mocy… 34 KM. Łącznie Sian oferuje kierowcy aż 819 KM. Ile kosztuje Lamborghini Sian? Cena wynosi około 3.600.000 dolarów, co daje około 14.500.000, oczywiście bez podatku.
.
.
Lamborghini Sian rozpędza się od 0 do 100 km/h w niecałe trzy sekundy za sprawą połączenia 6,5 litrowego silnika V12 o mocy 785 KM i elektrycznego o mocy… 34 KM. Łącznie Sian oferuje kierowcy aż 819 KM. Ile kosztuje Lamborghini Sian? Cena wynosi około 3.600.000 dolarów, co daje około 14.500.000, oczywiście bez podatku.
.