Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP
(16.08.2022, 18:21)ProducentRC napisał(a): Mam bongo do dabu akurat pasował by taki cybuch tylko mam szlif męski w końcówce bongosa a tutaj jest też szlif męski więc musiał bym zakupić przejściówki żeby dało się jarać, ale z doświadczenia wiem że szklane cybuchy są nie zbyt trwałe do vapo lepiej użyć kwarcowych
Miales racje kwarc to kwarc tamten przy montażu rurki pękł a tutaj solidne grube szkło rzucając tym ciężki bylo by rozbić. Balem sie ze przez otwarta gore będę tracił materiał ale nic z tych rzeczy. Przekrój otworu dosyć maksymalna ze wszystko zassiesz. Nie nagrzewa sienss szybki jak zwykle szklo czy pyrex ale jak rozpalisz to ogień na bok i hit za hitez dlatego nie sypać dużo i daje 1 krople.lq tak o żeby nie spalić. Jestem pod takim wrażeniem ze na schizy totalnie wyjebane
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
ProducentRC ja vapowalem z tytanowego gwoździa z Bogna. Działa dobrze, ale gra nie warta świeczki. Schizy i inne uboki wzmocnione, a sama faza nie jest jakoś super lepsza. Dobra sprawa jak bijesz rekordy, średnia jak chcesz się dobrze bawić.
27.08.2022, 12:06
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
02.09.2022, 21:30
Właśnie jak to jest z długością działania i euforią,pihp powoduje u mnie kilkuminutową przyjemność i natychmiastową chęć dopalenia.
A-PVP daje większy i dłuższy wystrzał eufo w porównaniu z A-PIHP?
A-PVP daje większy i dłuższy wystrzał eufo w porównaniu z A-PIHP?