Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6 lat biorę regularnie rc jest git
07.09.2022, 20:32
Witam z tej strony prezes Polskiego Ruchu Narkomanów 84 pierwszy raz trawkę zapaliłem w 98 albo 97 roku w podstawówce 8 klasowej ...klasa była niekumata a były to czasy skejtów i rodzącego się i powstającego spontanicznie na falach rozgłośni harcerskiej Polskiego Hip Hopu...i subkultury hip hop w Polsce ...Ta subkultura była jak i inne skazana na wymarcie ale obecnie wszystkie subkultury przechodzą kryzys ....ja jestem ostatnim Polskim hippisem bo w 2002 chodziłem jeszcze w dzwonach i miałem koraliki indyjskie i paliłem gandzie ,skuny i jadłem grzybki psylocyby ...Potem spróbowałem innych rzeczy i gdzieś tak od 7 lat spiduje ...i dobrze się trzymam nic mnie nie boli zdrowy jestem organizm sprawny ...Także można ćpać i żyć a więc żyjcie po swojemu i ćpajcie jak najwięcej żeby cały czas być na maxymalnej bombie ...pozdro dla kumatych
10.09.2022, 16:01
Tez tak myślałem jeszcze rok temu ale tu wystarczy ze kilka styków sie przepali i nagle s dnia na dzien moze byc diametralnie inaczej
..
..
11.09.2022, 09:19
Mysle Pazyfea , ze Pan Prezes jest przykladem kiedy styki przepalily sie duzo wczesniej niz po 6ciu latach stosowania 😎 Jest jednak tak jak mowisz, niestety, nawet ptzy najlepszej redukcji szkod, negatywny wplyw uzywek na nasz organizm jest nie do unikniecia. I nie trzeba walic dzien w dzien
YOUR ATTORNEY
11.09.2022, 09:23
Na stare lata zacznie wychodzić dopiero. 🙃
Chociaż zastanawiam się czy są wyjątki od reguły jak np z paleniem papierosów. Niektórzy żyją po 80-90 lat paląc do ostatniego dnia, zyjac dość aktywnie znowu innym palenie daje się we znaki dość wcześnie.
Co organizm to inne zasady.
Chociaż zastanawiam się czy są wyjątki od reguły jak np z paleniem papierosów. Niektórzy żyją po 80-90 lat paląc do ostatniego dnia, zyjac dość aktywnie znowu innym palenie daje się we znaki dość wcześnie.
Co organizm to inne zasady.
11.09.2022, 09:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.09.2022, 10:00 przez Diabełek25K.)
No nie wiem czy tak jest okej..6 lat i RC? Siedzę w tym dość krótko i na początku miałem nad tym kontrolę był pewien okres czasu gdzie odleciałem totalnie ale już jest okej... więc możesz po prostu nie widzieć u siebie tego problemu tak jak ja na początku nie widziałem. I tak jak @"Kaja" wspomniał na starość wszystko wyjdzie
11.09.2022, 10:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.09.2022, 10:17 przez Diabełek25K.)
Szatan69 po 20stce w sensie przekroczeniu tego roku życia? To pewnie wielu już ma za sobą lub będzie mieć.A nie uważają się za osoby, które się stoczyły są tacy co biorą dzień w dzień są tacy co biorą co weekend a są tacy co biorą raz na pół roku. Ćpun zawsze będzie już ćpunem nawet jak przestanie to jakaś cząstka w nim zostanie z tego wszystkiego. Każdy ma inne podejście do życia a tym bardziej do takich spraw
11.09.2022, 10:26
Ja RC używam od 16-21 roku życia, skutki uboczne zauważyłem ale da się z nimi żyć.