Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromazolam Powder
11.09.2022, 21:48
Mnie po 20mg i 8 piwach tak o składa...
Albo to tolerancja albo to dosypka w co wątpię...
Albo to tolerancja albo to dosypka w co wątpię...
15.09.2022, 14:02
budynmalinowy spróbuj zmniejszyć dawke. Też z początku miałem z tym problem. Spróbuj może tak jak w przypadku alpry... 0.25-0.5-1mg i dopasujesz pod siebie tylko rob przerwy żeby było można przeanalizować cały profil działania.
A wiec tak...
Zamówiłem juz dwa rrazy .
Aktualnie zrobiłem zapas 2g prochu bo jak się trafi z dawką to super działa.
Jakość rewelacja, nic więcej nie trzeba mówić.
Rozpuszczam w spirytusie. Na 50ml sypie 150mg i 87% sie od reki rozpuszcza,później łaźnia wodna rozpuszczam resztę na ciepło. Dolewam wody z syropem owocowym i eliksir gotów.
Zalecam ostrożnie się do tego zabrać przy pierwszych kontaktach.
Ja na początku zrobiłem butelkę 150ml 1mg/ml (mam małą tolerancję).
Nawet nie pamiętam kiedy zerwało taśmę, byłem po zapas spirytusu i skończyłem cały pierwszy gram na amnezji No chyba że gdzieś zakitrałem a nie wiem
Osobiście uważam że działa mocniej amnezyjnie od alpry w takiej samej dawce.
Ostatnie benzo które zrywało mi tak film- sedam .
W odpowiednio dobranej dawce działa super. Wycisza, nie powoduje amnezji czy senności. Mocne działanie przeciwlękowe i prospołeczne.
Zdjęcia aktualne z przed kilku dni.
A wiec tak...
Zamówiłem juz dwa rrazy .
Aktualnie zrobiłem zapas 2g prochu bo jak się trafi z dawką to super działa.
Jakość rewelacja, nic więcej nie trzeba mówić.
Rozpuszczam w spirytusie. Na 50ml sypie 150mg i 87% sie od reki rozpuszcza,później łaźnia wodna rozpuszczam resztę na ciepło. Dolewam wody z syropem owocowym i eliksir gotów.
Zalecam ostrożnie się do tego zabrać przy pierwszych kontaktach.
Ja na początku zrobiłem butelkę 150ml 1mg/ml (mam małą tolerancję).
Nawet nie pamiętam kiedy zerwało taśmę, byłem po zapas spirytusu i skończyłem cały pierwszy gram na amnezji No chyba że gdzieś zakitrałem a nie wiem
Osobiście uważam że działa mocniej amnezyjnie od alpry w takiej samej dawce.
Ostatnie benzo które zrywało mi tak film- sedam .
W odpowiednio dobranej dawce działa super. Wycisza, nie powoduje amnezji czy senności. Mocne działanie przeciwlękowe i prospołeczne.
Zdjęcia aktualne z przed kilku dni.
14.11.2022, 14:04
Bromazolam
Benzo jedno z lepszych jakie próbowałem,zamówione w prochu jak I w pillsach.Co do dawkowania jeden pills i jak ręką odjął schizy odeszły,powoduje wyciszenie,senność ogólny spokój ducha.Po maratonie jak znalazł.Jeśli miałbym porównywać proch pomiędzy pillsami to nie widzę znaczącej różnicy w działaniu jedynie w dawkowaniu. Przy pillsach nie radziłbym przekraczać dawki 6mg może spowodować lekką amnezję i nieogar.
Benzo jedno z lepszych jakie próbowałem,zamówione w prochu jak I w pillsach.Co do dawkowania jeden pills i jak ręką odjął schizy odeszły,powoduje wyciszenie,senność ogólny spokój ducha.Po maratonie jak znalazł.Jeśli miałbym porównywać proch pomiędzy pillsami to nie widzę znaczącej różnicy w działaniu jedynie w dawkowaniu. Przy pillsach nie radziłbym przekraczać dawki 6mg może spowodować lekką amnezję i nieogar.
19.03.2023, 09:36
@"olancucki" a nie lepiej w spirytusie zrobić roztwór na przykład 250mg-100ml
1ml-2,5mg wychodzi, idealne do dawkowania wolumetrycznego, do glikolu mój znajomy fma dawał fajnie kopało ale alfa kopie mocnej od fma w glikolu vapowana, tylko fma bardziej funkcjonalne jest dla ludzi którzy mieli kilka razy styczność z alfą,
1ml-2,5mg wychodzi, idealne do dawkowania wolumetrycznego, do glikolu mój znajomy fma dawał fajnie kopało ale alfa kopie mocnej od fma w glikolu vapowana, tylko fma bardziej funkcjonalne jest dla ludzi którzy mieli kilka razy styczność z alfą,
19.03.2023, 10:12
ProducentRC
Ja wolę glikol bo nie pali tak mordy jak spirytus.
Używam atomizerów bo umiem przeliczyć ile mg na 10ml (daje 40mg i mam 1mg na sprayu.
Ja wolę glikol bo nie pali tak mordy jak spirytus.
Używam atomizerów bo umiem przeliczyć ile mg na 10ml (daje 40mg i mam 1mg na sprayu.