Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
17.09.2022, 06:48
Witam
Czas dostarczenie 4 dni
Naprawdę szybko.
Moc odczynników powiedziałbym 8 na 10.
Cos podobnego do alfy pihp
Rzczywiscie odcina traci się pamięć...
Czas dostarczenie 4 dni
Naprawdę szybko.
Moc odczynników powiedziałbym 8 na 10.
Cos podobnego do alfy pihp
Rzczywiscie odcina traci się pamięć...
17.09.2022, 08:05
Sepu03 dzieki szybkiej realizacji zamówienia przez vendora, też czas dostarczenia przesyłki w żadnej firmie kurierskiej nie wynosi powyżej dwóch dni roboczych
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
17.09.2022, 08:09
Sepu03
zdarzają się wyjątki, że paka zostanie nadana np po 3 dniach, ogolny czas dostawy wyjdzie 7d roboczych, ale to sa wyjątki i vendor stara się informować czy tu, czy po zapytaniu bezpisrednio na @ (tylko nie pisac po godzinie where paka).
Escobar to duza firma, smiem twierdzic ze jest hegemonem na naszym rynku i wartosc wszystkich sklepow z dopka nie przekracza tego, co El Patron robi od wielu, wielu lat.
Dalej do przodu i jebac psy!
zdarzają się wyjątki, że paka zostanie nadana np po 3 dniach, ogolny czas dostawy wyjdzie 7d roboczych, ale to sa wyjątki i vendor stara się informować czy tu, czy po zapytaniu bezpisrednio na @ (tylko nie pisac po godzinie where paka).
Escobar to duza firma, smiem twierdzic ze jest hegemonem na naszym rynku i wartosc wszystkich sklepow z dopka nie przekracza tego, co El Patron robi od wielu, wielu lat.
Dalej do przodu i jebac psy!
Generalnie wszystko ok. Rakieta przebyła długą drogę, ale dzięki temu... Zapomniałem. Serio. Taka zawiecha nagła.
A. Już wiem dzięki temu na obczyzne zamówiłem nie za minimalną kwotę, no i najlepszym dla mnie "kurą".
WAŻNE WEDŁUG MNIE:
(Tzn według jakiejś intuicji, troski i w interesie czlowieniu, wszystkich V i z troski o moje LOVKI💜 Forum, jeśli wyolbrzymiam proszę mnie skarcić jak gnoja )
A. Już wiem dzięki temu na obczyzne zamówiłem nie za minimalną kwotę, no i najlepszym dla mnie "kurą".
WAŻNE WEDŁUG MNIE:
(Tzn według jakiejś intuicji, troski i w interesie czlowieniu, wszystkich V i z troski o moje LOVKI💜 Forum, jeśli wyolbrzymiam proszę mnie skarcić jak gnoja )
A więc, zamówienie jak zawsze szybko, DUŻO, TANIO, ESCO
aż się nuci pod nosem. 😋
Otrzymałem 5g 3CMC oraz 5G a-pihp, nie ważone, ale z samarkami pokazywało jakoś 7-8g u obu zawodników.
.
Jedyny mankament, to taki, że oba nie podpisane. I o tyle o ile ja wiem, a raczej się domyślam co jest co (ale dla pewności sprawdziłem zanim cmc przydawkowałem normalnie)
Tak nosz kurde. W głowie mi się rodzi pytanie, czy jakby w takiej sytuacji jakiś nowicjusz wziął 200mg alfy, czy by się nie wystraszył, zaraz mama, pogotowie, psiarnia (chyba teraz lekarz ma obowiązek zgłoszenia zatruć RC szanownej policji) i czy to w najgorszym wypadku nie daje nam nagłośnienia sprawy z RC itd. 🤔
Beeniepatu mogę prosić o wyrażenie Twojego zdania? 😋
.
POZA TYM CO? TEMATY KOZAK, ALFY PIHP BIORĘ PO 20-30MG, PO NOCCE DOBRZE STIMUJE W DZIEŃ. 3CMC. W KOŃCU ZAZNAŁEM TEGO CZEGO OCZEKUJĘ OD 3_Chlorokatyatykoniu.
"BRAĆ PÓKI DAJĄ, BO PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ, ŻE Z ŁEZKĄ W OKU BĘDZIEMY WSPOMINAĆ JAK TO KIEDYŚ BYŁO, JAKIE BYŁY CZASY GDZIE 5G SZTOSU PO 2 PAKI...
TERAZ TO NIE MA CZASÓW..."
😋😋😋😋😋😋😋aż się nuci pod nosem. 😋
Otrzymałem 5g 3CMC oraz 5G a-pihp, nie ważone, ale z samarkami pokazywało jakoś 7-8g u obu zawodników.
.
Jedyny mankament, to taki, że oba nie podpisane. I o tyle o ile ja wiem, a raczej się domyślam co jest co (ale dla pewności sprawdziłem zanim cmc przydawkowałem normalnie)
Tak nosz kurde. W głowie mi się rodzi pytanie, czy jakby w takiej sytuacji jakiś nowicjusz wziął 200mg alfy, czy by się nie wystraszył, zaraz mama, pogotowie, psiarnia (chyba teraz lekarz ma obowiązek zgłoszenia zatruć RC szanownej policji) i czy to w najgorszym wypadku nie daje nam nagłośnienia sprawy z RC itd. 🤔
.
POZA TYM CO? TEMATY KOZAK, ALFY PIHP BIORĘ PO 20-30MG, PO NOCCE DOBRZE STIMUJE W DZIEŃ. 3CMC. W KOŃCU ZAZNAŁEM TEGO CZEGO OCZEKUJĘ OD 3_Chlorokatyatykoniu.
"BRAĆ PÓKI DAJĄ, BO PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ, ŻE Z ŁEZKĄ W OKU BĘDZIEMY WSPOMINAĆ JAK TO KIEDYŚ BYŁO, JAKIE BYŁY CZASY GDZIE 5G SZTOSU PO 2 PAKI...
(kolorowość postu zrobiona z pełną swiadomaocia.
Nie pod wpływem eufori)
Admin Maniek Escobar priv. 🙂
17.09.2022, 09:27
czesc
zapraszamy do zakupów ANALOG HEXEN w super promocji,
1kg 10000
500g 6000
250g 3500
https://escobar.store/pl/shop/hexen-analog/
DOSTĘPNOŚĆ
APIHP jest
Analog hexen jest
3cmc pablo jest
Cherry jest
Mdphp jest
Apvp jest
Eutylon jest
zapraszamy do zakupów ANALOG HEXEN w super promocji,
1kg 10000
500g 6000
250g 3500
https://escobar.store/pl/shop/hexen-analog/
DOSTĘPNOŚĆ
APIHP jest
Analog hexen jest
3cmc pablo jest
Cherry jest
Mdphp jest
Apvp jest
Eutylon jest
17.09.2022, 09:58
Sepu03 bo tam dziala zorganizowana grupa scamersko-dopalaczowa, dwa fora dopalajmy i dopek to jedno i to samo, te same sklepy, te same paruweczki, chcieliby miec rynek tylko dla siebie to co moga robic po za pierdoleniem goebbelsowskiej propagandy?
klamstwo powtorzone 1000 razy staje sie prawdą
klamstwo powtorzone 1000 razy staje sie prawdą
17.09.2022, 10:50
@"PUDZILLA" racja mordo tam to oni sami siebie w chuja robią i wala na temat haha piszą tak o escobar bo są kurwami jebanymi i maja chujowy sprzęt, a że escobar sztywno odbil od łbów i zrobił swoje forum oraz posiada dobry sprzęt to kurwy przeboleć nie mogą i sieja farmazony jak dziwki policyjne.
17.09.2022, 15:18
(17.09.2022, 09:21)Kaja napisał(a):Generalnie wszystko ok. Rakieta przebyła długą drogę, ale dzięki temu... Zapomniałem. Serio. Taka zawiecha nagła.
WAŻNE WEDŁUG MNIE:
(Tzn według jakiejś intuicji, troski i w interesie czlowieniu, wszystkich V i z troski o moje LOVKI💜 Forum, jeśli wyolbrzymiam proszę mnie skarcić jak gnoja )A więc, zamówienie jak zawsze szybko, DUŻO, TANIO, ESCO😋😋😋😋😋😋😋
aż się nuci pod nosem. 😋
.
.
(kolorowość postu zrobiona z pełną swiadomaocia.
Nie pod wpływem eufori)
Admin Maniek Escobar priv. 🙂
Moje zdanie jest takie, ze kazdy kto decyduje sie na uzywanie substancji psychoaktywnej, musi podchodzic do kazdego testu zachowujac podstawowa zasade - probe uczuleniowa. Podpisanie samarki nie jest zadna gwarancja, ze temat nie zrobi Ci kuku. Nawet jesli jest to to co zamawiane. To po pierwsze. Po drugie mozna dyskutowac o tym czy V powinien podspisywac temat czy nie. Sa argumenty za i przeciw. Po trzecie, postepowanie w przypadku zatrucia substancjami psychoaktywnymi zalezy od tego czy ujawniono przy kims takie srodki czy nie. Oczywiscie badania toksykologiczne definiuja kolejne kroki. Czasem bedzie to skutkowalo np wjazdem na kwadrat 😎
YOUR ATTORNEY