Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brak Wagi - porady
17.09.2022, 22:09
crystal_girl
nawet najbardziej Kryształowej Dziewoji
zdarzeń niespodziewanych i krzyż na drogę wpier... oli.
Pora już na mnie. To cześć xD
nawet najbardziej Kryształowej Dziewoji
zdarzeń niespodziewanych i krzyż na drogę wpier... oli.
Pora już na mnie. To cześć xD
17.09.2022, 22:54
(17.09.2022, 20:40)crystal_girl napisał(a): Wagę mieć trzeba, ja swoją zawsze zabieram ze sobą na tripki 🥰
Z tym że jak Cię z wagą złapią, to mogą dilerkę przyklepac
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Pełna Pazyfea to znaczy z górką czy płaska??? I jaka substancja a może i forma wystarczajace chyba będzie. 🤔
.
Już myślałem, żeby założyć wątek z odmierzaniem pompką 2ml np. Jak wczoraj wziąłem mini grudkę PIHP myślę na jeden MACH, waga a tam 130 jakoś, czasami dostajemy coś np i za knura nie wiesz czy to 3 czy to 8 czy 234.... Wiesz. Waga, ważenie, pisanie ile kresek w pompce to tyle i tyle itd, ale jak ma być wątek przeniesiony do HP to możesz wziąć mój pomysł sobie 😄
Pazymorfeo.
💉💉💉💉💉💉
.
Już myślałem, żeby założyć wątek z odmierzaniem pompką 2ml np. Jak wczoraj wziąłem mini grudkę PIHP myślę na jeden MACH, waga a tam 130 jakoś, czasami dostajemy coś np i za knura nie wiesz czy to 3 czy to 8 czy 234.... Wiesz. Waga, ważenie, pisanie ile kresek w pompce to tyle i tyle itd, ale jak ma być wątek przeniesiony do HP to możesz wziąć mój pomysł sobie 😄
Pazymorfeo.
💉💉💉💉💉💉
🤭ALE WYPOMNIAŁ ALE RZYGOWNIA😋
(12.09.2022, 23:44)Bam napisał(a): 1 cały papieros 1g :]
Tak jak kg cukru to 1000g Wariacik. Nie zrozumiałem zbytnio, jak Twój post, Twoje info ma komuś pomóc. 😋
18.09.2022, 10:09
budynmalinowy Bam wychodzi, wiec, ze 1gr to 5 zapalek. Cos tu sie nie zgadza chyba 😎
Pazyfea lyzeczka od herbaty miesci ca 5g cukru. Mowisz, ze alfa jest 10x lzejsza od cukru?
Pazyfea lyzeczka od herbaty miesci ca 5g cukru. Mowisz, ze alfa jest 10x lzejsza od cukru?
YOUR ATTORNEY