Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dożywotni Detox by Kaja
24.09.2022, 02:56
Ogień! 😎
Dziękuję za uwagę i wsparcie. Znikam na weekend. Ajć! 😎
Motto tego weekendu:
"Ten się XD kto się XD ostatni." pozdro.
Dziękuję za uwagę i wsparcie. Znikam na weekend. Ajć! 😎
Motto tego weekendu:
"Ten się XD kto się XD ostatni." pozdro.
24.09.2022, 07:11
Co już się naćpał? to kurwa długi detox ... myślałem że podchodzisz na poważnie do tego hahaha no widać hehe jprd nie zakladaj takich wątków następnym razem bo nie będę uprzejmy , bo nie lubie jak ktoś robi z kogoś debila i tym bardziej sam z siebie...
25.09.2022, 15:12
Szyderca nie naćpałem się. 😎
.
Po prostu zawsze sobota i niedziela to były dni w których przeglądając forum najbardziej nakręcałem się na zamawianie czegoś. Nic na pewniaczku dlatego te pierwsze weekendy nie kuszę losu.
.
Jak ulegnę to na pewno napiszę o tym tutaj. 😁
.
Pozdrówki. Kot Kreskowy i Diabełek25K siedzicie mi w głowie co poradzisz. Dziękuję Wam. Mimowolnie staliście się częścią motoru napędowego dla mnie tym bardziej poczuwam się do pisania prawdy. Ajć. 😎 Serduchu dla Was:
💜💜💜
.
Po prostu zawsze sobota i niedziela to były dni w których przeglądając forum najbardziej nakręcałem się na zamawianie czegoś. Nic na pewniaczku dlatego te pierwsze weekendy nie kuszę losu.
.
Jak ulegnę to na pewno napiszę o tym tutaj. 😁
.
Pozdrówki. Kot Kreskowy i Diabełek25K siedzicie mi w głowie co poradzisz. Dziękuję Wam. Mimowolnie staliście się częścią motoru napędowego dla mnie tym bardziej poczuwam się do pisania prawdy. Ajć. 😎 Serduchu dla Was:
💜💜💜
25.09.2022, 15:20
Oj oj @"Kaja" straszysz lekko..,dobrze, że jesteś znowu i jest wszystko ok🙂 a co u mnie to wiesz gdzie mnie szukać bo to wątek w sumie o tobie a nie o mnie ale samopoczucie chujowe..zdycham ale nie jest to żadna zwała ani kac czy coś z tych rzeczy..Ale dumą mnie rozpiera jeżeli utrzymujesz stan taki jaki postanowiłeś 💜
Chochlik dopiero załapałem o co kaman z tym upadkiem Pana Jezusa 🤣🤣🤣 nie no, to, że znikam nie oznacza, że ćpać. Jakby tak było, to bym id razy napisał, że cały misterny plan w pizdu. Potrafię się przyznać do porażki. 😎 Pozdro!
Diabełek25K tak, jest ok. Tak jak pisałem, będę na bieżąco opisywał co, jak itd. Postaram się opisywać zwłaszcza chwilę w których najmocniej mnie ciągnie do paczuszki itd. może napisanie o tym tutaj pomoże mi się powstrzymywać póki się nie odzwyczaję (alkoholu nie rzuciłem, nie nazywam tego tak, od początku starałem się mówić sobie, że staram się odzwyczaić od jego obecności w moim życiu) dziękuję 💜🤗💜
Diabełek25K tak, jest ok. Tak jak pisałem, będę na bieżąco opisywał co, jak itd. Postaram się opisywać zwłaszcza chwilę w których najmocniej mnie ciągnie do paczuszki itd. może napisanie o tym tutaj pomoże mi się powstrzymywać póki się nie odzwyczaję (alkoholu nie rzuciłem, nie nazywam tego tak, od początku starałem się mówić sobie, że staram się odzwyczaić od jego obecności w moim życiu) dziękuję 💜🤗💜
26.09.2022, 15:32
Dziękuję Chochlik.
Niech Tobie Bóg wynagrodzi w sampelkach, albo w czym sobie zamarzysz. 😁
Niech Tobie Bóg wynagrodzi w sampelkach, albo w czym sobie zamarzysz. 😁
Dziś mija tydzień. Dokładnie tydzień temu smażyłem alficzkę i dziś pojawił się... Pierwszy "przebłysk rezygnacji", że tak to ujmę. 🤣
Spowodowane chyba tym, że tak na 100% wracam do siebie, więc pojawia się myślenie w stylu "a skoro jest zajebiście to co mi tam" raz jeszcze nie zaszkodzi... Czy dwa... Czy następny rok itd...
Ale staram się myśleć o tym co jest ważniejsze dla mnie a co osiągnę tylko jeśli odstawię RC całkowicie i wyjdę z błędnego koła:
Paczka - fazka - rezygnacja - regeneracja - jest "zajebiście" no to - paczka - fazka - rezygnacja - regeneracja - jest "zajebiście" no to - paczka - fazka - rezygnacja - regeneracja - jest "zajebiście" no to - itd.
Ogień kjerwa!!! 😎
💜
Spowodowane chyba tym, że tak na 100% wracam do siebie, więc pojawia się myślenie w stylu "a skoro jest zajebiście to co mi tam" raz jeszcze nie zaszkodzi... Czy dwa... Czy następny rok itd...
Ale staram się myśleć o tym co jest ważniejsze dla mnie a co osiągnę tylko jeśli odstawię RC całkowicie i wyjdę z błędnego koła:
Paczka - fazka - rezygnacja - regeneracja - jest "zajebiście" no to - paczka - fazka - rezygnacja - regeneracja - jest "zajebiście" no to - paczka - fazka - rezygnacja - regeneracja - jest "zajebiście" no to - itd.
Ogień kjerwa!!! 😎
💜