Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dział użytkowników
Zainspirowany wątkami chodźby z kolekcjami czy nawet swoim ostatnim o detoxie, a także wciąż kierując się ideą, aby Forum było również miejscem ciekawym które przyciągnie nawet najbardziej doświadczonych, że tak to ujmę, ale ambitnych czy wartościowych "ćpunków" 💜 wpadłem na pomysł, może trochę z kosmosu a może nie... 🤪
.
Mianowicie:
DZIAŁ UZYTKOWNIKÓW
.
W skrócie, bo mam kilka minut dosłownie.
.
Bez naliczania komentarzy ani plusików (to bym pozostawił szanownej moderacji ewentualnie gdyby ktoś naprawdę ambitnie cisnął)
.
Ktoś może np. miec jakaś cichą pasję jak przystefani stymulanta i chciałby zaloźyć wątek np. "Kolekcja kasztanowych ludzików od Userpluser"
.
Moderacja, co by nie zaśmiecać tak fajnego działu musi zatwierdzić wątek.
.
W wątku dajemy cząstkę władzy użytkownikowi tzn. możliwość usunięcia komentarzy które wg niego są "zbędne" w końcu to autorski wątek i fajnie jakby autor mógł choć po części trzymać rękę nad porządkien (przypominam brak ocen rep. oraz naliczania komentarzy)
.
Może też np od jakiejś rangi możliwość co by pokazać iż trzeba sobie zapracować na własny wątek w tym dziale.
.
Itd itp. Tak w skrócie, bo mi się pierogi rozgotują. 🤪
.
Myślę, że wielu z nas ma coś co chciałby wyrazić czy to artystycznie, naukowo czy odklejkowo 💜 i taki dział byłby fajnym być może akcencikiem.
.
Pozdrawiam. Bez odbioru. 😋
jak ktoś chce się "naukowo" udzielać to ma dział dyskusje o rc czy zdrowie i detoks, tam sobie można pisać artykuły, spekulować itd. jak naukowo ale nie zahaczając o tematykę forum, to hyde park, to jest forum o używkach. a jak ktoś chce "artystycznie" to także ma od tego hyde park i może sobie tam założyć wątek "moja piosenka o klefedronie".
po prostu napisz, że chciałbyś mieć specjalny kącik alfiarza gdzie móglbyś usuwać posty niepodzielające twoich... egzotycznych poglądów które prezentujesz po tym jak się porobisz.
po prostu napisz, że chciałbyś mieć specjalny kącik alfiarza gdzie móglbyś usuwać posty niepodzielające twoich... egzotycznych poglądów które prezentujesz po tym jak się porobisz.
swo002
bardziej to, by było coś w podobie obecnych wątków typu "kolekcja Czarnej" 💜 z tym, że w oddzielnym dziale i z możliwością usuwania zbędnych treści przez autora. Niby niewiele się zmieni, ale jednak sam fakt działu osobnego na takie wątki i lekka władza nad porządkiem wiele, by zmieniła moim skromnym zdaniem oczywiście. 😇
Taka tam. SUGESTIA. 🤪
bardziej to, by było coś w podobie obecnych wątków typu "kolekcja Czarnej" 💜 z tym, że w oddzielnym dziale i z możliwością usuwania zbędnych treści przez autora. Niby niewiele się zmieni, ale jednak sam fakt działu osobnego na takie wątki i lekka władza nad porządkiem wiele, by zmieniła moim skromnym zdaniem oczywiście. 😇
Taka tam. SUGESTIA. 🤪
Szydi nie komplikuję, tylko staram się patrzeć szerzej na możliwości jakie daje nam Forum i od strony psychologicznej też trochę, ale tu pozwolę sobie nie rozdrabniać się za bardzo. Pozdro!
🙂
🙂