Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uwagi po MIGRACJI Forum.
08.10.2022, 14:50
Ej dobra chłopaki zwijamy się... 🤭
Szef przyszedł i krzyczy. 🥺
.
W sumie racja trochę jest. W takim razie kot_kreskowy proponuję liczenie aktywności jedynie od niedzieli do czwartku! 😎😎😎
🤣
Szef przyszedł i krzyczy. 🥺
.
W sumie racja trochę jest. W takim razie kot_kreskowy proponuję liczenie aktywności jedynie od niedzieli do czwartku! 😎😎😎
🤣
08.10.2022, 14:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2022, 14:54 przez kot_kreskowy.)
Ty tu nic nie proponuj.
Ty kurwa lepiej się bierz za smażenie grzybów😎
Ty kurwa lepiej się bierz za smażenie grzybów😎
Cały dzień tylko mi wytykasz i wytykasz!
Myślisz, że jestem postacią z jakiejś gry?
🤬
Nie! Tu po drugiej stronie są ludzie, tu są prawdziwe emocje, a nie bezduszny zlepek pikseli!!!!! Hurr durr!!! 😡
.
Może korzystając z okazji dało, by radę zrobić coś z tym, że wchodząc w powiadomienia o te:
Przenosi nas od razu na stronę z odpowiedzią? Wkurza to, że przenosi na tę stronę:
I trzeba znowu klikać w link następny i dopiero jesteśmy w wątku z odpowiedzią.
Taki skrót na pewno byłby wygodniejszy dla użytkowników takich jak właśnie np. kot_kreskowy który strasznie na to narzekał. 😎😎😎
Myślisz, że jestem postacią z jakiejś gry?
🤬
Nie! Tu po drugiej stronie są ludzie, tu są prawdziwe emocje, a nie bezduszny zlepek pikseli!!!!! Hurr durr!!! 😡
.
Może korzystając z okazji dało, by radę zrobić coś z tym, że wchodząc w powiadomienia o te:
Przenosi nas od razu na stronę z odpowiedzią? Wkurza to, że przenosi na tę stronę:
I trzeba znowu klikać w link następny i dopiero jesteśmy w wątku z odpowiedzią.
Taki skrót na pewno byłby wygodniejszy dla użytkowników takich jak właśnie np. kot_kreskowy który strasznie na to narzekał. 😎😎😎
08.10.2022, 15:11
Ale ja nie mam tego problemu🤷♂️
Poza tym wcale Ci nie wytykam. Taki mam rodzaj humoru, cięty i popierdolony😁
Popierdolony jak ja😎
Łap buziaka i nie pierdul😘
Poza tym wcale Ci nie wytykam. Taki mam rodzaj humoru, cięty i popierdolony😁
Popierdolony jak ja😎
Łap buziaka i nie pierdul😘
08.10.2022, 15:24
Świruję. 😋 Chociaż kwestia z traktowaniem użytkowników jak ludzi jak najbardziej spoko.
😎BRAWO (Ka)JA😎
.
Co do powiadomień... Nie wierzę, że z pośród tyłu Użytkowników tylko dla mnie ta strona "przejściowa" jest niepotrzebna i czasami nawet drażniącą. 🥺🙃
😎BRAWO (Ka)JA😎
.
Co do powiadomień... Nie wierzę, że z pośród tyłu Użytkowników tylko dla mnie ta strona "przejściowa" jest niepotrzebna i czasami nawet drażniącą. 🥺🙃
08.10.2022, 17:37
Rudy Cygan To może po prostu napisz PW do Raula? Przecież on nie siedzi całe dnie i nie przegląda zawartości forum.
09.10.2022, 14:56
U mnie na fonie dalej nie ma przekierowania, aż się zaczynałem niepokoic. Dopiero dziś znalazłem, bo pomyślałem żeby wejść na słonia.