Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dopal jako App???
10.10.2022, 10:56
@"Kaja Buza" zaczynam watpic w Twoj detoks 😎 Nie napisalem "watek" tylko dyskusja. A toczy sie w watku, ktory chyba tez Ty zalozyles
10.10.2022, 11:03
Beeniepatu odebrałem ten komentarz jako ODGÓRNĄ i BESTIALSKĄ krytykę samego faktu, że w ogóle miałem czelność pomyśleć o Aplikacji ułatwiającej czy też poprawiającej komfort użytkowania. 🤣
Popieram oby dwóch panów, coś jest kaja nie tak. I szczerze to ja bym takiej aplikacji nawet nie ściągał na telefon. Wymyślasz jakies pierdoly jak by ludzie nie mieli co robić tylko aplikacje dla ćpunów jeszcze może tik toka dla alfiarzy i odklejonych ? Masakra te pomysły...
Szyderca wolę coś kminić niż nic nie kinić, albo cykać się, że ktoś zbeszta pomysł, albo będzie klapa. Ale brakowało mi Twoich uwag. 💛🤣
Masz dostęp do Forum prosto z tapety telefonu, bez wchodzenia w przeglądarkę, może nawet hasło dostępu do aplikacji miało, by sens. Klikasz i masz po prostu pod ręką Forum z kilkoma udogodnieniami czy drobnymi bajerami.
Tu nikt nie mówi o Aplikacji z kosmosu, z reklamami video, mini gierkami, żeby odkopać coraz to kolejne wątki, a w dziale ROZRYWKA masz kolorowanki, lamiglówki i... BOŻE!!! Właśnie dlatego nie warto stać w miejscu, bo tylko kolejny pomysł nawet niezbyt chwalony, w trakcie omawiania może podsunąć koleją ideę.
😎😎😎
Tak powstaje progres.
😁😁
Masz dostęp do Forum prosto z tapety telefonu, bez wchodzenia w przeglądarkę, może nawet hasło dostępu do aplikacji miało, by sens. Klikasz i masz po prostu pod ręką Forum z kilkoma udogodnieniami czy drobnymi bajerami.
Tu nikt nie mówi o Aplikacji z kosmosu, z reklamami video, mini gierkami, żeby odkopać coraz to kolejne wątki, a w dziale ROZRYWKA masz kolorowanki, lamiglówki i... BOŻE!!! Właśnie dlatego nie warto stać w miejscu, bo tylko kolejny pomysł nawet niezbyt chwalony, w trakcie omawiania może podsunąć koleją ideę.
😎😎😎
Tak powstaje progres.
😁😁
ALE MAM POMYSŁA. 😎
10.10.2022, 11:42
Niby tak niby nie , na fonie tez klikam raz i mam forum cale na tacy heh , jak dla mnie bez sensu , ale skoro uważasz że ma to sens to opłac kogos by to zrobił i poświęcił swój cenny czas na to.
10.10.2022, 11:56
No i to rozumiem.
.
Ehh... Czasami odnoszę wrażenie, jakby przez moje oficjalne przynależenie do Forum z nadanym odgórnie statusem
CZŁONEK FORUM
Powoduje, że traktujecie moje sugestie czy zajawki które tu podsuwam, jakby trzeba było WALCZYĆ O TO, ŻEBY PRZYPADKIEM NIE PRZESZŁO.
Spokojnie. To tylko idea. 😎
🤣🤣🤣
.
Ehh... Czasami odnoszę wrażenie, jakby przez moje oficjalne przynależenie do Forum z nadanym odgórnie statusem
CZŁONEK FORUM
Powoduje, że traktujecie moje sugestie czy zajawki które tu podsuwam, jakby trzeba było WALCZYĆ O TO, ŻEBY PRZYPADKIEM NIE PRZESZŁO.
Spokojnie. To tylko idea. 😎
🤣🤣🤣
10.10.2022, 12:03
to kompletnie nie dlatego, że pomysł jest po prostu zły i nie ma racji bytu. w życiu. to dlatego że masz inny napis przy profilu.
serio, ile ty masz lat? myślałem, że jesteś dorosły
serio, ile ty masz lat? myślałem, że jesteś dorosły
@"Kaja Buza" zauważ, że aplikacja wymaga dużo większych umiejętności jeśli chodzi o programowanie, niż stworzenie forum.
Zobacz ile już było błędów na forum, a jest na pewno jeszcze więcej niewykrytych.
Aplikacja i jakiś błąd w jej zabezpieczeniach mogłyby doprowadzić do tego, że forum by przestało istnieć, albo musiałoby zostać zresetowanie.
Jeśli chodzi o takie sprawy to moim zdaniem, do tego powinien być dość spory budżet i fachowiec z portfolio, a przy obecnej aktywności i ogólnie popularności forum coś takiego to pieniądze wydane w błoto.
Zobacz ile już było błędów na forum, a jest na pewno jeszcze więcej niewykrytych.
Aplikacja i jakiś błąd w jej zabezpieczeniach mogłyby doprowadzić do tego, że forum by przestało istnieć, albo musiałoby zostać zresetowanie.
Jeśli chodzi o takie sprawy to moim zdaniem, do tego powinien być dość spory budżet i fachowiec z portfolio, a przy obecnej aktywności i ogólnie popularności forum coś takiego to pieniądze wydane w błoto.