Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dopal jako App???
Trzeba się wyluzować. 😎
.
Nie każdy przychodzi na Forum, żeby się spinać, czy nadzierać nochala.
DYSTANS to nie tylko określenie tego co się montuje w kołach aut, żeby lepiej ocierały o nadkola przy zakrętach, gdy gwint w Punciaku (Fiacie Punto😎) już ledwo zipie, a wysłużony Diesel co to pojechałby nawet na smole zaczął się rozkładać w tempie Super Hiper TURDZĄ. 🤣
[align=center].
.
Nie każdy przychodzi na Forum, żeby się spinać, czy nadzierać nochala.
DYSTANS to nie tylko określenie tego co się montuje w kołach aut, żeby lepiej ocierały o nadkola przy zakrętach, gdy gwint w Punciaku (Fiacie Punto😎) już ledwo zipie, a wysłużony Diesel co to pojechałby nawet na smole zaczął się rozkładać w tempie Super Hiper TURDZĄ. 🤣
10.10.2022, 12:28
DwDPzN to już było tłumaczone na pierwszej stronie wątku. "Raul wszystko zrobi". On nie ma o niczym pojęcia. Dla kajabuzy to wszystko pstryknięcie palcem
że się nie zgadzamy, to tego że ma jakąś tam rangę, a nie że sam zamysł jest do dupy. jakby był murzynem to by było, że nie zgadzamy się z nim bo jest czarny.
że się nie zgadzamy, to tego że ma jakąś tam rangę, a nie że sam zamysł jest do dupy. jakby był murzynem to by było, że nie zgadzamy się z nim bo jest czarny.
horsii
DwDPzN no jasne. Wczoraj patrzyłem, to nawet kilkaset koła może wynieść koszt profesjonalnej aplikacji zrobionej od a do z. 🙂
Chciałem jednak zauważyć, że mój przykład raczej nie ma wpływu na to, czy strona będzie czy nie będzie zagrożona, bo to jest tylko taka STUNINGOWANA przeglądarka, dedykowana danej stronie i panelem nawigacji np.
DwDPzN no jasne. Wczoraj patrzyłem, to nawet kilkaset koła może wynieść koszt profesjonalnej aplikacji zrobionej od a do z. 🙂
Chciałem jednak zauważyć, że mój przykład raczej nie ma wpływu na to, czy strona będzie czy nie będzie zagrożona, bo to jest tylko taka STUNINGOWANA przeglądarka, dedykowana danej stronie i panelem nawigacji np.
"Generalnie fajna sprawa, ale tu chyba potrzeba speca, może inna aplikacja do tworzenia?"
.
Ów cytat pochodzi właśnie z tego wątku, założonego w trzecim kwartale 2022 przez niejakiego Kaja Buza. Autor nie wspomniał nigdzie, że sugeruje zrobienie niesamowicie kosztownej aplikacji, a jedynie rozważa inne, jeszcze nie poznane przez niego aplikacje do takich zabiegów, które prostotą nie są w stanie przynieść większego trudu.
😎😎😎
.
Ów cytat pochodzi właśnie z tego wątku, założonego w trzecim kwartale 2022 przez niejakiego Kaja Buza. Autor nie wspomniał nigdzie, że sugeruje zrobienie niesamowicie kosztownej aplikacji, a jedynie rozważa inne, jeszcze nie poznane przez niego aplikacje do takich zabiegów, które prostotą nie są w stanie przynieść większego trudu.
😎😎😎
10.10.2022, 12:42
Kaja powiedział że jak napisze że jego sugestie są fantastycznie kosmiczne to skosi mi trawnik i pomoże przy przeprowadzce
10.10.2022, 12:45
I co??? 😎
Nie każdy od razu dla zasady krytykuje sugestię. 😎
Tym bardziej, że mamy tu czarno na białym iż kilku delikwentów nawet nie doczyta co jest w wątku, ale już w przedbiegach stara się stłamsić coś.
.
🤣
Nie każdy od razu dla zasady krytykuje sugestię. 😎
Tym bardziej, że mamy tu czarno na białym iż kilku delikwentów nawet nie doczyta co jest w wątku, ale już w przedbiegach stara się stłamsić coś.
.
🤣
10.10.2022, 12:52
kot_kreskowy jakbym brał do siebie, to już dawno, bym ucichł w sugestiach.
Ale dziękuję. 🤗
Ale dziękuję. 🤗
13.10.2022, 05:27
🥳🥳🥳
Pobrało się. 😎
W dalszej perspektywie aplikacja mogłaby automatycznie łączyć przez jakiś VPN czy inne ustrojstwo dające automatycznie bezpieczeństwo użytkującemu. 😎
Pobrało się. 😎
W dalszej perspektywie aplikacja mogłaby automatycznie łączyć przez jakiś VPN czy inne ustrojstwo dające automatycznie bezpieczeństwo użytkującemu. 😎
hosting bez logowania
13.10.2022, 05:48
Wstaje, sprawdzam dopala, i od razu przebudzenie. Zero kawy potrzebne 😎 "dajace automatycznne bezpieczenstwo uzytkujacemu". VPN lub jakies ustrojstwo ... No ja pierdole 😂 Juz mi nie powiesz, ze masz jakikolwiek detoks. Tak na trzezwo nie da nie zyc przeciez 😎 Zeby kazdego dnia glupoty wygadywac
13.10.2022, 06:45
🤣🤣🤣
Kocham.
❤️❤️❤️
Zacytuję klasyka:
"bo fantazja, bo fantazja, bo fantazja jest od tego
Aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego"😎😎😎
Kocham.
❤️❤️❤️
Zacytuję klasyka:
"bo fantazja, bo fantazja, bo fantazja jest od tego
Aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego"😎😎😎