Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Narkotyki & Research Chemicals
12.10.2022, 15:39
Nie trzeba od razu usuwać wątku. Można po prostu zmienić nazwę na "Narkotyki & RC"
12.10.2022, 17:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.10.2022, 17:39 przez UltraKsiężyc.)
Maniek jeszcze jak byś mógł napisać jak to zrobić lub zmienić za mnie bo nie bardzo ogarniam
14.10.2022, 19:45
Narkotyki tak jak dopalacze działają na ośrodkowy układ nerwowy i tak jak narkotyki, mają potencjał uzależniający. Działanie typowych narkotyków na organizm jest znane, o tyle dopalacze są bardziej niebezpieczne, bo nie wiadomo jak zachowa się organizm po ich zażyciu.
14.10.2022, 21:14
Na Wikipedii jest takie znaczenie słowa dopalacze:
Dopalacze – potoczna nazwa różnego rodzaju produktów zawierających substancje psychoaktywne, które nie znajdują się na liście środków kontrolowanych przez ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii. Spożycie ich ma na celu wywołanie w organizmie jak najwierniejszego efektu narkotycznego substancji zdelegalizowanych.
Dopalacze – potoczna nazwa różnego rodzaju produktów zawierających substancje psychoaktywne, które nie znajdują się na liście środków kontrolowanych przez ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii. Spożycie ich ma na celu wywołanie w organizmie jak najwierniejszego efektu narkotycznego substancji zdelegalizowanych.
20.10.2022, 23:03
Do tego trzeba pamietac, ze wikipedie tworzy spolecznosc internetowa, i nie zawsze jest to rzetelne zrodlo informacji, dobre na start ale do dalszego badania interesujacego nas tematu. I to co podales, wymaga korekty w wielu miejscach. Zasadniczo kazde zdanie nie jest do konca akuratne.
YOUR ATTORNEY
23.10.2022, 13:08
jak dla mnie jedno i to samo i to i to jest narkotykiem tylko media nadały taka nazwę żeby dzieci się baly i nie sięgały po to
23.10.2022, 13:49
Ja wolę osobiście RC, bo tradycyjne są takie jakieś jałowe xD
Tzn dawniej preferowałem kanna niż mj - teraz nie uzywam zadnego z nich.
Albo wolę ketonki niż jakieś amfy czy koko. Lepiej dają w czambo. 🐖
Tzn dawniej preferowałem kanna niż mj - teraz nie uzywam zadnego z nich.
Albo wolę ketonki niż jakieś amfy czy koko. Lepiej dają w czambo. 🐖