Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JWH-210 - Opinie o produkcie.
12.10.2022, 18:49
1:5 zrób, a potem sobie dorobisz podkładem jak za mocne w co wątpię, możesz wstawić foto tego sortu ?
12.10.2022, 18:58
Mówiłem mu ale on się boi palić proch jak przeżył już raz śmierć po vapo am-2201
Po wstępnych testach ziomek mówi że 0.1g na 1g damiany i wymieszaniu w samarce prochu razem z podkładem nie klepie go, ale on pali butinace więc może to być spowodowane jego tolerancją, jutro ja to stestuje tylko dwa razy mocniejsze a mam praktycznie zerową tolerancje więc będę mógł dać obiektywną opinię
Po wstępnych testach ziomek mówi że 0.1g na 1g damiany i wymieszaniu w samarce prochu razem z podkładem nie klepie go, ale on pali butinace więc może to być spowodowane jego tolerancją, jutro ja to stestuje tylko dwa razy mocniejsze a mam praktycznie zerową tolerancje więc będę mógł dać obiektywną opinię
12.10.2022, 20:24
Niech nie pierdoli i zapali odrobinke prochu, kuźwa to jest JWH lajtowe, a nie jakaś AM2201 Dawaj, namów go bo musze wiedzieć czy to klepie
No to grubo heh ja przez przypadek od flight jak suszyłem jego adb i palcem przemieszalem nie zwróciłem uwagi ze mialem jakies okruszki dosłownie nie wiem 000.1g haha i to zapaliłem na papierosie haha to niech zapali to i wtedy będzie pięknie z nim hehe
Ps.to było zapalone nieświadomie i sam proch dosłownie śladowa ilość, co maczanki z jego shit 1:10 nigdy mnie mega mocno nie zamotaly , jak ten nieświadomy okruszek
Ps.ja nie pale od 7 lat by nie było, czasami rzadko jak byl nowy kanna testowałem by mieć swoja opinie nie szczurów
Ps.to było zapalone nieświadomie i sam proch dosłownie śladowa ilość, co maczanki z jego shit 1:10 nigdy mnie mega mocno nie zamotaly , jak ten nieświadomy okruszek
Ps.ja nie pale od 7 lat by nie było, czasami rzadko jak byl nowy kanna testowałem by mieć swoja opinie nie szczurów
12.10.2022, 20:35
Jutro sam zapale prochu, ziomek ma raka płuc nie chce go jeszcze bardziej truć i tak staram się mu zawsze ogarniać zioło z pod lampuna jak nie ma maczanki na butinace żeby może mu się poprawił stan zdrowia
15.10.2022, 19:08
SztywnyMisza
Wypada tak że jak nabiłem damiane i prochu grubo bo z około 40-50mg... I efekty na granicy placebo buch z lufki zioła lepiej kopie a z bonga to już całkiem bez podjazdu, moim zdaniem nie aktywne://
Wypada tak że jak nabiłem damiane i prochu grubo bo z około 40-50mg... I efekty na granicy placebo buch z lufki zioła lepiej kopie a z bonga to już całkiem bez podjazdu, moim zdaniem nie aktywne://
15.10.2022, 19:13
Kurde straszna lipa spodziewałem sie czegoś lepszego no cóż dzięki za szczerą opinie
16.10.2022, 16:52
lipa jak zobaczyem na stronie myslaem e to cos ciekawego ale niestety
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki