Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Limit dobowy na posty.
14.10.2022, 23:16
Te pomysły odnośnie nagród widzę, że coraz "lepsze" i coraz "ciekawsze"...
Limit postów na dobę? Może jeszcze zrobimy limit czasowy możliwości bycia zalogowanym na forum?
Limit postów na dobę? Może jeszcze zrobimy limit czasowy możliwości bycia zalogowanym na forum?
15.10.2022, 07:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.10.2022, 07:56 przez UltraKsiężyc.)
Trochę przesada,nie każdy jest tutaj dla nagród są osoby,które interesują się RC np zauważyłem tutaj taka jedna osoba i widać,że udziela się w celu rozwijania forum a nie dla nagrody a,że zostanie nagrodzona jego aktywność to już druga sprawa
Edit: Kilka zapomniałem o kilku osobach głównie jedna osoba utkwiła mi w pamięci
Edit: Kilka zapomniałem o kilku osobach głównie jedna osoba utkwiła mi w pamięci
15.10.2022, 07:34
Bacznie obserwujac forum mysle, ze limit dobowy bylby najbardziej okej, unikniemy wszelakiego spamu. Zamierzam sie z spolecznoscia zzyc, ale pisanie OH, AH, EM jest ponizej krytyki.
15.10.2022, 07:49
(15.10.2022, 07:00)UltraKsiężyc napisał(a): Trochę przesada,nie każdy jest tutaj dla nagród są osoby,które interesują się RC np zauważyłem tutaj taką jedną i widać,że udziela się w celu rozwijania forum a nie dla nagrody a,że zostanie nagrodzona jego aktywność to już druga sprawa
Tez zauwazylem takiego usera pozdrowienia dla pudzilli
15.10.2022, 07:49
Jebac limit po prostu debile będą debilami i będą spamować hehe nie ma na to reguły. Co że limit zrobią to co kazdy bedzie mieć po tyle post czy jak ? Bo niech zrobią na dzień limit 20 post to przecież taki kajabuza dla niego czy innych to jest 5min roboty heh i każdy kto jest aktywny i odpisuje na poty tez by dziennie te 20 postow napisał, jeśli jest aktywny. To trochę mija się z celem, tylko jedynie zyskają tacy co malo aktywni i wejdzie na 5 min jebnie max post na dzień i tak co dzień... bez sensu! Ja jak mam czas to odpisuje ludzia i nie zwracam czy napisalem 10 post czy 100 , to zależy ile mam czasu by poświęcić na forum itp, a jak ktoś żyje spamem i sample to już nic na to sie nie poradzi.