Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie.
14.10.2022, 21:45
Noooo panie i panowie, dostałem list.
Piękne rzeczy.
Uważam, że moja tolerancja jest już mocno wywindowanea, ale ten a-PiHP to jest prze kocur. Wbiłem uczuleniówke, i mocno się zdziwiłem kiedy okazało się że to dawka raczej lepiej jak rekreacyjna , nawet przy mojej tolerancji! Lekko żółte kamyki jak na zdjęciach, łatwo można pomylić się mając kilka worków z kamykami przy lampce nocnej można nie rozróżnić czy to 3cmc bandit czy może a-PiHP zalecam ostrożność! Bardzo czyste i mocne!
Piękne rzeczy.
Uważam, że moja tolerancja jest już mocno wywindowanea, ale ten a-PiHP to jest prze kocur. Wbiłem uczuleniówke, i mocno się zdziwiłem kiedy okazało się że to dawka raczej lepiej jak rekreacyjna , nawet przy mojej tolerancji! Lekko żółte kamyki jak na zdjęciach, łatwo można pomylić się mając kilka worków z kamykami przy lampce nocnej można nie rozróżnić czy to 3cmc bandit czy może a-PiHP zalecam ostrożność! Bardzo czyste i mocne!
15.10.2022, 02:58
Jest kocur ta alfica Per sniff dawki rzędu 50-70 mg zapewniają piękna euforie i wypierdzielenie z kapci !!! Vapo to czysta poezja, topi się pięknie Dawki 30-50 mg. Zalecam ostrożność nowicjuszom z tą substancją, dawkujcie ostrożnie! Alfę polecam, świetny sort !
15.10.2022, 08:03
Podeslij zdjecie na pw, badz tutaj szykuje sie do zamowienia z tego co widze dalej Esco preznie dziala i nie ma szans na wyjebke tak jak przez Sandscierw gdzie utopilem sporo szmalu. Przepraszam z gory za offtop.
(15.10.2022, 08:12)beeniepatu napisał(a): Twój ziom Sorry za offtop, ale mam gruby dysonans co do Twojej osoby. Avatar mi sie chujowow kojarzy, za to nick kojarzy mi sie bardzo dobrze. Ciekawe 😎
Avatar jest taki jaki jest 😉 Za niego również wyleciałem z sąsiedniego forum.
A dla chętnych tu sorcik hexa od escobara