Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
14.10.2022, 14:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.10.2022, 14:38 przez Attenborough.)
Tak, mam obie na warsztacie. Apvp mocniejsza, na pewno bardziej trzeba z dawkowaniem uważać. Zapytać można, czy można liczyć na powrót.
14.10.2022, 14:56
Attenborough bierz śmiało lepszej alfy niż od esco nie znajdziesz wiem co pisze pvp aphip każda ma moc
przyznam raz miałem okazje wrzucić na testy alfe od innego V i był to totalny szajs jeżeli mam porównać sort od Escobara
przyznam raz miałem okazje wrzucić na testy alfe od innego V i był to totalny szajs jeżeli mam porównać sort od Escobara
15.10.2022, 08:56
Jest to prawdą, także mialem niedawno alfę z sampli od jednego v, gdzie 2 g w kilka h zjadłem natomiast na 3g alfy od Esco leciałem no 3 noce jak w mordę szczelil a jeżeli chodzi o moc to faktycznie jest tu 5/5 pozdr.
15.10.2022, 11:16
Ktoś wie może kiedy pvp wróci? Ta alfa apiph też jest WYŚMIENITA!!! Ale ziomke zakochał się w działaniu pvp i pytam w jego imieniu bo ma dylemat czy wziąć trochę apiph w oczekiwaniu na powrót pvp czy może na dniach wróci na magazyn pvp? Ludzi z informacjami od Escobara proszę o odpowiedź, napisał bym maila i zapytał ale nie chce robić niepotrzebnie zamieszania ale może ktoś już wie coś na ten temat. Z fartem i udanego weekendu wszystkim i uważajcie na dawki bo sort Escobara oceniam ja i kilka osób na mocne 10/10.
Dostawa wzorowa, czas dostawy bardzo szybki, BHP 10/10. Ogólnie nie można powiedzieć złego słowa, zachęcam do zakupów bo zawsze da się dogadać i jest się pewnym że przyjdzie produkt wysokiej jakości taki jaki zamawialiśmy.
Dostawa wzorowa, czas dostawy bardzo szybki, BHP 10/10. Ogólnie nie można powiedzieć złego słowa, zachęcam do zakupów bo zawsze da się dogadać i jest się pewnym że przyjdzie produkt wysokiej jakości taki jaki zamawialiśmy.
Sklep działa normalnie.
Paki dolatuja i nie ważne czy konkursowe czy za hajs.
Zmieniaja często rase i wyglad gołębi.
Kontakt git.
Pod wzgledem działania gołebi daje 9/10 ocene. Bo jak na te czasy jest git.
Wracając pamiecia do starych czasow nie pamiętam żeby ktos zmienial rase gołębia tak często.
Paki dolatuja i nie ważne czy konkursowe czy za hajs.
Zmieniaja często rase i wyglad gołębi.
Kontakt git.
Pod wzgledem działania gołebi daje 9/10 ocene. Bo jak na te czasy jest git.
Wracając pamiecia do starych czasow nie pamiętam żeby ktos zmienial rase gołębia tak często.
15.10.2022, 17:22
ProducentRC pewnie jak bedzie mialo sie pojawić apvp to Escobar da info na głównym jak zawsze
16.10.2022, 18:04
ta sama alfa zółta to jest na stówkę, zajebiaszcza jest
ja to nie wiem jak to tak klepie hard to po tej PVP to będę salta w bok napingalać i wyrywac tynk ze scian hihi
ja to nie wiem jak to tak klepie hard to po tej PVP to będę salta w bok napingalać i wyrywac tynk ze scian hihi