Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzo-Detox
16.10.2022, 12:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2022, 12:57 przez UltraKsiężyc.)
horsii Aktualnie wróciłem jakiś czas temu z pracy humorok mi dopisał wypiłem piwo jakieś tabsy na uspokojenie pod to i jest w miarę okej więc myślę wytrwam. Fakt benzo mi to nie zastąpi ale może jakoś pomoże. A właśnie mam jeszcze pytanko do ciebie jakie benzo ogólnie polecasz takie na którym w miarę da się funkcjonować bo pewnie przyjdzie taki czas, że poleci zamówienie na benzo
16.10.2022, 13:12
UltraKsiężyc
Szczerze? Zadne. Benzo 24/7 "do funkcjonowania" to bzdury a nie zadne funkcjonowanie. Z kazdym benzo idzie przesadzic, nawet z taka chujnia jak desalkylgidazepam, bo najwyzej zezresz 0,5g. Zawsze konczy sie tak samo, przerabialem to.
Pyrazolam jest bardzo selektywny i ma stosunkowo slabe dzialanie hipnotyczne, znikome miorelaksacyjne ale silne anksjolityczne i ma rozsadny half life, jakies 17h. Ale nie jest dostepny w prochu na te chwile wiec jak dla mnie, mija sie z celem.
Szczerze? Zadne. Benzo 24/7 "do funkcjonowania" to bzdury a nie zadne funkcjonowanie. Z kazdym benzo idzie przesadzic, nawet z taka chujnia jak desalkylgidazepam, bo najwyzej zezresz 0,5g. Zawsze konczy sie tak samo, przerabialem to.
Pyrazolam jest bardzo selektywny i ma stosunkowo slabe dzialanie hipnotyczne, znikome miorelaksacyjne ale silne anksjolityczne i ma rozsadny half life, jakies 17h. Ale nie jest dostepny w prochu na te chwile wiec jak dla mnie, mija sie z celem.
UltraKsiężyc
A co sie dzialo ostatniej nocy?
Flunitrazolam o ile jest mocny, to to sie na nic nie zdaje bo ma komicznie krotki czas poltrwania, jakies 5-6h, wiec sie delikatnie mowiac nie nadaje do schodzenia z dawek bo poprawianie co 5-6h samo sobie przeczy. Jak dla mnie jest wrecz zbyt mocny na schodzenie, w trakcie taperingu nie masz sie czuc dobrze, masz wziac aby tyle by nie pierdolnac na podloge. Wez sie w garsc bo to co przejadles to nic. Pare dni dyskomfortu i tyle.
Flubromazepam i norflurazepam maja dlugi czas poltrwania.
I co tu do nierozumienia w dawkowaniu prochu? nawet takie cwiercmozgi jak kacper to zalapaly. Robisz roztwor prochu w glikolu propylenowym lub etanolu, dzielisz ilosc mg ktore wsypales przez ilosc uzytego plynu w ml, i tyle benzo znajduje sie w 1ml roztworu. 500mg w 100ml, 500/100, czyli 5mg/ml.
A co sie dzialo ostatniej nocy?
Flunitrazolam o ile jest mocny, to to sie na nic nie zdaje bo ma komicznie krotki czas poltrwania, jakies 5-6h, wiec sie delikatnie mowiac nie nadaje do schodzenia z dawek bo poprawianie co 5-6h samo sobie przeczy. Jak dla mnie jest wrecz zbyt mocny na schodzenie, w trakcie taperingu nie masz sie czuc dobrze, masz wziac aby tyle by nie pierdolnac na podloge. Wez sie w garsc bo to co przejadles to nic. Pare dni dyskomfortu i tyle.
Flubromazepam i norflurazepam maja dlugi czas poltrwania.
I co tu do nierozumienia w dawkowaniu prochu? nawet takie cwiercmozgi jak kacper to zalapaly. Robisz roztwor prochu w glikolu propylenowym lub etanolu, dzielisz ilosc mg ktore wsypales przez ilosc uzytego plynu w ml, i tyle benzo znajduje sie w 1ml roztworu. 500mg w 100ml, 500/100, czyli 5mg/ml.
16.10.2022, 14:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2022, 14:42 przez UltraKsiężyc.)
horsii kto pyta nie błądzi a czy jakieś przygłupki załapały to już nie moja sprawa wolę dopytać niż coś zjebać ale już jasne wszystko
17.10.2022, 13:21
UltraKsiężyc widzę, że szybko Ci przeszła ta zjebka po benzo, dobrze bo myślałem, że gorzej to przejdziesz
17.10.2022, 13:29
(15.10.2022, 09:06)UltraKsiężyc napisał(a): Przeglądając wątki nie zauważyłem akurat takiego i pytanie głównie tyczy się mojej osoby,ale może i komuś w podobnej sytuacji pomoże.Mianowicie jak nazwa wątku
Benzo-Detox
Mam kilka pytań :
Dzisiaj mija pierwszy dzień jak totalnie bez jakiegokolwiek benzo ogólnie czuje się chujowo,bóle głowy itp
I czy ktoś zna może jakieś naturalne metody na wyciszenie lepsze samopoczucie i przetrwanie tego czasu? Oprócz melisy bo tego to już tyle pije a nic nie daje...mam też środki zawierające cbd,ale czy to coś da?
Prawdziwe objawy odstawienne to jak siedzisz po zejściu ostatniej dawki cały w lękach, ale nie polecam się męczyć "cold turkey", po flualprze to w ogóle majaczyłem taka korba i wywieziono mnie na detoks, nie ma się czym chwalić
Dasz radę mordo
17.10.2022, 13:32
eneduerabe Ale ja już myślę,że najgorsze mam za sobą,ale dzięki za wsparcie. No i współczuję przeżyć,ale każda sytuacja uczy nasz czegoś