Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6-APB - Opinie o produkcie.
17.10.2022, 12:55
Beeniepatu Tak myślałem co wybrać i padło na tą sub dodam,że pierwszy raz w życiu będę miał do czynienia z nią i jak na świeżaka z tą substancją sugerować się dawkami tak jak wyżej Pudzilla wstawił post czy masz jakieś inne rady?
17.10.2022, 13:02
UltraKsiężyc nie wiem na ile znasz serotogeniczne fazy. Z tego co pisales, masz tez jakies problemy z sero (depresyjne leki lykasz, itp). Bardzo trudno tak doradzac. Na pierwszy raz na pewno nie przekroczylbym 120mg. I zobaczyl jak bedzie wygladac faza. Moze sie jednak okazac, ze masz za malo sero, by furanik zachowal sie tak jak powinien
YOUR ATTORNEY
17.10.2022, 13:14
Beeniepatu aktualnie od dzisiaj do czasu kodu nie będę nic łykać więc myślę,że będzie ok w sumie nie czuję potrzeby bo psychicznie bardzo dobrze się czuje chyba wysiłek fizyczny dobrze na mnie wpływa a i ciśnienie na benzo zeszło idzie funkcjonować,ale masz rację zobaczymy jak to będzie
18.10.2022, 08:30
Gwoli scislosci, zalezy to od tego ile sero poszlo na pierwszy strzal. Jak cos zostalo, to dorzutka zadziala. Tylko po co to robic... przy tych specyfikach nie ma parcia na dorzucanie
YOUR ATTORNEY