Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Próba Uczuleniowa
17.10.2022, 12:12
To mam nadzieję, że podali insuline też tak jak w pulp fiction To już mogli butelkę coli doodbytniczo podać
17.10.2022, 12:13
Tego nie wiem wlasnie. Co znaczy "butelka coli na ryj". Szkoda, ze niw bylo tam zadnego cyrulika. Wystarczylo "chleba z pajeczyna" zagniesc. Od razu widac, ze mlodziez Sienkiewicza nie czytala
YOUR ATTORNEY
Beeniepatu
Pewnie że zajebali mu butelką w twarz aby poprawić jego stan. Normalna sprawa biorac pod uwage poziom wiedzy o dragach u nas.
Dno. Tak to nawet jakies dzikie plemiona z dzungli nie robia. Znaczy, nie robiliby gdyby walili mystery krysztaly od matiego oczywiscie.
Pewnie że zajebali mu butelką w twarz aby poprawić jego stan. Normalna sprawa biorac pod uwage poziom wiedzy o dragach u nas.
Dno. Tak to nawet jakies dzikie plemiona z dzungli nie robia. Znaczy, nie robiliby gdyby walili mystery krysztaly od matiego oczywiscie.
17.10.2022, 12:46
Dlatego w razie w jakies benzo warto mieć żeby wyłączyć dzialanie substancji takze żeby zasnąć po zabawie a nie w bezsenność się bawić, można się też najebać ale potem kac i zjeba to jeszcze gorzej, ale sam tak robiłem
17.10.2022, 13:17
eneduerabe a widzisz jednak lepiej pobawić się w bezsenność, jeżeli nie masz krzywej jazdy. Chociaż wiadomo,że wygodne to nie jest jak benzo...
17.10.2022, 16:16
Spaniała akcja ratunkowa ogulnie tu tego.
Tak poza tym, wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach niektórzy za bardzo panikują, gdy się pokarają czymś czy nawet w przypadku, gdy lekko mu się puls podniesie podczas fazy. Dużo osób we wcześniejszych latach robiło przypał sobie i sklepom np. karając się kanna i od razu dzwoniąc pod 112. Ja też wiele razy pokarałem się kanna prochem czy nawet zbyt dużą ilością badanego psajko, ale nigdy nie byłem na SORze czy w szpitalu z tego powodu.
Tak poza tym, wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach niektórzy za bardzo panikują, gdy się pokarają czymś czy nawet w przypadku, gdy lekko mu się puls podniesie podczas fazy. Dużo osób we wcześniejszych latach robiło przypał sobie i sklepom np. karając się kanna i od razu dzwoniąc pod 112. Ja też wiele razy pokarałem się kanna prochem czy nawet zbyt dużą ilością badanego psajko, ale nigdy nie byłem na SORze czy w szpitalu z tego powodu.
17.10.2022, 19:39
Maniek jest tak jak mowisz. Wkretka przy kazdej okazji. Ale kazdy kozak jak przychodzi walnac kreske, byle wieksza, nie wiedzac nawet co to. A potem placz, i jeden zapierdala drugiemu insuline - bo rozpoznal hiperglikemie, a drugi laduje cole, bo rozpoznal hipoglikemie. Tragedia
YOUR ATTORNEY