Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
15.10.2022, 19:18
Zapowiada się sztos pablo wymiatał od zawszę mój numer 1 ale tu widzę pazur i inny rodzaj działania substancji nie byłam pewna bo tyle tych nowych 3cmc 4cmc też kusi wyglądem
16.10.2022, 19:34
No banit mocniejszy bardziej nachalny coś chciało się robić nozka caly czas tupala
17.10.2022, 21:15
Dzięki Beniu za info, miałem się pytać jak to wypada do pierwszych sortów tej trójki. Pamiętam pierwsze sorty Bandita to rwało papę z dachu dobrze.
20.10.2022, 09:29
Dzień doberek😁
Co: 3CMC BANDIT
ROA: Sniff + oral
Wygląd: twarde kryształki niczym skała, kartą ledwo dało się pokruszyć. Karta pękła🤭
Uciekające kryształki
SNIFF
Dwie lagi 100mg posypane na parapecie w toalecie dworca, jedna laga-nos kumpla,druga laga-nos kota.
7gram podzielone na dwóch, po czym ewakuacja z kibla na ławeczkę łapać promienie słońca oraz delektować się PRZECUDOWNĄ EUFORIĄ😎
A jest czym, bo wjazd sero jest od razu po spływie, który też sam w sobie jest bardzo znośny porównywalny z ambrozją😁
Po 30 minutach schodzi eufo, pozostawiając po sobie delikatny, jakby działający speed, który jest nienachalny aczkolwiek bardzo motywujący do dalszych działań. 💪
Całość trzymała dobrą godzinkę, po czym nie czuć ciśnienia na dorzutkę😎 Kurwa, jak ja to kocham, że możesz walić lagę bez konsekwencji, że upierdolisz się jak świnia❤️❤️❤️
To jest bezcenne👍👍👍
ORAL
Bombka załadowana w kapsułkę, ładunek~250mg
Załadowało się po ok 30 minutach.
Jedyna różnica jaką zaobserwowałem to dłużej trzymające eufo, które również jak przy sniffie, załadowało się jako pierwsze, by później oddać ten fajny speedek❤️😊😊😊
Mniemam, że to będzie gruby HIT🔥🔥
7 gram tego cudeńka otrzymałem w ramach nagrody, którą podarował mi kochany @"Kaja Buza" , a którą to zrealizował w ramach listy aktywnościowej najwspanialszy w świecie ELPATRON za co ślucznie DZIĘKUJĘ 😁
SZTOS❤️
Co: 3CMC BANDIT
ROA: Sniff + oral
Wygląd: twarde kryształki niczym skała, kartą ledwo dało się pokruszyć. Karta pękła🤭
Uciekające kryształki
SNIFF
Dwie lagi 100mg posypane na parapecie w toalecie dworca, jedna laga-nos kumpla,druga laga-nos kota.
7gram podzielone na dwóch, po czym ewakuacja z kibla na ławeczkę łapać promienie słońca oraz delektować się PRZECUDOWNĄ EUFORIĄ😎
A jest czym, bo wjazd sero jest od razu po spływie, który też sam w sobie jest bardzo znośny porównywalny z ambrozją😁
Po 30 minutach schodzi eufo, pozostawiając po sobie delikatny, jakby działający speed, który jest nienachalny aczkolwiek bardzo motywujący do dalszych działań. 💪
Całość trzymała dobrą godzinkę, po czym nie czuć ciśnienia na dorzutkę😎 Kurwa, jak ja to kocham, że możesz walić lagę bez konsekwencji, że upierdolisz się jak świnia❤️❤️❤️
To jest bezcenne👍👍👍
ORAL
Bombka załadowana w kapsułkę, ładunek~250mg
Załadowało się po ok 30 minutach.
Jedyna różnica jaką zaobserwowałem to dłużej trzymające eufo, które również jak przy sniffie, załadowało się jako pierwsze, by później oddać ten fajny speedek❤️😊😊😊
Mniemam, że to będzie gruby HIT🔥🔥
7 gram tego cudeńka otrzymałem w ramach nagrody, którą podarował mi kochany @"Kaja Buza" , a którą to zrealizował w ramach listy aktywnościowej najwspanialszy w świecie ELPATRON za co ślucznie DZIĘKUJĘ 😁
SZTOS❤️
Metamorfoza
22.10.2022, 14:51
jak ma sie 3cmc bandit do 3cmc pablo? moglby ktos, kto probowal tego i tego, zestawic te dwa sorty ze soba?
22.10.2022, 18:16
Nie wiem ale po bandit nie czulem eufo a nachalnego speeda z nieogarem . Ale co organiznm to widocznie inne doswiadczenia . ja jestem wyplukany zyciowo ze wszystkiego xd
22.10.2022, 22:15
(22.10.2022, 14:51)wwojtuss napisał(a): jak ma sie 3cmc bandit do 3cmc pablo? moglby ktos, kto probowal tego i tego, zestawic te dwa sorty ze soba?
Moim zdaniem Bandit jest i niebo lepsze. Jutro postaram się skrobnąć dokładną recenzję
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte