Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie są objawy zażywania narkotykow?
25.10.2022, 14:00
Osoba uzależniona wcale nie musi być dwulicowa, fałszywa czy z brakiem empatii, jeśli od małego ma wpojone pewne zasady. No i oczywiście jeśli ma równo pod sufitem bo to również jest kluczowe.
25.10.2022, 15:14
A myślisz, że ja takich osobników bez jakichkolwiek zasad nie spotkałem na swojej drodze? Spotkałem mnóstwo i zgadza się, że większość taka jest, ale nie można wszystkich wrzucać do jednego wora, bo poznałem również sporo osób "normalnych" z zasadami i osoby na które można liczyć w trudnych momentach.
25.10.2022, 20:47
mam przyjaciela u którego dzień bez ćpania to jest święto nie pracuje nigdzie a jednak jest jedną z najbardziej w porządku osób jakich znam
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
04.11.2022, 23:12
(29.10.2022, 16:20)dimiliki napisał(a): Szatan69 nie wolno wszystkich chować do jednego wora
Zgadza sie każdy jest inny i nie wolno wyrzucać wszystkich do jednego wora. Sa osoby działające w takim schemaci jak opisany wyżej ale sa też normalne ćpuny które żyją jakos sobie radzą z którymi da sie dogadać i utworzyć normalne relacje
07.11.2022, 11:00
Rozchwianie emocjonalne spowodowane jest zaburzona gospodarka neuroprzekaznikowa. Jak ktos nie dba o redukcje szkod, to bedzie rozchwiany emocjonalnie. Wiadomo, ze nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora, bo jak wspomnial @"PUDZILLA" , nie kazdy narkoman to cpun. Wystarczy spojrzec na HFA - High-Functioning Drug Addict i porownac z generalnym pojeciem cpuna. Ja jestem przykladem narkomana, ktorego uzaleznienie nie ma wplywu na otoczenie.
YOUR ATTORNEY