Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
17.10.2022, 20:45
kambodża wszystko ok, rozumiem zamysl, jednak troszke trzeba sprostowac. Wszystko co mozna otrzymac w procesie syntezy, ma takie samo ryzyko zanieczyszczenia. Podales dziwne przyklady, bo porownujesz apteczne (a wiec podlegajace standardom produkcji) substancje, lub wystepujaca naturalnie. Dodam, ze szpital bierze np. morfine z tego samego zrodla co apteka, a ciocia bierze to z apteki 😎 Jednak przy braku kontroli produkcji, synteza morfiny moze dac rezultat inny niz dostaniesz w aptece. Syntetyczna psylocybina moze sie roznic w dzialaniu. Wszystko wlasnie przez ekspozycje na bledy w syntezie. Takze Twoja, jak najbardziej trafna teza, ze umiejetnosci kucharza (oraz sprzet i warunki), tyczy sie kazdego srodka, ktory moze powstac w wyniku syntezy, bez standardow kontroli jakosci. Nie mozna porownywac dwoch roznych swiatow. Wystarczy zapamietac, ze jak cos jest w formie krysztalu, to czystsze zawsze bedzie bardziej transparentne. Im wiecej zabrudzen, tym gorzej oczyszczone. Przykladem jest mdma, ktore utarlo sie, ze jest bursztynowe, brazowawe, itp. A prawilny krysztal o najwyzszej czystosci, zawsze bedzie przezroczysty
YOUR ATTORNEY
17.10.2022, 20:55
kambodża tez zauwazylem, ze pablo sie zrobil taki zoltawy bardzo (w porownaniu do tego jak wygladal wczesniej - bielutki) i jest duzo "mialu", mysle ze to kwestia tego ze jest juz koniec wora po prostu, kamulce ktore ewentualnie pozolkly tylko z wierzchu wyszly a te drobne kawalki co zostaly na dnie reaguja na ekspozycje na powietrze po prostu, utleniaja sie.
19.10.2022, 17:53
Pablo bardziej mi libido podnosi i taki fajniejszy. Banit taki nachalny troche.
20.10.2022, 15:54
Dobry😁
Ja tu sobie porządki robie ze zdjęciami w telefonie, a tu mi się jeszcze wujek pablo objawił do zopiniowania🤭
O, taka piękna skamielina odwiedziła mnie w zeszły poniedziałek dzięki uprzejmości Escobara😎
Sort identyczny jak z poprzedniej mojej opinii, jest eufo, jest lekki speedek, jest chęć na sexy a libido UP👍
Dużym plusem tego sortu jest to, że po zakończeniu worka, walisz browca i idziesz spać
No i to, to ja rozumiem😎
Polecam z całego kociego serduszka❤️🔥
Ja tu sobie porządki robie ze zdjęciami w telefonie, a tu mi się jeszcze wujek pablo objawił do zopiniowania🤭
O, taka piękna skamielina odwiedziła mnie w zeszły poniedziałek dzięki uprzejmości Escobara😎
Sort identyczny jak z poprzedniej mojej opinii, jest eufo, jest lekki speedek, jest chęć na sexy a libido UP👍
Dużym plusem tego sortu jest to, że po zakończeniu worka, walisz browca i idziesz spać
No i to, to ja rozumiem😎
Polecam z całego kociego serduszka❤️🔥
Metamorfoza
25.10.2022, 22:33
JokerRC Bo koty lubią proste rozwiązania 😁
I lecimy z kolejną😎
Ładunek nagrodowy 3 gramy wylądował wczoraj i przez wieczór został opanowany😍
Dziękuję Escobar , jesteś mistrzem❤️
UWAGA!
Nastąpiła zmiana sortu. I to na lepsze.
Sniff pieczący, lekko zapychający nochal, czuć lekkie eufo.
Nauczony doświadczeniem, zmieniłem szybko na oral. I to był strzał w dychę🔥
BUUUM KURWA❤️❤️
Ja pierdolę, jakie to jest złoto😁
Euforia podobna do tej mefedronowej, ciepło zalewa całe ciało i kurwa te fale miłosnej przyjemności😍 No SZTOS w chuj🔥
Po prostu leżysz i delektujesz się tym, co tygryski lubią najbardziej, banan od ucha do ucha i nie chcesz przestać.
A najlepsze jest to, że ta euforia klepie cały czas tak samo wysoko🔥
Rozparcelowałem ładunek w czterech bombkach zaczynając ok 16.00, a kończąc ok 21.00
Na koniec zwaliłem se konia, wypiłem piwko i ok 23.00 poszedłem spać 😁
Nie bierzcie ze mnie przykładu, błagam. Ja jestem degeneratem😎
Escobar Kocham cię za takie sorty😁
Toż to kurwa eliksir miłości😎
I lecimy z kolejną😎
Ładunek nagrodowy 3 gramy wylądował wczoraj i przez wieczór został opanowany😍
Dziękuję Escobar , jesteś mistrzem❤️
UWAGA!
Nastąpiła zmiana sortu. I to na lepsze.
Sniff pieczący, lekko zapychający nochal, czuć lekkie eufo.
Nauczony doświadczeniem, zmieniłem szybko na oral. I to był strzał w dychę🔥
BUUUM KURWA❤️❤️
Ja pierdolę, jakie to jest złoto😁
Euforia podobna do tej mefedronowej, ciepło zalewa całe ciało i kurwa te fale miłosnej przyjemności😍 No SZTOS w chuj🔥
Po prostu leżysz i delektujesz się tym, co tygryski lubią najbardziej, banan od ucha do ucha i nie chcesz przestać.
A najlepsze jest to, że ta euforia klepie cały czas tak samo wysoko🔥
Rozparcelowałem ładunek w czterech bombkach zaczynając ok 16.00, a kończąc ok 21.00
Na koniec zwaliłem se konia, wypiłem piwko i ok 23.00 poszedłem spać 😁
Nie bierzcie ze mnie przykładu, błagam. Ja jestem degeneratem😎
Escobar Kocham cię za takie sorty😁
Toż to kurwa eliksir miłości😎
Metamorfoza
Dostałem w nagrode za aktywność
Fajny nie nachalny temat, bardzo szybko Tolerka wzrosła
Oral działanie świetne, sniff pierwszy strzał też
Gadka, chęć do życia, super temacik
Zgłoszę się po więcej za hajsy 😉
Tak inny sort, ten sam co ja dostałem 😁
Heh 2,5 w jeden dzień poszło
Fajny nie nachalny temat, bardzo szybko Tolerka wzrosła
Oral działanie świetne, sniff pierwszy strzał też
Gadka, chęć do życia, super temacik
Zgłoszę się po więcej za hajsy 😉
Tak inny sort, ten sam co ja dostałem 😁
Heh 2,5 w jeden dzień poszło
26.10.2022, 13:29
Czyli co slabsze co miesiac temu? Czy mocniejsze ? czy po prostu tolerla szybko rosnie ???
26.10.2022, 15:33
Dla mnie sniff pierwszy i drugi strzał okey
Potem lepiej oral
Akurat w moim przypadku 😉
Potem lepiej oral
Akurat w moim przypadku 😉