Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dzial Preparaty Lecznicze
26.10.2022, 22:55
Zastanawiałem się, czy taki dział by się nie przydał. Mam na myśli substancje nootropowe, jakieś antydepresanty lub antyhistaminy.
Jeśli byłoby zainteresowanie, to można by wymienić w tego typu wątkach wiele własnych doświadczeń na temat ratowania móżdżku 🐖
Wiem, że jest dział Pozostałe Środki, ale to chyba bardziej pod substancje odurzające.
Dajcie znac, czy bylibyście zainteresowani takim działem 🙈
Jeśli byłoby zainteresowanie, to można by wymienić w tego typu wątkach wiele własnych doświadczeń na temat ratowania móżdżku 🐖
Wiem, że jest dział Pozostałe Środki, ale to chyba bardziej pod substancje odurzające.
Dajcie znac, czy bylibyście zainteresowani takim działem 🙈
27.10.2022, 08:21
Dobra inicjatywa. Wszystko co będzie rozwijało nasze forum popieram. Akurat wątków naprawczych to za dużo tu nie ma.
27.10.2022, 08:40
Jestem na tak i nie, z jednej strony spoko, ale komu to potrzebne? Wyobrażacie sobie wątek 30 stronnicowy na temat klozapolu ?
Kolejny argument na nie, otóż forum na którym swój czas spędza społeczność ćpunów i narkomanów, raczej nie będzie dyskutować o farmakologii tego czy tamtego.
Imo lepiej już podzielić na kategorie dział "Zdrowie i Detoks".
I tak to już wprowadzi zamieszanie, przy przenoszeniu wątków.
Kolejny argument na nie, otóż forum na którym swój czas spędza społeczność ćpunów i narkomanów, raczej nie będzie dyskutować o farmakologii tego czy tamtego.
Imo lepiej już podzielić na kategorie dział "Zdrowie i Detoks".
I tak to już wprowadzi zamieszanie, przy przenoszeniu wątków.
27.10.2022, 09:27
Antyhistamine którą zawszę daje ludziom z którymi wciągam a materiał który jest wciągany sprawia wrażenie jakby w nosie powodował u nich jakieś uczulenie zawsze daje 120mg Fexofenadini. Działanie jak ręką odjął żadnych efektów zapachanego nosa lub tym podobnych
27.10.2022, 12:02
(27.10.2022, 08:21)fiodor napisał(a): Dobra inicjatywa. Wszystko co będzie rozwijało nasze forum popieram. Akurat wątków naprawczych to za dużo tu nie ma.
Tak, inne fora mają takie dzialy (przynajmniej hajp) i świetnie się one rozwijają. Jest masa relacji z terapii na tych środkach, tutaj mielibyśmy relacje ludzi stricte stosujących RC.
Ja stosuję leki na depresję i nootropy i niesamowicie poprawiły one moją jakość życia i spowodowały znaczne ograniczenie ćpania, dlatego myślę ze duża część użytkowników mogła by być takimi informacjami zainteresowanych.
Jest faktycznie wątek o zdrowiu i detoksie, ale tu nie do końca chodzi o to samo. Tam są proponowane jakieś mieszanki witaminowe (moim zdaniem o takiej skuteczności jak placebo).
A tak to zajęlibyśmy się autentyczną naprawą naszych mozdzkow, nałogów czy zaburzeń z nimi związanych. Zarówno tych, ktore doprowadzily do zażywania, jak i tych, które w jego wyniku powstały.
DLA MNIE BOMBA 🐖🐖
27.10.2022, 13:30
Popieram zdanie Pudzilli. Przecież można stworzyć odpowiedni wątek np. w dziale "Pozostałe środki" i to będzie widoczne dla każdego. Dzisiaj został tam stworzony nowy temat "Pregabalina". Jeśli ktoś będzie chciał opisać swoją "relację" z ośrodka dla uzależnionych, to wg mnie może stworzyć nowy wątek w dziale "Zdrowie i detoks".