Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Próba Uczuleniowa
05.11.2022, 19:56
Źle zrozumiałem wybacz. 😃 TAK! To oczywiste, że warto mieć chociaż podstawową wiedzę, jednak w skrócie sytuacja wyglądała tak:
-ziomek wali alfę, po 100mg lekko, nigdy Mu nic nie dolegało
-wpada w towarzystwo gdzie ktoś nie raz walący fetę czy koks, z dość dobrą sylwetką, zdrowy bierze na test 1/5 długości zapałki.
-zaczyna się odpływanie gościa gdzie wszyscy jakoś żyją po tej alfie.
SAM BYM SIĘ OBSRAŁ I zaczął w ramach solidarności umierać z Nim. 😂
.
NO mniejsza, przekaz jest jeden:
UWAŻAJCIE Małolaci!!!
-ziomek wali alfę, po 100mg lekko, nigdy Mu nic nie dolegało
-wpada w towarzystwo gdzie ktoś nie raz walący fetę czy koks, z dość dobrą sylwetką, zdrowy bierze na test 1/5 długości zapałki.
-zaczyna się odpływanie gościa gdzie wszyscy jakoś żyją po tej alfie.
SAM BYM SIĘ OBSRAŁ I zaczął w ramach solidarności umierać z Nim. 😂
.
NO mniejsza, przekaz jest jeden:
UWAŻAJCIE Małolaci!!!
05.11.2022, 20:02
Jest dokladnie tak, jak napisal Maniek. Nic dodac, nic ujac. A a'propos podawania insuliny kazdemu, kto ma obnizony cukier, swiadczy o tym, ze ten cukrzyk z ekipy, nie wie tak naprawde na co choruje. Kazdy kto odplywa bedzie mial obnizony cukier. Ale nie z przyczyn zwiazanych z zaburzeniem gospodarki insulinowej.
YOUR ATTORNEY
05.11.2022, 20:57
Beeniepatu przekażę Mu z pewnością to o czym piszesz. A jeśli mogę zapytać. Co Ty byś w takiej sytuacji robił?
05.11.2022, 21:35
@"Kaja Buza" wszystko zalezy jaka by to byla sytuacja. Czy ktos w kontakcie czy nie. Czy gorzej z jedna osoba czy nie. Przede wszystkim sprawdzil tetno, obserwowal oddech i to czy pogorszeniu samopoczucia towarzysza inne objawy - pocenie, wymioty, bladosc, itp. Najczesciej dopada ludzi wkretka spowodowana zbyt szybka akcja serca i wysokim cisnieniem. Wiec kluczowe to uspokoic, przekonac do wypicia duzej ilosci wody, najlepiej z cytryna i odrobina soli. I przede wszystkim sam bym juz nic nie bral tylko byl z ta osoba
Na pewno nie podawalbym zadnych lekow, wlaczajac insuline czy adrenaline 😎
Na pewno nie podawalbym zadnych lekow, wlaczajac insuline czy adrenaline 😎
YOUR ATTORNEY
05.11.2022, 21:45
😄😄😄
Dzięki za wskazówki.
Myślę, że ów kolega już się całkiem zraził do "khyształów". Ciekawi mnie jeszcze, ale już nie chcę zbytnio drążyć... Co może być powodem takiej reakcji na substancję która u innych w większej ilości nie wyrządza NIC takiego.
(zgaduję: próba uczuleniowa mówi jasno o uczuleniu, więc miał nie stwierdzone przez lekarzy uczulenie na Alfę Pihp
😆😆😆) pozdro. 😊
Dzięki za wskazówki.
Myślę, że ów kolega już się całkiem zraził do "khyształów". Ciekawi mnie jeszcze, ale już nie chcę zbytnio drążyć... Co może być powodem takiej reakcji na substancję która u innych w większej ilości nie wyrządza NIC takiego.
(zgaduję: próba uczuleniowa mówi jasno o uczuleniu, więc miał nie stwierdzone przez lekarzy uczulenie na Alfę Pihp
😆😆😆) pozdro. 😊
Ja już byłem świadkiem wielu takich sytuacjituacj opiszę jedna z nich
2 szczury bo inaczej tego nie da się nazwać przekonani o swojej tolerancji na canna zapalili po cybuchu z bonga na twarz około 0,5 g maczany efekt był taki
Po upływie około 3 minut oboje neptyk jeden leżał a drugi zgiol się i wąchał swoje jaja mówiłem im że tak będzie no ale szczury się upierali koleżanki zaczęły panikować i krzyczeć żebym coś zrobił no więc zrobiłem wstałem nachlastalem ich po pysku liśćmi i kazałem laska aby dały im na siłę do picia Pepsi na koniec powiedziałem że jak maja iść spać to wypierdalać bo to nie noclegownia i po temacie
Sam też kilka razy miałem nie przyjemności 2 razy byłem na sor 1 raz wgl nie piętami co się działo 2 moich kumpli nie żyje i wiele wiele innych Dragi to nie żarty tu nie czym pajacowac ilu moich kumpli na odwykach było po kilka razy
Jeden kolega po kresce 4mmc jak jeszcze był legalny padł trupem przed komputerem okazało się że miał tętniaka ,samobójstw też było trochę.
Zazwyczaj najmłodsi którzy próbują zgłębić tajniki RC nie zastanawiają się nad konsekwencją swoich prowokacyjnych poczynań a puzniej są tego efekty zarzucie nawet na takim palcu takiej alfy 3 kryształki mają swoją wagę i wcale nie musiało to być 20 mg tylko np 50 albo 70 a to dla nowicjusza to już jest dużo jeszcze jest pytanie czy przyjmował jakieś leki wcześniej
2 szczury bo inaczej tego nie da się nazwać przekonani o swojej tolerancji na canna zapalili po cybuchu z bonga na twarz około 0,5 g maczany efekt był taki
Po upływie około 3 minut oboje neptyk jeden leżał a drugi zgiol się i wąchał swoje jaja mówiłem im że tak będzie no ale szczury się upierali koleżanki zaczęły panikować i krzyczeć żebym coś zrobił no więc zrobiłem wstałem nachlastalem ich po pysku liśćmi i kazałem laska aby dały im na siłę do picia Pepsi na koniec powiedziałem że jak maja iść spać to wypierdalać bo to nie noclegownia i po temacie
Sam też kilka razy miałem nie przyjemności 2 razy byłem na sor 1 raz wgl nie piętami co się działo 2 moich kumpli nie żyje i wiele wiele innych Dragi to nie żarty tu nie czym pajacowac ilu moich kumpli na odwykach było po kilka razy
Jeden kolega po kresce 4mmc jak jeszcze był legalny padł trupem przed komputerem okazało się że miał tętniaka ,samobójstw też było trochę.
Zazwyczaj najmłodsi którzy próbują zgłębić tajniki RC nie zastanawiają się nad konsekwencją swoich prowokacyjnych poczynań a puzniej są tego efekty zarzucie nawet na takim palcu takiej alfy 3 kryształki mają swoją wagę i wcale nie musiało to być 20 mg tylko np 50 albo 70 a to dla nowicjusza to już jest dużo jeszcze jest pytanie czy przyjmował jakieś leki wcześniej
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
05.11.2022, 22:57
No niestety. Ludzie zapominaja o tym, ze dzialanie substancji to wynik reakcji fizjologicznej, bedacej interakcja substancji i naszego organizmu. Jego stan odgrywa kluczowa role w cpaniu.
YOUR ATTORNEY
13.11.2022, 21:49
Dobry, wartościowy wątek. Ja zjechałam kiedyś po zwyklym antybiotyku poniewaz był z penicyliną. To ważna kwestia
14.11.2022, 13:07
Jest jakiś przedział mg uczuleniówki? Jak odmierzacie dawkę do uczuleniówki? Jakich dawek najlepiej trzymać się?
14.11.2022, 13:11
Dilleraaaa troszke zbyt ogolnikowe pytanie. Wszystko zalezy od substancji. Przy np MDPHP 10mg moze byc juz za duzo 😎
YOUR ATTORNEY