Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP
09.11.2022, 22:13
Dekadan Vapors. Jak palić to z pasją
Dark line lizard - docelowo w lufciku znajdzie sie rurka dla lepszego cugu
Mały twardziel - samochodowa h4 jak nie wiesz jak sie obchodzicć to nie syp dużo bo albo cię zabije albo spalisz materiał
Turbobańka - samochodowa p21 palenie turbo ale banka szybko sie wyturbia
Kula mocy by dekadan - stosowana głównie do mixów zwamnych urwane śmigło
Mistrz voopo drag 3 + Kylin mN Pro - wyjebany mod z parownikiem na bazie rta do meshów baniaki 6-8 ml, istna lokomotywa
Coming soon
hulk - banka z halogenu mocy 150w nie musze tłumaczyc co to oznacza, dla draczy nie cipaczy
bombka - również szło z halohenu ale kompaktowy kulisty krztałt i nie za grube lecz wytrzymałe szkło sprawia ze kazda zapalara sobie poradzi, w sam raz zapalić w niedziele przed poranną mszą
420Vape UFO - Jak sama nazwa wskazuje palac z tego cuda o podwójnym perkolatorze typu plaster miodu zamieniasz sie w aliena
Dark line lizard - docelowo w lufciku znajdzie sie rurka dla lepszego cugu
Mały twardziel - samochodowa h4 jak nie wiesz jak sie obchodzicć to nie syp dużo bo albo cię zabije albo spalisz materiał
Turbobańka - samochodowa p21 palenie turbo ale banka szybko sie wyturbia
Kula mocy by dekadan - stosowana głównie do mixów zwamnych urwane śmigło
Mistrz voopo drag 3 + Kylin mN Pro - wyjebany mod z parownikiem na bazie rta do meshów baniaki 6-8 ml, istna lokomotywa
Coming soon
hulk - banka z halogenu mocy 150w nie musze tłumaczyc co to oznacza, dla draczy nie cipaczy
bombka - również szło z halohenu ale kompaktowy kulisty krztałt i nie za grube lecz wytrzymałe szkło sprawia ze kazda zapalara sobie poradzi, w sam raz zapalić w niedziele przed poranną mszą
420Vape UFO - Jak sama nazwa wskazuje palac z tego cuda o podwójnym perkolatorze typu plaster miodu zamieniasz sie w aliena
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
10.11.2022, 00:00
A to nie lepej jarac w zwyklej lufce do mety ? Albo żarówce takiej starej ? Dobrze siw alfa pali?
mozna i z folii jarac ja lubiie sie pobawic te zarowki przeciez nie drogie hulk 15pln bombka 4pln, a ta czarna ro z terra bo wymienialem, pajpy tez mam ale nie bbede dodawal lufek no kurła
10.11.2022, 09:37
Mnie nikt nie uczyl ani niiczego nie pokazywal wystarczy pilnik/szlifierka flex i srrubokret,
Powien jak prezes.. Masz łe i chuj to kombinuj
Powien jak prezes.. Masz łe i chuj to kombinuj
10.11.2022, 11:22
Dekadan Vapmajster! 🤣🤣🤣
Będą o Tobie książki pisać i na lekcjach chemii mówić. 😄😄
A Szatan tu wyskakuje z lufką do mety xd
Będą o Tobie książki pisać i na lekcjach chemii mówić. 😄😄
A Szatan tu wyskakuje z lufką do mety xd
ja się tam nie znama to się pali? Ja pale w piecu z żarówy waporyzuje, masz w yt filmików albo poczytaj temat to nie boli, powiem Ci tylko że pierwsze giety vapo itak spierdolisz.
Teraz kupne ufo next time akcja gasnica na takich bebechach
Full opcja tylko teściowej tym nie skopcisz.
Teraz kupne ufo next time akcja gasnica na takich bebechach
Full opcja tylko teściowej tym nie skopcisz.