Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[Poradnik] Karty SIM
11.11.2022, 09:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2022, 09:47 przez Dilleraaaa.)
Owszem masz rację,dlatego trzeba uważać z takimi ofertami by hajsu w błoto nie wydać.Slyszałem o czymś takim od dobrego ziomka tak ogólnikowo,więcej czytałem na ten temat.Chociaż nie wszystko człowiek jest w stanie zapamiętać.Może ktoś więcej siedzi w tym temacie i chętnie się podzieli więcej info?
11.11.2022, 21:36
w necie handel kartami kwitnie nie ma z tym problemu
nigdy nigdzie nie czytałem ani nie słyszałem aby ktoś za zarejestrowanie komuś karty i udostępnienie numeru dostał grzywnę czy wyrok .
Jedyne co mogą zrobić to wezwać lub zawinąć na przesłuchanie
nigdy nigdzie nie czytałem ani nie słyszałem aby ktoś za zarejestrowanie komuś karty i udostępnienie numeru dostał grzywnę czy wyrok .
Jedyne co mogą zrobić to wezwać lub zawinąć na przesłuchanie
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
12.11.2022, 00:34
Numer zarejestrowany na korporacje, która posiada ogrom numerów jest bezpieczny? Wiadomo, ze konkretny numer jest przypisany osobie ale czy ktoś weryfikuje takie numery?
W jakich sytuacjach robi się takie akcje?
Czy tylko dlatego, ze składasz zamówienie?
Śledzą paczki w paczkomatach?
Permanentna inwigilacja....
12.11.2022, 07:41
@"PUDZILLA" podawanie numuru z założenia nie jest bezpieczne
U sanda masz telefony razem z kartami
Raczej nikt tego nie weryfikuje dopiero jak dany numer gdzieś im się pokaże np na zeznaniach lub wzruci uwagę u kogoś w danych
Numer z innego państwa i tak rejestruje się do sieci na terenie państwa na którym się aktualnie znajduje .
U sanda masz telefony razem z kartami
Raczej nikt tego nie weryfikuje dopiero jak dany numer gdzieś im się pokaże np na zeznaniach lub wzruci uwagę u kogoś w danych
Numer z innego państwa i tak rejestruje się do sieci na terenie państwa na którym się aktualnie znajduje .
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
12.11.2022, 21:15
(11.11.2022, 07:27)Dilleraaaa napisał(a): Polecam zajestrowane karty sim np na USA tak samo jak i kartę z internetem również zarejestrowaną poza Polską bez problemy ludzie oferują takie karty już do kupienia koszt około 200 zł nawet i wychodzi ale moim zdaniem warto raz zainwestować w cos takiego i mieć głowę spokojną
A w czym te karty sa bezpieczniejsze od naszych? W niczym i kosztują 10 razy więcej
(12.11.2022, 00:34)Lady Giwera napisał(a): Numer zarejestrowany na korporacje, która posiada ogrom numerów jest bezpieczny? Wiadomo, ze konkretny numer jest przypisany osobie ale czy ktoś weryfikuje takie numery?
Ja osobiście bym nie używał takiego numeru, ponieważ bez problemu będą do Ciebie dojść i będzie niepotrzebne zamieszanie z pracodawcą - najpewniej się o wszystkim dowie
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
12.11.2022, 23:32
Nie kupujcie czeskiej karty , bo wam nie przyjdą smsy ze paczuszka jest do odebrana w sklepie czy paczkomaty
13.11.2022, 14:07
Nie znam się, ale skoro nie przychodza nawet smsy z inpostu to po chuj do kupowac, tylko żeby przedzwonić. Byłem niemal pewny, że dochodzą i zastanawiałem czy jej nie brać
13.11.2022, 19:41
normalnie polska karta tylko nie zarejestrowana na siebie i pamiętajcie żeby używać tej karty tylko do zamówienia najlepiej też telefon mieć inny tak aby w razie problemów można było go zutylizować