Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[Poradnik] Karty SIM
14.11.2022, 15:39
Dobry poradnik, szybciej chyba idzie z jakimś pijaczkiem sprawę załatwić niż szukać w necie.
14.11.2022, 15:47
(13.11.2022, 21:02)Lady Giwera napisał(a): Ja czegoś nie łapie... Gdzie Wy musicie podawać numer telefonu?
Sa sklepy (w wiekszosci zagraniczne), ktore wymagaja tego do listu przewozowego. Jak chcesz np odebrac paczke w automacie paczkowym dpd, to musisz to zrobic z zarejestrowanej aplikacji.
YOUR ATTORNEY
14.11.2022, 18:04
Niedawno tak miałem, że musiałem przekierować na dpd bo vendor źle zaadresowal, ze strony się nie dało bo był błąd, na infolinii lecieli w chuja. Gdyby nie aktywny numer pakii by nie bylo...
I najlepiej chyba te fioletowe .
Dla mnie proste. Rejestrowanie karty na gumisia pomaga w anonimowości twojej a mu płacąc pogrążysz go w chorobie . Ale nie o to tu chodzi przecież . Ważne żebyśmy dostali to co chcemy
Benniepatu ja już gdzieś Cie chyba widziałem .
Dla mnie proste. Rejestrowanie karty na gumisia pomaga w anonimowości twojej a mu płacąc pogrążysz go w chorobie . Ale nie o to tu chodzi przecież . Ważne żebyśmy dostali to co chcemy
Benniepatu ja już gdzieś Cie chyba widziałem .
05.03.2024, 20:02
No dobra gumisie, menele itd. A co z kamerami w sklepie? Ja wiem że oni na jakiś tam narkomanów co kupują w internecie nie polują bo to za dużo pracy operacyjnej dla policji jest czyli pierdolenia
08.03.2024, 03:05
(10.09.2022, 20:18)DwDPzN napisał(a): Jak wszyscy dobrze wiemy, za dużą część wpadek konsumentów, którzy zamawiają towar przez internet, odpowiada nieodpowiednie BHP - zamawianie na swoje dane, oraz karta SIM również zarejestrowana na siebie.
Jako że użytkownicy na forum często pytają się gdzie zamówić kartę SIM, a niektórzy oferują rejestrację za 100 złotych, to postanowiłem napisać poradnik jak zdobyć taką kartę już za 15 złotych, pozostając w pełni anonimowym (brak śladu po przelewach itp...)
Wszystko czego potrzebujemy to starteru z dowolnej sieci oraz słupa, poniżej opiszę jak takiego słupa znaleźć oraz jaki starter najlepiej kupić.
Starter:
Jeśli chodzi o kupno starteru, to najlepszym miejscem będą nieliczne kioski ruchu z uwagi na monitoring, nawet jeśli posiadają to na pewno nie taki jak w sklepach. Jednak idąc drogą dedukcji kamer się nie należy obawiać, gdyż raczej nie ma technicznej możliwości sprawdzić gdzie dany starter został kupiony, jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi.
Jeśli chodzi o wybór starteru to najlepiej
wybrać T-Mobile, Plusa oraz Orange
Nie polecam zaś Playa, gdyż szybko dezaktywuje karty i spowroten wrzuca je do puli, gdy się aktywnie nie korzysta.
Nie polecam także z operatorów zależnych Plush, RedBull itd... z tego względu, że często panie w żabkach mogą nie ogarnąć rejestracji, bo do wyboru mają tylko 4 główne sieci.
Słup: Gdy zaopatrzymy się w starter pojawia się problem - trzeba go zarejestrować. Do tego najlepiej nada się żul/bezdomny.
Może się wydawać, że taka osobę znaleźć jest trudno - nie jest, w tej części opiszę jak to zrobić.
Nie polecam szukania słupów w dzień, aby to poszło sprawnie, wychodzimy wieczorem, po godzinie 21:00 i robimy obchód po przystankach (na nich często śpią), a także po centrum, miejscach gdzie są ławki jak na przykład ryneczki, najczęściej są w miejscach przy głównych ulicach, gdzie blisko mają na autobus/tramwaj.
Dobrym miejscem na znalezienie słupa, są także sklepy pod którymi siedzą i piją - tu w dzień bez problemy powinno udać się znaleźć, jednak ze względu na czasy jakie nadeszły, nawet w dużych miastach takich miejsc jest bardzo mało.
Gdy znajdziemy pierwszego lepszego bezdomnego, podbijamy do niego z pytaniem, czy chce szybką dyszke zarobić i mówimy mu, że potrzebujemy kartę zarejestrować. Gdyby nie wiedział o co chodzi, to mu tłumaczymy, że potrzebuje dowód osobisty i musi iść z kartą do żabki, jak nie ma dowodu to trudno, życzymy miłej nocki i lecimy dalej.
Jeśli żul się zapyta o cel, to mówimy mu, że potrzebujemy, a zgubiliśmy dowód i w sumie tyle.
Wychodząc po 21 i podbijając do kazdego menela nigdy zdobycie karty SIM nie zajęło mi więcej jak 20 minut.
Polecam także zaopatrzyć się w jakiś tani telefon i kartę wkładać tylko gdy spodziewamy się paczki
wtf po 100 zl od rejestracji jak ja za 300 caly zajebany panel T-Mobila wystawiam xDDDDDD a myslalem ze na tych rejestracjach na sztuki nie da sie zarobic. xD Co do poradniczka to wsm spoko napisane i racja to pamietam jak sie tak latalo pierw na meneli i szpontow hahah.
Jednak aktualnie nie posiadajac panelii nawet na samym telegramie jak poszukasz 20 min to jest masa ofert rejestracji simeczek. po 15 zl od szt. To nie grzech wydac na testa nawet jak masz sie spazyc zamaist po zulach latac + osobiscie i z autopsji sama karta na slupa to chuja daje generalnie.
Lubie Bankowosc, hardware, pisac Software, ale nie po to by naprawic twoj PC B) Jak masz pytania o komputerki, siecii, programowansko to spk. Na pytania o pentesty / frauding / carding / phisshing / bramki. nie opdowiadam.
24.03.2024, 23:04
Na polskim daknetowym forum, którego nazwy chyba nikomu nie muszę przedstawiać istnieją naprawdę mili sprzedawcy SIM'ków w dobrych cenach. Bez bawienia się w jakieś cięższe akcje, polecam zainteresowanych kupnem takowych sprawdzić ofertę 😊
29.06.2024, 22:25
(29.06.2024, 20:33)Szyderca napisał(a): To ładnie masz na bani, jak nie potrafisz ogarnąć sobie karty sim na kogoś.
Na spokojnie.
Nie każdy ma takie możliwości. Mi np nie po drodze aby taką kartę samemu załatwić
No taka historia XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
30.06.2024, 14:21
(29.06.2024, 22:46)Szyderca napisał(a): Mordo dajesz nawet 10zl menelowi i ci rejestruje więc w czym problem ?
Ty to masz meneli ziomków z dowodami. Ja tak próbowałem. Dawałem nawet po 50 dych tylko że mało który ma dowód.
Nie mieszkam na wsi szyderco. Meneli od ch... Ale najwidoczniej nie miałem szczęścia by znaleźć dowód u takiego koleszki.