Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja Chemii No Love
18.11.2022, 10:05
Takie wesela to akurat nic nowego teraz. Tak to wlasnie wyglada na wielu spotkaniach rodzinnych, zwiazanych ze zmiana stanu cywilnego.
YOUR ATTORNEY
18.11.2022, 10:13
To mi niestety nie było dane być na takim przyjęciu. Ostatnie wesele, przed laty pamiętam jako lanie wódy, żenujące już mnie "hity Disko Polo", bo od dziesięcioleci grane te same, jakieś żenujące mnie przynajmniej zabawy itd. Ale coś tam się obiło o uszy, że nowe pokolenie już stawia na bardziej nowoczesne brzmienia itd.
Ile można tańczyć do "majteczki w kropeczki, łohohoho"...
🥴🥴🥴
🤢🤮🤢
Ile można tańczyć do "majteczki w kropeczki, łohohoho"...
🥴🥴🥴
🤢🤮🤢
(18.11.2022, 09:56)Kaja Buza napisał(a):A zamiast wódy na stołach ma się k**wa sypać Alfa, Mef albo najlepszy kjerwa koks z Pasikurowic który, mimo, że sypany z okazji ożenki, nie żeniony był jeszcze. 😎
po co ci wesele miłość to nie zrobienie wesela czy dziecka z ktorym potem nie wiadomo co zrobić ahh <3
chcesz nim komuś zaimponować ? czy jak to jest opowiadaj
18.11.2022, 12:50
skąd pajpke wyhaczyłaś?
polecam trzymać ogień z dala od szkła,najlepiej podpalić spirytus np w korku od wódki i nad ttm grzać bezpośrednio bo płomień ma prawie idealna temperature do waporyzacji alfy,smacznego
polecam trzymać ogień z dala od szkła,najlepiej podpalić spirytus np w korku od wódki i nad ttm grzać bezpośrednio bo płomień ma prawie idealna temperature do waporyzacji alfy,smacznego
18.11.2022, 19:23
Dzięki Kaja Buza. Pokarało. Nie poleciłabym vapowania, bo po większej dawce pojawiły się stany ciężkie. Serducho myślałam że zemdleje momentami. Sniffy działały ok. I będą działać! Na dziś odpuszczam dopiero do siebie dochodzę od tyłu godzin.