Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ilość napisanych postów
01.12.2022, 09:02
Beeniepatu tez nie mialbys czasu pisac brakujacego posta jakbys zarobiony firma operowal i szukal zakopanego hexa w lesie
01.12.2022, 09:08
horsii to prawda. Zawsze powtarzam, ze kto wali hexa ten dwa razy traci. Wrzucilby kwasa to by niepospinany po lesie chodzil. I posty by fajniejsze wrzucal. I nagrody by wygrywal. A tak? Pozostaje dogladanie firmy, i opowiadanie bajek o cenach. Jednoczesnie wkurwiony bo hexa w lesie nie ma
YOUR ATTORNEY
01.12.2022, 10:57
ja trafiając na forum nie miałem zielonego pojęcia że będę miał szanse wgl coś wygrać za pisanie postów, a tu proszę niespodzianka
01.12.2022, 14:33
Nie wiem czy to sie zmienilo, ale nagradzanych mialo byc 50 uzytkownikow z odpowiednia iloscia postow (20 w liczonych dzialach). Moglo mi jednak cos umknac 🤔
YOUR ATTORNEY
02.12.2022, 05:12
Tak jest napisane w regulaminie nagród za aktywność
najbardziej aktywni z Was otrzymaja
1- 10g wybranego odczynnika
2- 7g wybranego odczynnika
3- 5g wybranego odczynnika
4,5,6,7,8 do 50 miejsca włącznie miejsce 3g wybranego odczynnika
warunkiem jest zamieszczenie min. 20 postów tygodniowo
Tutaj pełny regulamin https://dopal.org/showthread.php?tid=15
najbardziej aktywni z Was otrzymaja
1- 10g wybranego odczynnika
2- 7g wybranego odczynnika
3- 5g wybranego odczynnika
4,5,6,7,8 do 50 miejsca włącznie miejsce 3g wybranego odczynnika
warunkiem jest zamieszczenie min. 20 postów tygodniowo
Tutaj pełny regulamin https://dopal.org/showthread.php?tid=15
31.12.2022, 17:40
Albo moze stworzyc liste gdzies w ktorejs zakladce kto ile ma postow w danym tygodniu. I bylo by wiadomo ile trzeba jeszcze napisac zeby miec 1 miejsce
31.12.2022, 17:44
Krysztalozerca i to jest wlasnie najglupsze z mozliwych podejsc. Bo od razu widac, ze posty piszesz tylko po to, zeby zgarniac nagrody. Nie zastanawiaj sie nad tym kto ile napisal, i ile Tobie brakuje by go przeskoczyc. Postuj w dzialach wypowiadajac sie merytorycznie, prowokujac i prowadzac dyskusje na konkretny temat. Wtedy nie bedziesz musial sie ogladac na innych. I wygrasz bez najmniejszego problemu. A tak to wiadomo, ze jestes tu tylko dla nagrod i spamowania. Nie chcesz budowac tej spolecznosci i masz ja w dupie generalnie. Wyswietliles sie elegancko. Szkoda. No ale trudno. Nie jestes tu jedyny 👍
YOUR ATTORNEY
31.12.2022, 17:52
Chyba nie wiesz po co tu jestem. Skoro nie mialbym zadnego doswiadczenia z rc to nie zakladal bym konta zeby miec darmowe cpanie. Ale skoro vendor jest chojny i wysyla nagrody to czemu mam nie skorzystac?
Po co dzial pomysly i sugestie skoro nie mozna sie wypowiedziec bez zbednych komentarzy. Ja mam poprostu taka sugestie. Jakbym chcial miec jak najwiecej tematu za free to bym pisal nawet 100+ postow tygodniowo bezsensownego spamu. A staram sie pisac z jak najwiekszym sensem ale po paru latach stazu moze to byc czasem ciezke. I juz po raz ktorys sie do mnie o cos przyjebales po mojej wypowiedzi zajmij sie swoim zyciem a nie uwazasz sie za chuj wie kogo bo jestes zwyklym uzytkownikiem tego forum jak my wszyscy (poza zalozycielem i modem)
Po co dzial pomysly i sugestie skoro nie mozna sie wypowiedziec bez zbednych komentarzy. Ja mam poprostu taka sugestie. Jakbym chcial miec jak najwiecej tematu za free to bym pisal nawet 100+ postow tygodniowo bezsensownego spamu. A staram sie pisac z jak najwiekszym sensem ale po paru latach stazu moze to byc czasem ciezke. I juz po raz ktorys sie do mnie o cos przyjebales po mojej wypowiedzi zajmij sie swoim zyciem a nie uwazasz sie za chuj wie kogo bo jestes zwyklym uzytkownikiem tego forum jak my wszyscy (poza zalozycielem i modem)