Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JAKIE BENZO?
Mam przepisana pregabaline oraz afobam
Dla malo doświadczonego mialo byc XD
(08.11.2022, 09:30)beeniepatu napisał(a): Wczesniej pytales o roznice miedzy alpra a klonem. Teraz pytasz o dawke dla doswiadczonego? Chyba to doswiadczenie nie w benzo 🤔 Okresl w czym
Wczesniej pytales o roznice miedzy alpra a klonem. Teraz pytasz o dawke dla doswiadczonego? Chyba to doswiadczenie nie w benzo 🤔
Dla malo doświadczonego mialo byc XD
29.11.2022, 19:06
Pazyfea to, ze cos nie uzaleznia, nie znaczy, ze mozna odstawiac bez schodzenia z dawek. Bezsennosc z odbicia to najczestszy objaw przy takich lekach. Pisalem juz to kiedys o kwetiapinie - ktos polecal to jako bezpieczny lek co mozna walic bez 'zadnych obawien'. Do tego lek na bezsennosc 😎
YOUR ATTORNEY
29.11.2022, 20:56
Zapewne na lęki i fobię społeczną, bo na sen to raczej żaden lekarz alprazolamu nie przepisuje.
30.11.2022, 09:23
fiodor Tak jak Maniek pisał musiał mieć jakie lęki,fobie,że dostał abofam lub puścił dobrą bajere i dostał jedno z dwóch. Na sen to by mu pewnie przepisał hydroksyzyne lub inny lek o podobnym działaniu. Mógłby równie dobrze wysłać do psychiatry lub na pożegnanie powiedział " nic nie dostanie pan/pani proszę iść do apteki wykupić tabletki bez recepty"
Pazyfea Trochę dziwne uzależnia Cię a dalej Ci przepisują? Może czas zmienić lekarza?Lekarz powinien dostosować Ci takie leki,które nie powodują uzależnia
Pazyfea Trochę dziwne uzależnia Cię a dalej Ci przepisują? Może czas zmienić lekarza?Lekarz powinien dostosować Ci takie leki,które nie powodują uzależnia
na moim detoksie w szpitalu dostawalem haloperidol 2x 2mg, nie zdazylem dopalic fajki, a juz lezalem na scianie
Swoje zrobil, wyciszyl i stonowal - dal checi i sile do zycia, a raczej sama terapia. Jestem doszczetnie czysty 1,5 miesiaca, dokonuje niemozliwego, nigdy nie mialem takiej przerwy
Swoje zrobil, wyciszyl i stonowal - dal checi i sile do zycia, a raczej sama terapia. Jestem doszczetnie czysty 1,5 miesiaca, dokonuje niemozliwego, nigdy nie mialem takiej przerwy