Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MPA
Metiopropamina ( MPA ) jest strukturalnym analogiem metamfetaminy opartym na pierścieniu tiofenowym , zgłoszonym pierwotnie w 1942 roku.
[1] Pod względem chemicznym nie jest fenetylaminą ani amfetaminą i nie jest też ich funkcjonalnym analogiem .
Pierwotnie pojawił się w sprzedaży publicznej w Wielkiej Brytanii w grudniu 2010 r. jako „substancja chemiczna badawcza” lub „legalny haj”, ostatnio pod nazwą Blow. [2] Ma ograniczoną popularność jako stymulant rekreacyjny.
Piękny stim, który znam z Władzia od Pana Kolekcjonera. Mieszany chyba z kofeiną.
COŚ PIĘKNEGO.
Chyba już nigdzie nie kupisz, a szkoda.
Dla mnie to taka mieszanka koksu z amf z euforykiem jakimś i extazy.
Ktoś ma inne zdanie, to się myli
Zapraszam do opini. Zwłaszcza interesowałaby mnie opinia osób które miały czyste MPA.
Ta platykietka przywołuje czar tamtych czasów...
[1] Pod względem chemicznym nie jest fenetylaminą ani amfetaminą i nie jest też ich funkcjonalnym analogiem .
Pierwotnie pojawił się w sprzedaży publicznej w Wielkiej Brytanii w grudniu 2010 r. jako „substancja chemiczna badawcza” lub „legalny haj”, ostatnio pod nazwą Blow. [2] Ma ograniczoną popularność jako stymulant rekreacyjny.
Piękny stim, który znam z Władzia od Pana Kolekcjonera. Mieszany chyba z kofeiną.
COŚ PIĘKNEGO.
Chyba już nigdzie nie kupisz, a szkoda.
Dla mnie to taka mieszanka koksu z amf z euforykiem jakimś i extazy.
Ktoś ma inne zdanie, to się myli
Zapraszam do opini. Zwłaszcza interesowałaby mnie opinia osób które miały czyste MPA.
Ta platykietka przywołuje czar tamtych czasów...
04.05.2022, 03:37
@"M100" odskakując od tematu, Kolek wg mnie miał to coś, te grafiki, ta otoczka, te niespodzianki gratisy to wszytsko co dawało magię zamawiania u niego.
Nie wiem czy ktoś tak ma inny obecnie może ominąłem, ale zamawiając u kolka czułeś się jakoś tak magicznie teraz zamawiasz pakę to czujesz się jak pćun który załatwia se dragi, tak... Bezdusznie
Nie wiem czy ktoś tak ma inny obecnie może ominąłem, ale zamawiając u kolka czułeś się jakoś tak magicznie teraz zamawiasz pakę to czujesz się jak pćun który załatwia se dragi, tak... Bezdusznie
04.05.2022, 08:07
@"cleankajabuza"
Aż się chciało wracać i robic zakupy
Zawsze ta niewiadoma co tam w środku jest
Co do MPA i Władziu to kurewskie zjazdy po tym miałem.
A na czymś były ostatnio sorty Władziu?
Taki lekko żółty ten Władziu był ?
Aż się chciało wracać i robic zakupy
Zawsze ta niewiadoma co tam w środku jest
Co do MPA i Władziu to kurewskie zjazdy po tym miałem.
A na czymś były ostatnio sorty Władziu?
Taki lekko żółty ten Władziu był ?
04.05.2022, 08:11
@"M100" raczej pamiętam jako biały proszek bez grudek. Jak zawijał interes zamawiałem ostatnie 5g i było też białe
Raz zamówiłem 5 ale dostałem w pakietach po 1g pakowane i było gorsze jakieś.
Raz zamówiłem 5 ale dostałem w pakietach po 1g pakowane i było gorsze jakieś.
06.05.2022, 08:48
O kurwa wujek Włodek 90pln/5g mega wydajne szkoda, że zniknęło z salonów bo to była świetna substancja
06.05.2022, 09:11
Tovbyl kurwa kozak jak za takie pieniądze
Wuju gdzie jesteście nie mogę Cię znaleźć
Wuju gdzie jesteście nie mogę Cię znaleźć
04.12.2022, 12:37
Substancja dostępna u jednego z Vendorów, ale według opinii - ogólnie MPA działa dość subtelnie i zaczynam powątpiewać czy WŁADZIU od K.nl był tylko na tym i kofeinie. 🤔
Nikt z Forum nie testował tego MPA w promocji od Bol****st? 🥺
Nikt z Forum nie testował tego MPA w promocji od Bol****st? 🥺
04.12.2022, 14:38
@"Kaja Buza"
Bolek nie ma MPA. Jeszcze w tej cenie? To ktos chyba popierdolony zdrkwo musialby tak pozadany towar za niemalze bezcen.
Metiopropaminy juz nie ma tak jak MXE i pogodzcie sie z tym.
W to ze 4,4-dmara Bolek ma na stanie tez wierzycie? Albo 4-fluoro ABINACE z Wietnamu?
Mozecie poszukac EPA (etiopropamina), technicznie MPA do EPA ma sie jak n-metyloamfetamina (meth) do n-etyloamfetaminy (Etilamphetamine) ale jedyny producent tego miernie brzmiacego wynalazka wlasnie wpadl (jaszczurki).
Bolek nie ma MPA. Jeszcze w tej cenie? To ktos chyba popierdolony zdrkwo musialby tak pozadany towar za niemalze bezcen.
Metiopropaminy juz nie ma tak jak MXE i pogodzcie sie z tym.
W to ze 4,4-dmara Bolek ma na stanie tez wierzycie? Albo 4-fluoro ABINACE z Wietnamu?
Mozecie poszukac EPA (etiopropamina), technicznie MPA do EPA ma sie jak n-metyloamfetamina (meth) do n-etyloamfetaminy (Etilamphetamine) ale jedyny producent tego miernie brzmiacego wynalazka wlasnie wpadl (jaszczurki).
- Dziekuje dobranoc