Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JAKIE BENZO?
11.12.2022, 17:14
Te benzo od mefisto jakos chyba na mnie nie dzialaja to polecam zwyklego klona
11.12.2022, 17:28
Tak to jest z benzo w tabletkach
BTW jak cie zamula, to znaczy że działa - tylko profil działania ci się nie podoba, bo klonazepam jest dość zamulający w porównaniu do np. alprazolamu, a gadasz jakby było nieaktywne.
BTW jak cie zamula, to znaczy że działa - tylko profil działania ci się nie podoba, bo klonazepam jest dość zamulający w porównaniu do np. alprazolamu, a gadasz jakby było nieaktywne.
13.12.2022, 11:00
Ewentualnie jak zamula to znaczy, że za duża dawka lub wcale nie potrzebujemy w danej chwili jesc benzo bo organizm jest na luzie, nie pobudzony
13.12.2022, 11:19
Szatan69 spróbuj sobie lorafen pyszne benzo 😋 jak nie przesadzisz z ilością i nie połączysz z alko to raczej uzyskasz stan takiego em orzeźwienia a jednocześnie wewnętrznego spokoju.Mi np po dwóch tabelach dwóch piwach robi się szybki i w miarę mocny wjazd co zadziwiające bo kiedyś potrafiłem zjeść 30 tabs alpragen i aż tak nie siekło,ale kwestia pewnie wyjebanej tolerki wtedy
14.12.2022, 12:09
Clonozepanum to bjest moje ulubione benzo,miętuski zawsze pod ręką,dla zdrowotności i niejdnokrotnie ratowaly życie.