Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
07.12.2022, 21:47
Faktycznie syrop się robi. Ale cebula - zwłaszcza surowa, to generator zgagi dla mnie. Google: Cebula i czosnek – zawierają ulegające fermentacji włókna, które mogą spowodować rozluźnienie dolnego zwieracza przełyku. Nie trzeba jednak całkowicie z nich rezygnować – poddane obróbce termicznej nie powodują tak uporczywych dolegliwości. 😑
08.12.2022, 14:24
Musli,platki kukurydziane spozywane z jogutrem owocowym to najlepiej wchodzi,t a ktak to wszelkich ego radzaju napoje i rosolki.
08.12.2022, 19:56
Wszelkie zupy - rosół, zupy krem np. z dyni, cebuli
Jogurty pitne, serki homogenizowane, monte - najlepiej zagryzać bułką jak dacie rade
owoce całkiem fajnie wchodzą mi na stimach...
A najlepie robić sobie bogate shake'i, zrobić sobie jakąś fajną kompozycje, dodac jakichś płatków owsianych. Wchodzi szybko i łatwo a zawsze jakiś substytut normalnego posiłku.
Jogurty pitne, serki homogenizowane, monte - najlepiej zagryzać bułką jak dacie rade
owoce całkiem fajnie wchodzą mi na stimach...
A najlepie robić sobie bogate shake'i, zrobić sobie jakąś fajną kompozycje, dodac jakichś płatków owsianych. Wchodzi szybko i łatwo a zawsze jakiś substytut normalnego posiłku.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
08.12.2022, 21:20
Uwilebiam robić gastro, robię przed i po żeby w trakcie jeść.
Jajka na miękko, cebula, czosnek,
DissoEnjoyer jogurty oj tak, z pestkami ile wlezie pestek dyni, slonecznika
Orzechy włoskie, nerkowce, ziemne, pistacje lojjjj krem pistacjowy na grzankach
Pasta jajeczna szybka z jaj od wesołych kur, poniżej przepis dla dwoch osób:
4 wiejskie kurze jajka ugotowane, mała cebula lub szczypiorek (jak nie ma to czerwona cebula), odrobina majonezu, zółty, tłusty ser (polecam liliput)
jaja rozdrobnić widelcem, dodać posiekaną cebulę, pieprz, sól. Wszystko wymieszać, posypać podobną ilością startego sera... zjadać na grzankach lub łyżką zanim powstaną grzanki.
Grzanki można posmarować masłem wcześniej wymieszanym z czosnkiem, odroniną soli morskiej, pieprzem, natką pietruszki.
Omniomniom, żaden żarłacz się nie oprze a organizm dostanie odrobinę dobra dla równowagi.
PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ZE PRODUKTÓW POCHODZENIE MA ZNACZENIE....
Jajka na miękko, cebula, czosnek,
DissoEnjoyer jogurty oj tak, z pestkami ile wlezie pestek dyni, slonecznika
Orzechy włoskie, nerkowce, ziemne, pistacje lojjjj krem pistacjowy na grzankach
Pasta jajeczna szybka z jaj od wesołych kur, poniżej przepis dla dwoch osób:
4 wiejskie kurze jajka ugotowane, mała cebula lub szczypiorek (jak nie ma to czerwona cebula), odrobina majonezu, zółty, tłusty ser (polecam liliput)
jaja rozdrobnić widelcem, dodać posiekaną cebulę, pieprz, sól. Wszystko wymieszać, posypać podobną ilością startego sera... zjadać na grzankach lub łyżką zanim powstaną grzanki.
Grzanki można posmarować masłem wcześniej wymieszanym z czosnkiem, odroniną soli morskiej, pieprzem, natką pietruszki.
Omniomniom, żaden żarłacz się nie oprze a organizm dostanie odrobinę dobra dla równowagi.
PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ZE PRODUKTÓW POCHODZENIE MA ZNACZENIE....
08.12.2022, 21:33
Lady Giwera podczas używania: posiłki level cały asortyment osiedlowego spożywczka
Ja podczas używania: z trudem próbuję pogryźć wodę, żeby łatwiej przeszła przez gardło
Ja podczas używania: z trudem próbuję pogryźć wodę, żeby łatwiej przeszła przez gardło
08.12.2022, 21:55
@"Lady Giwera" piszesz o tym, ze produkt ma znaczenie a polecasz liliputa??? 😂😂😂😂 ja pierdole... I Ty podobno nie znosisz hipokryzjii... Jaja od wesolych kur i ser... Liliput. Brawo!!! Nic dodac, nic ujac 😂😂😂
Dobra, moze za szybko. Podaj producenta tego cuda. Bo klasyczny liliput ma annato i azotany
(08.12.2022, 21:55)beeniepatu napisał(a): @"Lady Giwera" piszesz o tym, ze produkt ma znaczenie a polecasz liliputa??? 😂😂😂😂 ja pierdole... I Ty podobno nie znosisz hipokryzjii... Jaja od wesolych kur i ser... Liliput. Brawo!!! Nic dodac, nic ujac 😂😂😂
Dobra, moze za szybko. Podaj producenta tego cuda. Bo klasyczny liliput ma annato i azotany
YOUR ATTORNEY
08.12.2022, 22:31
Kaja Buza "z trudem próbuję pogryźć wodę" dobre + 10 za wyczucie.
beeniepatu nie wiem, już zjadłam. Mogę odszukać opakowanie w koszu, ale od lokalnych kupuję a niekoniecznie chcę sie dzielić na forum swoją lokalizacją.
Jaki ma to związek z hipokryzją????
beeniepatu nie wiem, już zjadłam. Mogę odszukać opakowanie w koszu, ale od lokalnych kupuję a niekoniecznie chcę sie dzielić na forum swoją lokalizacją.
Jaki ma to związek z hipokryzją????
09.12.2022, 08:56
Męski jaja? Chyba meskie jaja hehe jak wpierdalasz jaja chłopów na gastro to ty ladnie zabrany jestes i geyfiut
09.12.2022, 09:07
@"Lady Giwera" taki, ze piszesz o tym, ze trzeba jesc zdrowo - i produkt ma znaczenie. A wrzucasz rekomendacje dla sera 'Liliput'. Jak mniemam, skoro polecasz, to jest to ser ogolnie dostepny - a nie od miejscowego serowara. No wiec ten ser, jest serem, do ktorego trzeba dodawac stabilizator - chlorek wapnia, ktory w serowarstwie stosuje sie wtedy, kiedy ser robi sie z mleka pasteryzowanego, lub swiezego z niedoborem wapnia (np. z powodu zlego karmienia zwierzat). Do tego posiada w skladzie niepotrzebne annato. A u jednego z producentow sera Liliput, sa jeszcze dodane azotany
Takze hipokryzja dotyczy mowienia o jednym, a robieniem drugiego 😎
Takze hipokryzja dotyczy mowienia o jednym, a robieniem drugiego 😎
YOUR ATTORNEY