Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
bo wal boli dupa
(11.12.2022, 09:19)Yalasek napisał(a): pan pudzilla poprostu nie może pogodzić się z rzeczywistością, co więcej zwala za to winę nie na siebie, a na mańka, admina widziałem że i na mnie nawet czasy się jednak zmieniają, a tylko tobie i Horsiemu nie podoba się tutaj a więc nie rozumiem dlaczego jeszcze tu jesteś. Zatem kochanie tam są dzwi nikt cię tu nie trzyma na siłe odwagi życzę ci serdecznie i zdecydowania w podejmywaniu kluczowych decyzji prowadzących cię do szczęscia <3 no nic fajnie się to czyta wielę się uczę od ciebie patrząc na to z tej strony zatem dzięki
Jak admin cie olewa znaczy że gdzieś ma twoje wizje i fanaberie to chyba logiczne więc nie rozumiem po co tutaj płaczesz z tego powodu, chcesz pokazać jaki jesteś wielce pokrzywdzony ojej stary w życiu jeszcze większe bolączki cię czekają pewnie lub też nie mam to gdzieś.
Elita za tobą pójdzie mówisz hmm okej niech idą hehh jak bym za kimś miał w życiu iść nie był bym wartościowym człowiekiem powiem ci że najlepiej samemu decyzje podejmować. Fajna elita
Maniek pomógł mi 2 razy, w sytuacji gdzie nie musiał tego robić, więc nie jest ani pionkiem ani parówą bo chłop wyciągnie do ciebie dłoń gdy będziesz wsiał nad przepaścią, a ty wydaje mi się byś nie wycągnął lub byś dumał nad tym czy ten osobnik ma wiedzę o rc i czy jest godzien aby mu pomagać czy nie, a więc spróbuj kiedyś sam zastanów się nad tym kim TY jesteś w środku, a kogo zgywasz pozdrawiam powodzenia.
reklama na dopku 2k wiem od sanda.
Co kurwa hahahaahahhahahaha ale się kurwa nacpales hehehe to co moj syn będzie szedł śladami Conor Mcgr3gor to nie będzie wartościowym człowiekiem hahahhahaha kurwa jak cie akceptowałem yalaeek tak teraz mowie ze ty debil jestes jak kajabuza vo ty w ogóle napisales jprd omg JPG.xxx przeciez dobrze jak masz kogoś na kim możesz się wzorować niz byc takim jak ty samplarzem vz jak kajabuza zwykłym oszustem i fusem ze szklanki poniosło emocje vi hahahahahahahaahh to ciekawe skad ty inspiracje bierzesz i skad taki mądry jestes do pyskowania skoro.nie bierzesz z nikogo przykładu i ciekawe kto cie wszystkiego nauczył wzyciu skoro musiales sbrac przykład od kogs oj sami nie wiecie co piszecie .......
(11.12.2022, 13:26)dimiliki napisał(a): @"PUDZILLA" po prostu się z Tobą nie zgodzę gdyby nie maniek to to forum by nie istniało i dopiero byłby tutaj burdel ...
tak samo jak Beeniepatu dba tutaj o weryfikacje treści za co też użytkownicy są wdzięczni i to widać
Yalasek masz racje maniek jest pomocny mi też nie raz pomógł rozwiązać różne kwestie
@"PUDZILLA" co do Escobar to nigdy nie miałem z nim problemu jeden raz tylko dostałem od niego zjebe ale to jeszcze forum nie istniało i przyznaje że miał racje ! tak to zawsze wszystko było bardzo bardzo ok .
Nie zapominaj dlaczego to forum powstało moim zdaniem wielki szacunek za to że Escobar wpadł na genialny pomysł z tym forum
zauważyłem że od pewnej sytuacji zmieniłeś nastawienie o 180 stopni jeśli chodzi o forum ale nie będę rozpisywał się na ten temat
można by założyć temat "gorzkie żale" gdzie użytkownicy mogli by pisać swoje zastrzeżenia co do działalności forum i tam problemy mogły by być rozwiązane Maniek ?
@"PUDZILLA" nie widzę w tym co opisałeś żadnego konkretnego problemu a cały temat brnie w jakąś ciemną dziurę w której nie widać światła ani miejsca gdzie ona się znajduje , proszę cię zamiast pisać o problemach których nie rozumiem do końca podsuń pomysł jak je rozwiązać wtedy dojdziemy wspólnymi siłami do jakiegoś porozumienia i dalej będziemy budować tą społeczność bo w inny sposób nic z tego nie będzie ...
To pojebany jestes ! To nie maniek tu rządzi tylko escobar i on takich mankow to on ma na pęczki hahah .... ta maniek zrobil forum i maniek daje nagrody ..... kurwa maniek co.robi to nie robi tego za darmo ! Proste jak jebanie tak samo inni ludzie raczej za darmo nie pracują.... robie firmę daje komuś kierownika itp on kreci mi hajsy i vo powiedzą ze to jego firma i wszystko on zrobil haahhaah chuja do dupy jest pracownikiem wiec zapierdala by na vhleb bylo.... hahah nic do manka nie mam ale kurwa to nie jest jego ! Ze ktos mowi jak by go nie było... to jest kurwa pewnie 1000000000000x takich jak on a może lepszych ..... ale wy plytcy jesteście w wypowiedziach dlatego z wami to tylko pisac jak się upije albo jak kurwa srac ide bo takto szkoda czasu tracić by czytać dehili bez szkoly
(11.12.2022, 16:10)beeniepatu napisał(a): A czy ktos mi wyjasni o co chodzi? 🤔
Nie wiem, ale sram sobie dostalem linka patrze a tam wypowiedzi nie pudzilli tylko ekspertów i analityków mordo tu oni ci powiedzą jak robic hajsy itp bo oni nie uczyli się nigdy od kogoś bo to jest bezwartościowe hahahhaahahhaah tak kurwa to dzieci w afryka tez by się same w domu uczyły.hahahahah jak by takie mądre były jak.tu nasi naukowcy od sample.hahahahahahaha
(11.12.2022, 16:59)dimiliki napisał(a): Beeniepatu no właśnie też chciałem uzyska taką informacje bo chce chłop zrobibić jakąś nagonkę na forumowiczów i obsług wymyśla jakieś dziwne spray w czyimś oku widzi drzazgę a w swoim belki nie widzi poczytaj sobie temat to możliwe że ogarniesz bo ja sam nie garniam czego on się czepia ciebie mańka wgl innych i jeszcze ubliża że niby tu jaieś profity dostajemy za pisanie i że tak to rozumiem dupe liżem6y ba nie piszemy prawdy total nie rozumiem o co mu chodzi . pisze o jakimś banie jak on dostał tylko kare na nagrody a sie żali tak jakby chcieli m ograniczyć możliwość pisania co jest bzdurą
To kurwa gratulacje nie wiesz a kurwa odpisałeś szybciej hehehe
wpadł na genialny pomysł z tym forum
zauważyłem że od pewnej sytuacji zmieniłeś nastawienie o 180 stopni jeśli chodzi o forum.
No jak jak analizy przyszly do niego od ekspertów z jego forum to ja tez bym 360° się zmienil i wam kurwa bym kamienie wysylal zamiast towaru... próbujecie próbujecie coś, ale prawda lezy tam gdzie macie zamknięte oczy narkotykami ćpuNSkie menele hahaha
12.12.2022, 06:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2022, 06:14 przez voice.of.voiceless.)
Szyderca pizdy dalej beda sobie dogadzać, nie warto walczyć z wiatrakami. Same lizusy i przydupasy, jak na rozowym byl problem do moda, to sie go wyjasnialo i po chwili byla sztama, a tutaj na tej cwelowni reka reke myje
wielki szacunek dla escobara bo napisalem jedno zdanie o tym, ze dostałem nie ten kod, wezcie mu rowa za te sample kurwa wylizcie
Szyderca na szczescie istnieje prawdziwe guru, wiesz o czym mowie
+usunięte moje posty
to ma być wolność słowa, w której nie wytrzymujecie krytyki? zajebcie sobie słownikiem, albo wróćcie do szkoły
wielki szacunek dla escobara bo napisalem jedno zdanie o tym, ze dostałem nie ten kod, wezcie mu rowa za te sample kurwa wylizcie
Szyderca na szczescie istnieje prawdziwe guru, wiesz o czym mowie
+usunięte moje posty
to ma być wolność słowa, w której nie wytrzymujecie krytyki? zajebcie sobie słownikiem, albo wróćcie do szkoły
Ale pierdolicie głupoty jakie expertyzy wymyślacie farmazony i jesteście zwykłymi dezinformatorami i nikt nie napisał że tu Maniek siedzi za darmo! Wgl huj wam do tego ! Tak samo jak i ty jak i pudzilla to zwykle śmiecie bo dojebal aferę i nie potrafi się przyznać do błędu a ty go jeszcze bronią i piszesz o jakiś expertyzach jak sam widziałem co pisał tu i na forum flighta więc o czym wy kurwa piszecie ?! Pudzilla dostał bana na nagrody i taka jest prawda za sianie fermentu
I jeszcze wam powiem jedno dla sampli to wy tutaj siedzicie i nie wiecie jak wyglądają prawdziwe pieniądze kończę ten temat bo nawet nie warto się nad wami zastanawiać tyle jesteście warci
I jeszcze wam powiem jedno dla sampli to wy tutaj siedzicie i nie wiecie jak wyglądają prawdziwe pieniądze kończę ten temat bo nawet nie warto się nad wami zastanawiać tyle jesteście warci
No właśnie w tym senk że do wszystkiego doszedłem sam i nikt mnie tego nie uczył Szyderca zachowaj jakiś szacunek bo znamy się już jakiś czas, i kilka razy ci pisałem czym się zajmuje w wolnych chwilach wiec kurw2 teraz nie udawaj tutaj małysza Po pijaku Xd bo ja cie szanuje... Oceniaj sobie innych, wyobraź sobie że jak szedłem za kimś w życiu to naprawdę w moim przypadku słabo to wyglądało zreztą sam soibie wyobraź mnie jak udaje koogś kim nie jestem pozdro ja cie szanuje nie mam zamiaru cie oceniać i pozdrów syna ponownie odemnie <3
12.12.2022, 07:42
i przeczytaj dzial preparaty lecznicze bo tu te posty sa jakos pozamieniane o co tu wogole chodzi to ja nie wiem te same posty w 2 tematach Lol teraz zauwarzylem
12.12.2022, 08:43
Bez sensu gadka Yalasek chłop chce z siebie zrobić profesjonalistę oczernia sklep w którym najlepiej robi się zakupy a nie umie się przyznać do błędu jak sam na własne oczy widziałem i jeszcze pierdoli że tu jest syf a sam go robi o czym tu gadać Elite to on ma ale z klocków LEGO nic więcej
Szyderca ty to się najpierw naucz geometrii bo 360 to jest koło a nie druga strona a dopiero potwierdzaj bzdury które wypisuje
Szyderca ty to się najpierw naucz geometrii bo 360 to jest koło a nie druga strona a dopiero potwierdzaj bzdury które wypisuje
12.12.2022, 08:44
O kurwa, ale szambo wybiło🤷♂️
@"PUDZILLA"
Ja cię stary szanuję za wiedzę o tym sporcie, tak nienawidzę za Twój niewyparzony pysk.
Jak żyję na tym świecie 40 lat, to większego prowokatora i przypierdalacza nie widziałem.
Mało tego, zaczynam wierzyć w reinkarnację, bo ewidentnie w Twojej osobie odrodził się sam kurwa Adolf.
Od samego początku próbujesz narzucić wszystkim swoje racje, nie masz szacunku prawie do nikogo i NIE, nie jesteś taki zajebisty jak myślisz.
Ubliżasz ludziom i plujesz jadem na wszystkich.
To nie jest Twoje forum i to nie Ty ustalasz zasady i kto jak kto, ale taki mądrala jak Ty powinien to zrozumieć.
Ale tak, to nasze forum i razem, wszyscy je tu tworzymy więc teraz przeproś za swoją odklejkę
@"PUDZILLA"
Ja cię stary szanuję za wiedzę o tym sporcie, tak nienawidzę za Twój niewyparzony pysk.
Jak żyję na tym świecie 40 lat, to większego prowokatora i przypierdalacza nie widziałem.
Mało tego, zaczynam wierzyć w reinkarnację, bo ewidentnie w Twojej osobie odrodził się sam kurwa Adolf.
Od samego początku próbujesz narzucić wszystkim swoje racje, nie masz szacunku prawie do nikogo i NIE, nie jesteś taki zajebisty jak myślisz.
Ubliżasz ludziom i plujesz jadem na wszystkich.
To nie jest Twoje forum i to nie Ty ustalasz zasady i kto jak kto, ale taki mądrala jak Ty powinien to zrozumieć.
Ale tak, to nasze forum i razem, wszyscy je tu tworzymy więc teraz przeproś za swoją odklejkę
kot_kreskowy lepiej się tego nie dało ująć kot_kreskowy szacun
(12.12.2022, 07:33)Yalasek napisał(a): No właśnie w tym senk że do wszystkiego doszedłem sam i nikt mnie tego nie uczył Szyderca zachowaj jakiś szacunek bo znamy się już jakiś czas, i kilka razy ci pisałem czym się zajmuje w wolnych chwilach wiec kurw2 teraz nie udawaj tutaj małysza Po pijaku Xd bo ja cie szanuje... Oceniaj sobie innych, wyobraź sobie że jak szedłem za kimś w życiu to naprawdę w moim przypadku słabo to wyglądało zreztą sam soibie wyobraź mnie jak udaje koogś kim nie jestem pozdro ja cie szanuje nie mam zamiaru cie oceniać i pozdrów syna ponownie odemnie <3
Nie chodzi o udawanie mordo kogos , tylko po prostu mieć kogoś w zyciu jako przykład i isc tez w dobra strone. Np. Nie wiem lubisz grac w piłkę masz idola i starasz się być kiedys lepszy od niego.
(12.12.2022, 08:43)dimiliki napisał(a): Bez sensu gadka Yalasek chłop chce z siebie zrobić profesjonalistę oczernia sklep w którym najlepiej robi się zakupy a nie umie się przyznać do błędu jak sam na własne oczy widziałem i jeszcze pierdoli że tu jest syf a sam go robi o czym tu gadać Elite to on ma ale z klocków LEGO nic więcejTe 360° to była metafora ale najwidoczniej nie zrozumiałeś, po drugie nie bronie nikogo tylko wypowiedziałem się do napisanego postu jak byś znow nie zauważył. Jak ty mnie chcesz uczyć geometri zacznij myśleć i robic becel haha za nagrody taki jak szydi wtedy pogadamy kto wie ten wie