Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
16.12.2022, 22:29
(16.12.2022, 10:00)Lady Giwera napisał(a): wwojtuss 3cmc Guzman pojedzie na bank. Hexen znalazłam na forum - opinie o produkcie. POczytam dzięki. Odnośnie trzeciej pozycji pytanie co to znaczy ze rozlewa i nie da się ustac?
Mial na mysli serotoninowa euforie. Empatogeny, przy przesadzonych dawkach, powoduja, ze czlowiek zamyka oczy, siada i najchetniej by jeczal 😎
YOUR ATTORNEY
16.12.2022, 23:50
tome3eqkks ojjjj dobrze, że dodałeś . Sporadycznie odwiedzam kluby z podobnym klimatem i zdecydowanie z parkietu schodzę zaopatrzyć się w wodę i "przypudrować nosek". Kto kończy imprezę w suchej sukience nie przerobił jej na maxa .
17.12.2022, 00:54
beeniepatu hahaha nieżle "... siada i najchętniej by jęczał" niop i proszę jak "katastrofalne" mogą byc skutki nieświadomego dawkowania. 3cmc Guzman jedzie z nami, jeszcze doczytam opinie na temat hexen, ale gdyby przełożyć imprezę na drugie święto to jak sądzicie hexen pojedzie z nami? wwojtuss orientujesz się czy jest szansa na otrzymanie przesyłki przed świętami jeśli złożę zamówienie w poniedzialek?
Jaram się już jak dziecko
Jaram się już jak dziecko
17.12.2022, 01:23
@"Lady Giwera" prawilnego hexenu nie dostaniesz juz nigdzie. Poza tym nie wiem czy to dobry pomysl brac takiego stima na imprezie - werwy i sil do zabawy na pewno nie zabraknie. Jednak przyspieszenie jakie daja takie stimy same z siebie, kiedy dolozymy do tego wysilek fizyczny, to pojawiaja sie kardiofazy - co prowadzi do wewnetrzego niepokoju i niepotrzebnej schizy 😎
YOUR ATTORNEY
17.12.2022, 04:35
beeniepatu normalnie nie mam żadnych schiz, zbytnio bojaźliwa również nie jestem (jeśli chodzi o świat wewnętrzny), więc planuje się świetnie bawić. Niop i jadę z partnerem wie, ze gdybym kiedykolwiek zaczęła sobie cos wkręcać po użyciu ma mnie poinformować, ze to stan pt. "czas na przerwę lub czas na koniec". Nie byłam stroną czynną w takiej sytuacji, ale kilkukrotnie stroną bierną i wiem, ze to co się może "upierdolić" w przećpanej lub źle naćpanej głowie jest nieskończonością.
Miło, ze zwróciłeś uwagę na negatywny aspekt tego tematu, mężczyzna, który wie i powie.
Miło, ze zwróciłeś uwagę na negatywny aspekt tego tematu, mężczyzna, który wie i powie.
17.12.2022, 18:33
Kiedyś kupiłam na imprezie piguły. Zjadłam nie działały, poprawilam dalej nic wiec pomyślałam ze wyjeba. Jak weszly skumulowane, twarze rozmazane, muzyka to tylko pulsowanie i potrzeba wyjścia na powietrze. Po czasie sie wyrównało, ale nie kupuje juz na imprezie.
17.12.2022, 19:03
@"Lady Giwera" ja odnosze sie do mozliwych konsekwencji miksowania danych substancji. Nie do tego jak sobie ktos z nimi poradz, jesli ryzyko sie zmaterializuje 😎 Co to za zabawa, kiedy serce chce wyskoczyc z klatki, mimo, ze czujesz sie pewnie, ze to minie i dasz rade. Dobra zabawa jest wtedy, kiedy jest dobre samopoczucie. I po to zasadniczo stosuje sie rekreacyjnie dragi.
YOUR ATTORNEY
18.12.2022, 02:06
beeniepatu Twoje argumenty są trafne i oczywiste. Kiedyś się poznamy i opowiesz mi czym zajmujesz się w życiu biorąc pod uwagę wiedzę z różnych dziedzin, umiejętność komunikacji, empatie, umiejętności przywódcze, pokorę, inne, które z czasem zaobserwuję.
Gdybym miała szefa - mentora byłby taki jak Ty.
Jeśli jest ryzyko turbo bijącego serca to owszem mogłabym obawiać się tańca do rana . Lepiej odpuścić temat.
Gdybym miała szefa - mentora byłby taki jak Ty.
Jeśli jest ryzyko turbo bijącego serca to owszem mogłabym obawiać się tańca do rana . Lepiej odpuścić temat.