Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
18.12.2022, 06:05
Ostatnio polaczylem white slonia z minte euforia;
jedno po drugim, wiec nie mam pewnosci ze to minte bez pomocy slonia robi taka euforie ale doslownie 200 mg minte i 300 mg slonia, zmiotlo mnie bardziej niz rozowe pleiny co mialy pod 400 mg na kapsulke mowie o mdma. Takze jak wielu lubi na melanzu zapodac cukierka ten mix bedzie dla nich idealny.
jedno po drugim, wiec nie mam pewnosci ze to minte bez pomocy slonia robi taka euforie ale doslownie 200 mg minte i 300 mg slonia, zmiotlo mnie bardziej niz rozowe pleiny co mialy pod 400 mg na kapsulke mowie o mdma. Takze jak wielu lubi na melanzu zapodac cukierka ten mix bedzie dla nich idealny.
21.12.2022, 17:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.12.2022, 17:21 przez DissoEnjoyer.)
3-fea wyjebane gały jak pięć złoty, totalna miłość i energia do tańca
rozjebało mnie jak wychodzłem z klubu i ktoś powiedział "mefedron to szmata" XDDDD
z tym że dodam że podobno to kardiotoksyczne...
rozjebało mnie jak wychodzłem z klubu i ktoś powiedział "mefedron to szmata" XDDDD
z tym że dodam że podobno to kardiotoksyczne...
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
21.12.2022, 22:43
zgodnie z tematem, subiektywnie wyraziłem swoją opinię. A mi sie wydaje za to że w IKEI robią pulpety z tektury
22.12.2022, 00:11
mati54 interesująca dla mnie informacja jeśli chodzi połączenie White Elephant z minte euforia. Czytałam recenzję obu i zastanawiało mnie to . Tymczasem dotarła paczka od Słonia z White Elephant. Z uwagi na niespodziewany wyjazd służbowy uznałam, ze przetestuje jak wrócę. Zrobił mi jednak niespodziankę i przyjechał na kilka godzin wiec przetestowaliśmy i jabadabadu taki chill na głowie mam tylko dzięki medytacji. Czy na imprezę hmmm, niekoniecznie ponieważ wyciszające, wiec możliwe że to polaczenie ma wpływ na efekt. Sprawdzę w swoim czasie.
22.12.2022, 16:00
Tak szczerze to nie jadłem pulpetów z IKEI, ale ostanio zrobiłem zajebiste w sosie pomidorowym i ziemniaczkami, 3 godziny roboty ale warto było haha. Dobra koniec OT
Dodam jeszcze, że całkiem popularne na imprezach jest N20 ! podtlenek azotu, znany bardziej jako gaz rozweselający (choć moim zdaniem nietrafione określenie, bo jakoś za bardzo nie rozwesela - nadaje się świetnie do przeróżnych miksów oraz stosowany jest w anestozjologii).
Dodam jeszcze, że całkiem popularne na imprezach jest N20 ! podtlenek azotu, znany bardziej jako gaz rozweselający (choć moim zdaniem nietrafione określenie, bo jakoś za bardzo nie rozwesela - nadaje się świetnie do przeróżnych miksów oraz stosowany jest w anestozjologii).
22.12.2022, 16:41
DissoEnjoyer dzięki za info, pewnie w odpowiednim czasie będę potrafiła się odnieść do Twojej propozycji, na chwilę obecną jestem na etapie uświadomienia sobie, ze moja "wiedza" wymaga podejścia do tematów z pokorą, ale uczę sie regularnie, zadaje pytania i otrzymuje odpowiedzi więc za jakis czas poproszę o rozwinięcie tematu. Aktualnie wielokrotnie czytam tematy, które pozwolą mi poznać dzialanie, jeszcze kawalek drogi zanim będę wiedziala jak wzajemnie na siebie reagują.
22.12.2022, 16:54
ogólnie to polecam zjeść sobie kwasa w 3-4 osoby, myśmy jedli we 3 kiedyś i było zajebiście, do tego w pewnym momencie poszła wódka a w miedzyczasie wycieczka do sklepu, spacer potem w domu u ziomka każdy patrzył w ścianę bo miał ziomek taką tapetę z polem i jakiś ocean takie fajne połączenie że tam normalnie wsyzstko było widać wtedy tak jak byś tam był