Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
24.12.2022, 00:58
(22.12.2022, 00:11)Lady Giwera napisał(a): mati54 interesująca dla mnie informacja jeśli chodzi połączenie White Elephant z minte euforia. Czytałam recenzję obu i zastanawiało mnie to . Tymczasem dotarła paczka od Słonia z White Elephant. Z uwagi na niespodziewany wyjazd służbowy uznałam, ze przetestuje jak wrócę. Zrobił mi jednak niespodziankę i przyjechał na kilka godzin wiec przetestowaliśmy i jabadabadu taki chill na głowie mam tylko dzięki medytacji. Czy na imprezę hmmm, niekoniecznie ponieważ wyciszające, wiec możliwe że to polaczenie ma wpływ na efekt. Sprawdzę w swoim czasie.
W jakich proporcjach mieszane? Testowałem oba osobno i przyjemne produkty, ale tutaj jestem zaskoczony takim mixem
29.12.2022, 20:32
Nie radzę brać stymulantów "na początek imprezy". Teraz nawet trudno jest kupić coś niezanieczyszczonego.
Masz do dyspozycji podrabiany "mefedron", polską kokainą i amfetaminę żenioną niewiadomo z czym.
Czas złotych lat dla rynku narkotykowego w Polsce minął zwłaszcza dla osób, które nie są w temacie, mogą zostać łatwo oszukane lub otrute.
Nawet jeśli trafisz na coś dobrego, to odradzam próbowania, bo takie coś może przyczepić się na wiele lat i zagrozisz karierze, studiom, życiu prywatnemu lub swojemu życiu w ogóle.
Wiem co mówię, bo byłem w tym temacie przez wiele lat i wyszedłem z nałogów choć nie do końca. Teraz widzę, że marnowałem czas, młodość na głupie rzeczy.
PS.
Dopalacze to najgorsza alternatywa. Lepiej zorganizuj zioło i piwo na początek imprezy.
Masz do dyspozycji podrabiany "mefedron", polską kokainą i amfetaminę żenioną niewiadomo z czym.
Czas złotych lat dla rynku narkotykowego w Polsce minął zwłaszcza dla osób, które nie są w temacie, mogą zostać łatwo oszukane lub otrute.
Nawet jeśli trafisz na coś dobrego, to odradzam próbowania, bo takie coś może przyczepić się na wiele lat i zagrozisz karierze, studiom, życiu prywatnemu lub swojemu życiu w ogóle.
Wiem co mówię, bo byłem w tym temacie przez wiele lat i wyszedłem z nałogów choć nie do końca. Teraz widzę, że marnowałem czas, młodość na głupie rzeczy.
PS.
Dopalacze to najgorsza alternatywa. Lepiej zorganizuj zioło i piwo na początek imprezy.
@"Lady Giwera" jak Ci powiem wprost to zapewne pomyślisz, że mam nasrane w głowie.
Ludzie nazywają to m.in.
płynnym Extazy, bo muza wchodzi zajebiście, sama noga podryguje, euforia w czystej postaci, gadka, uśmiech na ryju. Na ten temat to mógłbym pisać wypracowania... Problem zaczyna się jak za dużo weźmiesz.... Przypał i niebezpiecznie w chuj.
Działa na GABA b, GHB oraz dopamine
Ludzie nazywają to m.in.
płynnym Extazy, bo muza wchodzi zajebiście, sama noga podryguje, euforia w czystej postaci, gadka, uśmiech na ryju. Na ten temat to mógłbym pisać wypracowania... Problem zaczyna się jak za dużo weźmiesz.... Przypał i niebezpiecznie w chuj.
Działa na GABA b, GHB oraz dopamine
29.12.2022, 21:21
To, ze ktos kupuje na imprezie temat z niewiarygodnego zrodla, to jest zupelnie inna kwestia. Swiadome uzywanie substancji psychoaktywnych i odpowiednia redukcja szkod, pozwala na korzystanie z nich tak, zeby byla zabawa a nie zgon.
YOUR ATTORNEY
29.12.2022, 23:06
Solidny trening i bzykanko. Najlepiej w dzień imprezy przez kilka godzin
Ewentualnie nootropy - phenylpiracetam jak znalazł, bo działa doraźnie.
Ewentualnie nootropy - phenylpiracetam jak znalazł, bo działa doraźnie.