Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Izowalerian mentylu (Validol)
09.12.2022, 14:50
IUPAC: (1[i]R[/i],2[i]S[/i],5[i]R[/i])-5-Methyl-2-(propan-2-yl)cyclohexyl 3-methylbutanoate
Izowalerian mentylu - ciekawy, lekki anksjolityk OTC o przyzwoitym działaniu, dostępny w aptekach pod nazwą Validol.
Analog izowaleramidu, i kwasu walerianowego; Posiada powinowactwo do GABA A - nawet ja po 600mg byłem zadowolony. W większych dawkach również lekko rozluźnia mięśnie, ogólnie rekreacyjnie miły chill zone jak na coś tak niepozornego, polecam.
Kupię po weekendzie tego więcej i sprawdzę dawki +1000mg a później jakieś GABA mixy z innymi lajtowymi agonistami OTC.
Czy w ogóle ktoś poza mną jeszcze to jadł?
09.12.2022, 15:13
Ja jadłem, testuje sobie czasami różne otc na uspokojenie. Validol miło mnie zaskoczył, ale mój organizm tego mentolu chyba niecierpi zjadłem dwie tabletki i czułem dosłownie mentol na kutasie jak sikałem kurwa mać Osobiście nervomix forte polecam z tych bez recepty - mi sie to fajnie przyjmuje w organiźmie, i też czuć że działa
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
26.12.2022, 21:33
horsii Dla mnie to jest wystarczająca rekomendacja, żeby kupić i przetestować Validol, skoro piszesz, że byłeś zadowolony po przyjęciu 600mg (czyli w sumie całej paczki ). Myślałem, że takie wynalazki w ogóle na Ciebie nie działają, biorąc pod uwagę Twoje końskie dawki benzo. Zapewne jutro po pracy kupię w aptece i spróbuję. Dzięki za info.
26.12.2022, 22:51
Też jutro kupuję. 😝 Z nadzieją, że sprawdzi się jako dodatek do wachlarzu substancji na "sen bez recepty".
Czytam w necie na co działa:
"Układy narządowe -
"Układy narządowe -
układ nerwowy i narządy zmysłów"
A muszę przyznać, że oko mi lata przy zasypianiu, nie chce się zamykać, ciągle, by coś kukało na lewo, prawo. Mam nadzieję, że to uspokoi. 😁
A muszę przyznać, że oko mi lata przy zasypianiu, nie chce się zamykać, ciągle, by coś kukało na lewo, prawo. Mam nadzieję, że to uspokoi. 😁
(26.12.2022, 22:51)Kaja Buza napisał(a):Też jutro kupuję. 😝 Z nadzieją, że sprawdzi się jako dodatek do wachlarzu substancji na "sen bez recepty".
"Układy narządowe -układ nerwowy i narządy zmysłów"
27.12.2022, 01:53
@"Kaja Buza" Validol jest bardziej anksjolitykiem, nie hipnotykiem. Zacznij brać melatonine i pić ekstrakt z passiflory przed snem, chociaż nie jestem pewien czy to bardzo pomoże przy odstawce takich rozpierdalaczy jak benzodiazepiny - ale warto spróbować.
27.12.2022, 08:24
Ej dobra byłem w Apce i pytam o to. Pani pokazuje to, co kupiłem już ostatnio w formie tabletek do ssania. (wątek "Bezsenność") Wówczas poleciła mi to pani właśnie na jakieś tam uspokojenie. Trzeba będzie zarzucić więcej niż jedną. 🤓
27.12.2022, 10:19
Jadłem dość dawno temu. Slabo pamiętam, poza tym, że po kilku tabsach naprawdę przyjemny stan, porównywalny że słabym benzo, jedynie działanie krotsze
22.03.2023, 21:40
A jak te tabsy smakują? Da się zjeść odpowiednią ilość we w miarę bezbolesny sposób? Gorsze niż krople walerianowe?
22.03.2023, 22:50
@"Twilight Sparkle" miętowe, normalnie się je zjada, dobre są.
Izowalerian mentylu sam już smakuje miętowo-mentolowo, zobacz sobie na wzór, do kwasu izowalerianowego jest podpięty mentol. + w samej tabletce jest 75% izowalerianu mentylu i 25% mentolu.
Izowalerian mentylu sam już smakuje miętowo-mentolowo, zobacz sobie na wzór, do kwasu izowalerianowego jest podpięty mentol. + w samej tabletce jest 75% izowalerianu mentylu i 25% mentolu.