Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
30.12.2022, 03:23
Mam taki stary młynek ręczny, miele w nim ziarna kawy i zalewam w zaparzaczu. Niebo w gębie, to jest prawdziwy smak kawy
30.12.2022, 03:44
Za kawą specjalnie nie szaleję, ale jak już piję to nieważne jaką, byle była to creme. Chociaż taką sypaną od czasu do czasu nie pogardzę. A tak to preferuję cappuccino, chociaż to bardziej śmieciowy napój :p
30.12.2022, 22:08
Smak się zmienił i ostatnio lubię brazylijskie oraz takie kremowe jak np
ARCAFFE Mokacrema czy nawet premium neske.
Tchibo już mi się opatrzyła
ARCAFFE Mokacrema czy nawet premium neske.
Tchibo już mi się opatrzyła
31.12.2022, 07:25
Co do kawy, to nie jestem wybredny, bo
rzadko ją pije - nie jest zwyczajnie mi potrzebna. Czasem dla smaku rozpuszczalna czy coś...
Nie mam swojej ulubionej, pije to co jest w domu.
Jakby mnie ktoś wysłał po kawę do sklepu, to by się naczekał... zaginiony w akcji.
rzadko ją pije - nie jest zwyczajnie mi potrzebna. Czasem dla smaku rozpuszczalna czy coś...
Nie mam swojej ulubionej, pije to co jest w domu.
Jakby mnie ktoś wysłał po kawę do sklepu, to by się naczekał... zaginiony w akcji.
31.12.2022, 08:29
Można do mnie mówić KAWOSZ
Mam swoje pory na kawę.
Cóż...uzależnienie.
Po kawie się budzę i ożywam.
Czasem dorzucam cukier i mleko.
Ogólnie lubię Tchibo niebieskie od razu z mleczkiem,
a jak nie to granatowe.
Mam swoje pory na kawę.
Cóż...uzależnienie.
Po kawie się budzę i ożywam.
Czasem dorzucam cukier i mleko.
Ogólnie lubię Tchibo niebieskie od razu z mleczkiem,
a jak nie to granatowe.
31.12.2022, 08:42
DonSzczurek pijac Tchibo niebieskie to raczej "pseudokawosz". Jest roznica miedzy 'kawa' a 'Kawa'.
YOUR ATTORNEY
31.12.2022, 10:05
Dobra zakupiłem kawiarke delonghi alicia plus i muszę wszystkim polecic sztosik totalny! kawa aż wypier.. z butów
06.01.2023, 06:59
Ostatnio dostałem bośniacką kawę,
otworzyłem i powalił mnie zapach, jakby palonej kawy z trawą, taki dziwny i niespotykany...
jak zaparzyłem to dostałem takiego kopa, energia pół dnia...
smak nie miał nic wspólnego z zapachem, mocna i oryginalny kremowy smak, jak na bośnię i harcegovinę to kawa świetna.
Kawy kupowane w polsce, wydaje mi się, że są słabsze od tych oryginałów,
ale i tak muszę na dzień dobry wypić mocną kawę, kupując patrzę żeby była kremowa, te mi najlepiej smakują, swojego smaku jeszcze nie odnalazłem i nie mam ulubionej.
otworzyłem i powalił mnie zapach, jakby palonej kawy z trawą, taki dziwny i niespotykany...
jak zaparzyłem to dostałem takiego kopa, energia pół dnia...
smak nie miał nic wspólnego z zapachem, mocna i oryginalny kremowy smak, jak na bośnię i harcegovinę to kawa świetna.
Kawy kupowane w polsce, wydaje mi się, że są słabsze od tych oryginałów,
ale i tak muszę na dzień dobry wypić mocną kawę, kupując patrzę żeby była kremowa, te mi najlepiej smakują, swojego smaku jeszcze nie odnalazłem i nie mam ulubionej.