Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
01.01.2023, 17:46
Ja po tym nowym Pablo, mam tak jak kiedyś po tych prawdziwych guzikach, od 3-4 godzin moje ciało samo tańczy. Bez muzyki jest bardzo trudno usiedzeń, a jak jest muza.... oooo.... małpa w dżungli. A to były tylko dwie kreski.
Ale MEGA pozytywne zaskoczenie.
Ale MEGA pozytywne zaskoczenie.
02.01.2023, 13:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.01.2023, 13:16 przez kot_kreskowy.)
Bardzo dobry sorcik. Idealnie wyważony.
Jest przyjemny speedek i delikatna euforia.
Jest libido, są chęci na porobienie czegokolwiek, muza wchodzi wyśmienicie.
Sniff 150mg+bomba300 było dla mnie trochę za wiele, także jest konkret temat🔥🔥🔥💪
9/10 i duże polecanko.
Petarda❤️
horsii Ale Cię szarpło z recką😎 Jest mega
Jest przyjemny speedek i delikatna euforia.
Jest libido, są chęci na porobienie czegokolwiek, muza wchodzi wyśmienicie.
Sniff 150mg+bomba300 było dla mnie trochę za wiele, także jest konkret temat🔥🔥🔥💪
9/10 i duże polecanko.
Petarda❤️
horsii Ale Cię szarpło z recką😎 Jest mega
Metamorfoza
02.01.2023, 13:56
kot_kreskowy To jest ogień w hooooy! Temat klasa. Tak jak pisałem dawniej, że jebać 3-CMC, 4-cmc - to Pablo mnie opętał. Znowu zrobiłem na nim utwór. Ja pierdole. wydam album zaraz cały - nie żartuje. xD
DAJCIE MI PIĄTEK!
DAJCIE MI PIĄTEK!
02.01.2023, 14:06
Obecny sort mocno zblizony do guzmana co jest plusem, sniff praktycznie bezbolesny !
02.01.2023, 14:07
Bo jak kot mówi, że jest ogień, to tak kurwa jest i basta🤫
Kot nie kłamie.
Jeśli towar jest dobry to piszę, że dobry.
Tak, to prawda. Jest ogień.
A teraz wyobraź sobie, że w minione wakacje sort 3cmc pablo był lepszy niż pablo i guzman razem wzięci😎
TAK KURWA🔥🔥🔥🔥
W lipcu i sierpniu pablo dawał taką wyjebaną EUFORIĘ że myślałem, że to kurwa czysty mefedron. No przecież to wgniatało w ławkę.
DOSŁOWNIE😎
Żałuj, że wtedy nie pobierałeś trójki.
Ale zauważyłem, że podobne moce ma obecnie guzman. Też robi euforyczny rozpierdool🤫
Kot nie kłamie.
Jeśli towar jest dobry to piszę, że dobry.
(02.01.2023, 13:56)horsii napisał(a): kot_kreskowy To jest ogień w hooooy! Temat klasa. Tak jak pisałem dawniej, że jebać 3-CMC, 4-cmc - to Pablo mnie opętał.
Tak, to prawda. Jest ogień.
A teraz wyobraź sobie, że w minione wakacje sort 3cmc pablo był lepszy niż pablo i guzman razem wzięci😎
TAK KURWA🔥🔥🔥🔥
W lipcu i sierpniu pablo dawał taką wyjebaną EUFORIĘ że myślałem, że to kurwa czysty mefedron. No przecież to wgniatało w ławkę.
DOSŁOWNIE😎
Żałuj, że wtedy nie pobierałeś trójki.
Ale zauważyłem, że podobne moce ma obecnie guzman. Też robi euforyczny rozpierdool🤫
Metamorfoza
02.01.2023, 22:11
A moze zwyczajnie nie miales takiej tolerki jak teraz i bylo z czego wywalic taka euforie ?