Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
27.01.2023, 08:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.01.2023, 09:17 przez Dilleraaaa.)
@"olancucki" Na spokojnie, Escobar robi co może.Mógł już dawno wysłać pake a to 🚚 mogą mieć zapierdol.Wszystko rozumiem urodziny i te sprawy nie masz może czasem czegoś tam u siebie na swoim city żeby mieć w razie co?
27.01.2023, 09:16
Witamy
CHERRY WRÓCIŁO ZAPRASZAM
Spiderman PilLS XXL jest
3cmc PABLO jest ( biały kryształ )
3cmc Omikron jest ( cristaline powder )
4cmc brak
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
synt coco jest
apihp brak
apvp jest
CHERRY WRÓCIŁO ZAPRASZAM
Spiderman PilLS XXL jest
3cmc PABLO jest ( biały kryształ )
3cmc Omikron jest ( cristaline powder )
4cmc brak
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
synt coco jest
apihp brak
apvp jest
27.01.2023, 11:30
Ale wy kochani jesteście. Normalnie kocham to forum u escobara.
Oby dzisiaj wleciało, mam jednego szczura do testów. Prawdziwy len, tylko śpi i wcina ziarno.
Oby dzisiaj wleciało, mam jednego szczura do testów. Prawdziwy len, tylko śpi i wcina ziarno.
27.01.2023, 11:38
U mnie gołąb zamawiamy późnym wieczorem ************** właśnie doleciał , zaraz go rozpakuje hehe bez odbioru
27.01.2023, 12:03
Jak u mnie nie wyląduje dzisiaj, to zacznę escobara wyzywać od pipy najgorszej że mnie tak potraktował. Hahaha kocham!
27.01.2023, 13:16
@olancucki
ogarnij sie z takimi tekstami bo sie zaraz bardzo pogniewamy.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zapraszam do promocji na cherry, super ceny, najwyższa jakość.
https://escobar.store/shop/pablo-cherry-coke-2/
ogarnij sie z takimi tekstami bo sie zaraz bardzo pogniewamy.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zapraszam do promocji na cherry, super ceny, najwyższa jakość.
https://escobar.store/shop/pablo-cherry-coke-2/
Bardzo przepraszam szanownego Escobara. To był tylko zart. Przepraszam. I czekam cierpliwie *********firma kurierska********* to pipy.
Escobar for the win!
Jak wpadnie mi paka to zamawiam 25g cherry coke. Bardzo dobra cena a kolega mówił że jest zajebisty i kilku ludzi.
Escobar for the win!
Jak wpadnie mi paka to zamawiam 25g cherry coke. Bardzo dobra cena a kolega mówił że jest zajebisty i kilku ludzi.
Maniek napisał 27.01.2023, 15:33:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka odpowiedź" (duże okienko tekstowe w każdym wątku na samym dole)
Dodatkowo nie piszemy szczegółów dotyczących zamówienia: kiedy zamówienie zostało złożone, kiedy opłacone, kiedy wysłane, kiedy odebrane, nie podajemy nazw firm przewozowych itd.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka odpowiedź" (duże okienko tekstowe w każdym wątku na samym dole)
Dodatkowo nie piszemy szczegółów dotyczących zamówienia: kiedy zamówienie zostało złożone, kiedy opłacone, kiedy wysłane, kiedy odebrane, nie podajemy nazw firm przewozowych itd.
27.01.2023, 15:19
@"olancucki" zaśmiecasz tylko temat jak wpadnie to wpadnie bądź cierpliwy a nie co chwile piszesz o tym samym
27.01.2023, 15:54
@"olancucki"
Weź się chłopie ogarnij. Ile Ty masz lat, 12 do chuja???🤦♂️
Nie zamawiasz cukierków.
Choć dobre to jak cuksy😎
Weź się chłopie ogarnij. Ile Ty masz lat, 12 do chuja???🤦♂️
Nie zamawiasz cukierków.
Choć dobre to jak cuksy😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?